להורדה | SmartiAI - סוכן AI מתקדם ל-Windows, גרסה V0.69.0 - עדכון 08.06.2026
-
@א.מ.ד. מלא פעמים זה נתקע לי באמצע פקודה שזה מבקש אישור, ואין לי שום לחצן שאני יכול לאשר, או בקשה לאישור

זה נשאר תקוע ככה.. יש מה לעשות (לא פעם ראשונה..) -
@א.מ.ד. כתב בלהורדה | SmartiAI - סוכן AI מתקדם ל-Windows, גרסה V0.69.0 - עדכון 08.06.2026:
מצב אוטונומי?
לא יודע.. איך מגדירים אוטומטי?
-
@א.מ.ד. כתב בלהורדה | SmartiAI - סוכן AI מתקדם ל-Windows, גרסה V0.69.0 - עדכון 08.06.2026:
מצב אוטונומי?
לא יודע.. איך מגדירים אוטומטי?
-
@צמצם כתב בלהורדה | SmartiAI - סוכן AI מתקדם ל-Windows, גרסה V0.69.0 - עדכון 08.06.2026:
@א.מ.ד. בעיה עם הקלטת קול, אני לוחץ על האייקון ומתחיל לדבר וכאשר אני מסיים הוא לא מגיב בלחיצה על האייקון וממשיך 'להקשיב'
תשחק עם הגדרות קול. זה קשור לרגישות מיקרופון.
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בלהורדה | SmartiAI - סוכן AI מתקדם ל-Windows, גרסה V0.69.0 - עדכון 08.06.2026:
אצלי הוא לא מצליח לתפעל תוכנות, רק לפתוח.
זה ככה אמור להיות?ככל הנראה יש בעיה בכלי אוטומציית מחשב, בטיפול.
@יודע-ומייבין כתב בלהורדה | SmartiAI - סוכן AI מתקדם ל-Windows, גרסה V0.69.0 - עדכון 08.06.2026:
מה עם הגרסה לאנדרואיד מתי תחזור לעבוד?
כשיהיה לי זמן לחדש את הפרוייקט לאנדרואיד.
פוסט זה נמחק! -
@צמצם כתב בלהורדה | SmartiAI - סוכן AI מתקדם ל-Windows, גרסה V0.69.0 - עדכון 08.06.2026:
@א.מ.ד. בעיה עם הקלטת קול, אני לוחץ על האייקון ומתחיל לדבר וכאשר אני מסיים הוא לא מגיב בלחיצה על האייקון וממשיך 'להקשיב'
תשחק עם הגדרות קול. זה קשור לרגישות מיקרופון.
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בלהורדה | SmartiAI - סוכן AI מתקדם ל-Windows, גרסה V0.69.0 - עדכון 08.06.2026:
אצלי הוא לא מצליח לתפעל תוכנות, רק לפתוח.
זה ככה אמור להיות?ככל הנראה יש בעיה בכלי אוטומציית מחשב, בטיפול.
@יודע-ומייבין כתב בלהורדה | SmartiAI - סוכן AI מתקדם ל-Windows, גרסה V0.69.0 - עדכון 08.06.2026:
נשמע כזה בין שנה לשנתיים מינימום
-
מה שתגיד.
ברצינות, כנראה אחרי השחרור של הגרסה הבאה השבוע בעז"ה, אני יוכל להתפנות לדברים אחרים, כי הגרסאות אחר כך יהיו עם שיפורים יותר ממוקדים כמו שיפורים של כלים מסויימים. מתי אני יגיע לסמארטי לאנדרואיד? ה' יודע...
-
@י.ר.ק כתב בלהורדה | SmartiAI - סוכן AI מתקדם ל-Windows, גרסה V0.69.0 - עדכון 08.06.2026:
הוא לאחונה נהיה טיפש ולא זוכר את ההודעה הקודמת שלי ועל מה דיברנו
זה קשור למודל שלך. לא לסמארטי. תפתח נושא חדש.
-
ל לנציצ התייחס לנושא זה
-
משהו מוזר קורה אצלי, כל פעם אינ רושם את האות "ה" זה פותח לי את סמארטי, ומפעיל הקלטה..
@א.מ.ד. יש לך מושג למה זה קורה? (אם זה ימשיך אני יצטרך למחוק את זה מהמחשב. ןחבל , אני מאוד נהנה מהבינה הזאת)@היפ-הופ מוזר, אתה בטוח שאין עוד כפתור לחוץ?
יש קיצור מקשים alt+V שהוא פותח את התוכנה ומדליק את המיקרופון, אבל אם אתה לא לוחץ על alt זה לא אמור לקרות -
@היפ-הופ מוזר, אתה בטוח שאין עוד כפתור לחוץ?
יש קיצור מקשים alt+V שהוא פותח את התוכנה ומדליק את המיקרופון, אבל אם אתה לא לוחץ על alt זה לא אמור לקרות@שניאור-שמח אופססס צודק...
-
א א.מ.ד. התייחס לנושא זה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות