שיתוף | שימוש בקלוד קוד ללא עלות - האתר!
-
@ORAEL בטופס הבקשה כתבת את שם המשתמש שלי בגיטהאב במקום את שלך.
@אברהם-גלסר תקשיב רגע, בתור הצעה אני אומר לך זה, מאוד יעזור אולי כדאי לעשות שהקטע של גיטהאב יהיה אופציונלי? כלומר, מי שנוח לו שישים גיטהאב, ומי שלא – יוכל פשוט לקבל שיתוף בדרייב. כי בכל מצב הוא צריך להביא את הכתובת מייל שלו שם, אז פשוט אפשר לעשות לו שיתוף בדריוו עם התוכנה, נראה לי זה יהיה תועלתי להמון יהודים.
-
@אברהם-גלסר תקשיב רגע, בתור הצעה אני אומר לך זה, מאוד יעזור אולי כדאי לעשות שהקטע של גיטהאב יהיה אופציונלי? כלומר, מי שנוח לו שישים גיטהאב, ומי שלא – יוכל פשוט לקבל שיתוף בדרייב. כי בכל מצב הוא צריך להביא את הכתובת מייל שלו שם, אז פשוט אפשר לעשות לו שיתוף בדריוו עם התוכנה, נראה לי זה יהיה תועלתי להמון יהודים.
-
@אברהם-גלסר שלחתי לך באתר, שכוייח גדול
-
@שמואל5 בעבודה, סליחה על ההמתנה הארוכה.
-
@אברהם-גלסר
כן, זה נכתב באמצעות AI...@טופטופיסט בוצע. נשלח אליך קישור לריפו במייל.
-
@טופטופיסט בוצע. נשלח אליך קישור לריפו במייל.
@אברהם-גלסר מקווה שאני לא סוטה מהנושא המקורי אבל יש לי כמה פרויקטים רצינים שהוא עזר לי המון ולא יודע האם מספיק מעריכים את זה בפורום,
הדברים שהוא בנה איתם (כולל כל התוספים וכ"ו) עזרו לי ולעוד הרבה מאוד משתמשים המון, אבל אחרי הכל הדברים האלו עולים אז,יש"כ!
-
@טופטופיסט בוצע. נשלח אליך קישור לריפו במייל.
@אברהם-גלסר
מעריך מאוד
תודה!!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות