להורדה | SmartiAI - סוכן AI אוטונומי מתקדם ל-Windows, גרסה V0.81.1 - עדכון 30.06.2026
-
-
@א.מ.ד. אני קצת זקן לתפוס ראש בהשוואות המודלים של הAI השונים.
אישית אני מעריץ אדוק של קלוד, וחסיד טרי ונרגש של פייבל
השאלה שלי האם קודקס ברמה של קלוד לפחות אופוס או לא?
ילמדנו המורה ושכמ"ה@א.מ.ד. אני קצת זקן לתפוס ראש בהשוואות המודלים של הAI השונים.
אישית אני מעריץ אדוק של קלוד, וחסיד טרי ונרגש של פייבל
השאלה שלי האם קודקס ברמה של קלוד לפחות אופוס או לא?
ילמדנו המורה ושכמ"הזה לא ממש קשור לנושא ישירות, אבל בכ"א, הדירוג המקובל כרגע הוא קלוד פייבל 5 בראש, ואחריו GPT 5.6 Sol, יותר מקלוד אופוס 4.8. כמובן יש רמות חשיבה שונות הניתנות להגדרה בכל מודל.
אני אישית מתחבר כרגע יותר ל-GPT 5.6 Sol, אם בגלל שאני בטוח שהוא יישאר כלול במנוי שלי עד שיגיע GPT 5.7, מה שלא נכון לפייבל 5, ואם בגלל תחושה אישית הניתנת לוויכוח (לדעתי הוא יותר טוב מפייבל 5). אני גם אוהב יותר את הממשק של קודקס.
סיבה נוספת היא שאת המנוי שלי לקודקס אני יכול לחבר גם לסמארטי ולהשתמש בו במודלים המתקדמים ביותר בלי תשלום נוסף... -
@א.מ.ד. יש לך אולי תוכנית שהוא יכלול גם את התוסף שנכתב פה
כבר יש כרגע יכולת דפדפן מתקדמת, אולי אני יוסיף תוסף בגרסה הבאה.
ומה לגביי חיבור לממשקי כתיבת קוד כגון אנרואיד סטודיו וויזאול סטודיו
כלומר יפתח יבנה ויקמפל
הוא מסוגל??בעיקרון הוא יכול הכל, אבל כרגע אין לזה כלי ספציפי, אלא רק באופן מקורי. אולי בעתיד.
-
@א.מ.ד. יש לך אולי תוכנית שהוא יכלול גם את התוסף שנכתב פה
כבר יש כרגע יכולת דפדפן מתקדמת, אולי אני יוסיף תוסף בגרסה הבאה.
ומה לגביי חיבור לממשקי כתיבת קוד כגון אנרואיד סטודיו וויזאול סטודיו
כלומר יפתח יבנה ויקמפל
הוא מסוגל??בעיקרון הוא יכול הכל, אבל כרגע אין לזה כלי ספציפי, אלא רק באופן מקורי. אולי בעתיד.
-
@אום-אני-חומה אם אתה במופחת סיכונים אפשר עם אופן ראוטר.
אבל זה רק להנות לראות שזה עובד, לא באמת עם תועלת (בחינמי) כי נגמר תוך רגע.
אם אתה עם פתוח וקהילה תשלח פניה לקהילה אם שייך.
אבל מומלץ שלא תכתוב ע"ז עוד כאן בנושא (תוכל לפתוח נושא חדש) שלא יראה כמו זה. -
@א.מ.ד. הסמארטי פותח לי את הדפדפן במשתמש אורח
ראיתי שפעם דיברו ע"ז בפורום ואני לא מוצא את זה האם זה הסתדדר כבר ואיך אני יכול לסדר את זה אצלי
תודה רבה עבודה מדהימה -
@123-דג-מלוח אם אני יפתח לו משתמש הוא יוכל להיכנס לאתרים עם קוד או שכל פעם הוא פותח משתמש אורח חדש?
-
@123-דג-מלוח אם אני יפתח לו משתמש הוא יוכל להיכנס לאתרים עם קוד או שכל פעם הוא פותח משתמש אורח חדש?
-
למה הוא לא יכול להכנס לי לצאט?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות