שיתוף | תוכנה לחישוב מעשרות וחומש "עשר תעשר" V3.0.0
-
כהמשך ל https://mitmachim.top/topic/83780/שיתוף-תוכנה-לחישוב-מעשרות-וחומש-עשר-תעשר
לרגל הפנים חדשות של התוכנה ולמען הסדר הטוב אני חושב שמגיע לה פוסט חדש...

הבהרה כפי שכתבתי כבר בנושא של הגירסאות הקודמות הקוד נכתב בחלקו ע"י הAI + עריכות ידניות ובחלקו על ידי פיזית...
אז מה יש כבר ומה חדש...
התוכנה היא תוכנה לחישוב מעשרות וחומש
-
הזנת הכנסות
-
הזנת תרומות
-
הגדרת הוראת קבע
-
ניתוח גרפי לפי התרומות/היעד/יתרה וכו'
-
טבלאות המכילות את כל המידע הקיים
-
שורת סיכום ברורה כמה נכנס כמה נתרם יתרה וכדו'
-
ניתן להגדיר את היעד מעשר/חומש
מה שחדש הוא כמובן הממשק... נכון שזה לכאורה רק שינוי גרפי... אבל עומד מאחוריו המון מחשבה ולמעלה מ100 גירסאות שונות וירידה לפרטי פרטים כולל כל מיני פיצ'רים שנראים כפשוטים אבל נעשתה מאחוריהם המון עבודה... מה שעושה לחלוטין את ההבדל... כעת התוכנה הרבה יותר ברורה קלה ואינטואיטיבית...
התווספו עוד אפשרות לעריכת רשומות בטבלה רטרואקטיבית ומכאן ואילך מחיקת רשומות בודדות בטבלה ע"י כפתור ייעודי...
כמו כן אציין שהשיפורים הנ"ל נותנים בעיקר פתח להמשך פיתוח ושידרוג... לדוג' הוספת ייבוא ויצוא נתונים... או הקללת משקל התוכנה עצמה... (לא היה לי חשק לעשות את זה עד עכשיו כשהתוכנה לא הייתה נראית משהו... ועמוסה מאוד... מקווה שאצליח לגשת לזה בהמשך...)
שימו לב!!! התוכנה יוצרת אוטומטית בתקיה שבה התוכנה נמצאת קובץ עם סיומת .db שמכיל את כל הנתונים... אין למחוק אותו בשופ"א... אם אתם חפצים שהנתונים ישמרו...
הבהרה חשובה למשתמשי הגרסאות הקודמות: למרות שיש שינויים במבנה הנתונים (לפחות בחלק מהגרסאות) התוכנה מעדכנת אוטומטית בעת הפעלתה את הקובץ של הנתונים כך שיתאים לטבלה החדשה... אין צורך להזין את הכל מחדש... עם זאת אין לי אחריות אם למישהו בכל זאת יאבדו הנתונים... לכן אמליץ קודם ללכת לקובץ הנ"ל ולגבות אותו קודם (להעתיק או לשנות את שמו וכו'...)
אציין שניסיתי לעבור ולדבאג כמה שיותר אך יתכנו עדיין בעיות אשמח אם תעדכנו אותי כאן לגבי כאלו...
המסך הראשי:

לשונית הזנת ההכנסות:

לשונית הזנת התרומות:

לשונית הזנת הו"ק:

איזור הטבלאות:

בלחיצה על הכפתור מימין ללשוניות תצוגת הטבלאות תגדל למלוא המסך...

בלחיצה על כפתור העריכה תפתח תיבת דיאלוג...
בתמונה תיבת העריכה של הו"ק עם אפשרות לעריכה רטרואקטיבית או מכאן ואילך...

איזור הגרפים (גרף כמה נתרם וכמה נותר לתרום גרף פילוח התרומות ומקרא לפילוח):

שורת סיכום מספרית:

כפתורי הגדרת היעד מעשר/חומש (כפתורים אלו משפיעים על תצוגת הגרפים ושורת הסיכום)

-
-
2 2580 התייחס לנושא זה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות