בעיה | ג'ימיני בשיגעון חדש
-
@SHIMI-0 בדקתי את הנושא רבות, הסיבה פשוטה, ואין כאן המקום להאריך מסיבות שונות
תכתוב את הבקשה שלך במילים אחרות..... -
@SHIMI-0 בדקתי את הנושא רבות, הסיבה פשוטה, ואין כאן המקום להאריך מסיבות שונות
תכתוב את הבקשה שלך במילים אחרות.....@יהודי-צעיר איזה מילים?????
-
@יהודי-צעיר איזה מילים?????
@ישראל123 יש מילים שנחסמות בגלל הסינון, או של סינון פנימי של גמיני עצמו, לפעמים זה טעות גמורה של הסינון
תכתוב לו מילים אחרות
למשל "צור לי תוכנה כזו" -
@ישראל123 יש מילים שנחסמות בגלל הסינון, או של סינון פנימי של גמיני עצמו, לפעמים זה טעות גמורה של הסינון
תכתוב לו מילים אחרות
למשל "צור לי תוכנה כזו"@יהודי-צעיר אני משתמש בו לקבל הנחיות לסוכני קוד כדוגמת גוגל AI סטודיו, מעלה לו את התיקייה הוא מנתח וכותב מה צריך לשפר ואז אני מבקש ממנו ליצור לי הנחיה והוא כותב ופתאום אחרי סבב של יותר מ-20 הוא משתגע
-
@יהודי-צעיר אני משתמש בו לקבל הנחיות לסוכני קוד כדוגמת גוגל AI סטודיו, מעלה לו את התיקייה הוא מנתח וכותב מה צריך לשפר ואז אני מבקש ממנו ליצור לי הנחיה והוא כותב ופתאום אחרי סבב של יותר מ-20 הוא משתגע
@ישראל123
חינמי?
ככל הנראה בעיה של הקשר מוגבל הוא מתבלבל אחרי 20 30 הודעות
תפתח צאט חדש אל תתחנן אליו
ולפני שאתה פותח צאט חדש תבקש ממנו לתמצת לך את מה שדיברתם בשביל לפתוח איתו שיחה חדשה
ואז תעתיק את מה שהוא יתן לך לצאט החדש
בקיצור לא להתקמצן על צ'טים חדשים זה לא עולה כסף וזה שומר לו על הקשר נקי -
@ישראל123
חינמי?
ככל הנראה בעיה של הקשר מוגבל הוא מתבלבל אחרי 20 30 הודעות
תפתח צאט חדש אל תתחנן אליו
ולפני שאתה פותח צאט חדש תבקש ממנו לתמצת לך את מה שדיברתם בשביל לפתוח איתו שיחה חדשה
ואז תעתיק את מה שהוא יתן לך לצאט החדש
בקיצור לא להתקמצן על צ'טים חדשים זה לא עולה כסף וזה שומר לו על הקשר נקי@עניו-כמשה פרו
ולא עובד כל הדברים האלה
את התמונות שהעליתי הוא כתב לי בהודעה השניה -
@עניו-כמשה פרו
ולא עובד כל הדברים האלה
את התמונות שהעליתי הוא כתב לי בהודעה השניה -
@עניו-כמשה עומס, הסתגלות לשינויים שהם עשו, וכנראה גם שינויי מדיניות
והלוואי ג'מיני 4 בדרך... -
@עניו-כמשה עומס, הסתגלות לשינויים שהם עשו, וכנראה גם שינויי מדיניות
והלוואי ג'מיני 4 בדרך... -
@ישראל123 כתב בבעיה | ג'ימיני בשיגעון חדש:
הלוואי ג'מיני 4 בדרך...
דוגרי. אני לא בונה עליו יותר מידי.. לא ראיתי שינוי משמעותי ב3.5,
-
@ישראל123 כתב בבעיה | ג'ימיני בשיגעון חדש:
הלוואי ג'מיני 4 בדרך...
@היפ-הופ כתב בבעיה | ג'ימיני בשיגעון חדש:
מדובר על שינוי ושדרוג סופר משמעותי, באיכות וביכולות. במובנים רבים הוא טוב יותר מג'מיני 3.1 פרו באופן ברור
העניין הוא שגוגל התחילה לנתב במקרים רבים את השיחה למודל הקל-מהיר שלה, שהוא רמה מתחת לפלאש - ג'מיני 3 פלאש-לייט, כך שלא פלא שהאיכות בהתאם...
-
@היפ-הופ אתה השוואת כנראה את ה3.1 פרו ל3.5 מה שיצא זה ה3.5 פלאש שהשדרוג בינו לבין ה3 פלאש ניכר ביותר
להשוואה לפרו 3.1 חכה ל3.5 פרו ו4 -
@פראירי לא. אני השוואתי בין המודל פלאש 3.1 לפלאש 3.5 !
אני אישית לא רואה הבדל, יכול להיות שזה בגלל נטפרי... אבל ככה זה אצלי@היפ-הופ כתב בבעיה | ג'ימיני בשיגעון חדש:
אני אישית לא רואה הבדל, יכול להיות שזה בגלל נטפרי... אבל ככה זה אצליהסיבה האמיתית היא שהמודלים כל כך טובים, שקשה לראות הבדל משמעותי.
וההבדל בין פלאש 3 לפלאש 3.5 הוא לא בידע, אלא ביכולות של מקרי קצה.
למשל, זהו המודל הכי טוב אי פעם בחריזה בעברית(!) הוא גם מהווה שיפור משמעותי בעיצוב HTML אפילו ביחס ל-3.1 פרו
ב-99% ממקרי השימוש היומיומיים אכן אי אפשר לראות הבדל
-
@היפ-הופ כתב בבעיה | ג'ימיני בשיגעון חדש:
אני אישית לא רואה הבדל, יכול להיות שזה בגלל נטפרי... אבל ככה זה אצליהסיבה האמיתית היא שהמודלים כל כך טובים, שקשה לראות הבדל משמעותי.
וההבדל בין פלאש 3 לפלאש 3.5 הוא לא בידע, אלא ביכולות של מקרי קצה.
למשל, זהו המודל הכי טוב אי פעם בחריזה בעברית(!) הוא גם מהווה שיפור משמעותי בעיצוב HTML אפילו ביחס ל-3.1 פרו
ב-99% ממקרי השימוש היומיומיים אכן אי אפשר לראות הבדל
-
אחד הדברים הכי טובים ששודרגו זה מגבלת הפלט 3.1 היה באזור 8000 טוקנים פלט לבקשה אחת ופלאש 3.5 מעל 64,000!!!!!!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות