שיתוף | הפתרון להורדת תמונות מג'מיני בנטפרי באיכות המקורית!
-
כפי הידוע, הורדת תמונות מג'מיני באמצעות כפתור ההורדה למשתמשי נטפרי הינה דבר מעט מתסכל בשל העובדה שהתמונה היורדת הינה תמונת החסימה של נטפרי.
תופעה זו קורית עקב כך שהתמונה המוצגת בצ'אט והתמונה היורדת הינם שני תמונות אחרות. קרי, התמונה בצ'אט הינה תמונה בגרסה קלה יותר ומיועדת לתצוגה מקדימה על מנת שלא להכביד על הצ'אט, ואילו התמונה היורדת הינה באיכות המלאה שג'מיני יצר.
מה שקורה הוא שהתמונה שנפתחה בנטפרי הינה התמונה בגרסתה הקלה יותר, בעוד שהתמונה באיכות המקורית נשלחת לנטפרי רק בעת ההורדה עצמה.
בכדי לפתור בעיה זו יצרתי בעזרת ג'מיני ('מי שקשר את החבל – שיתיר אותו'...
) סקריפט לטמפרמונקי שבעת לחיצה על כפתור ההורדה הרגיל שבתמונה מונע את ההורדה ובמקום זאת פותח את התמונה המקורית בכרטיסיה חדשה. בו ברגע התמונה נשלחת לבדיקה בנטפרי, וכשהיא נפתחת אתם מוזמנים להוריד/להעתיק אותה בעזרת הכפתורים הממתינים לכם שם! 
בהצלחה!להתקנה
-
סליחה שלא הבנתי אבל מה זה חוסך בשתיהם אתה מחכה שנים עד שנטפרי יפתחו
-
כפי הידוע, הורדת תמונות מג'מיני באמצעות כפתור ההורדה למשתמשי נטפרי הינה דבר מעט מתסכל בשל העובדה שהתמונה היורדת הינה תמונת החסימה של נטפרי.
תופעה זו קורית עקב כך שהתמונה המוצגת בצ'אט והתמונה היורדת הינם שני תמונות אחרות. קרי, התמונה בצ'אט הינה תמונה בגרסה קלה יותר ומיועדת לתצוגה מקדימה על מנת שלא להכביד על הצ'אט, ואילו התמונה היורדת הינה באיכות המלאה שג'מיני יצר.
מה שקורה הוא שהתמונה שנפתחה בנטפרי הינה התמונה בגרסתה הקלה יותר, בעוד שהתמונה באיכות המקורית נשלחת לנטפרי רק בעת ההורדה עצמה.
בכדי לפתור בעיה זו יצרתי בעזרת ג'מיני ('מי שקשר את החבל – שיתיר אותו'...
) סקריפט לטמפרמונקי שבעת לחיצה על כפתור ההורדה הרגיל שבתמונה מונע את ההורדה ובמקום זאת פותח את התמונה המקורית בכרטיסיה חדשה. בו ברגע התמונה נשלחת לבדיקה בנטפרי, וכשהיא נפתחת אתם מוזמנים להוריד/להעתיק אותה בעזרת הכפתורים הממתינים לכם שם! 
בהצלחה!להתקנה
-
הוא נתן קישור
-
סליחה שלא הבנתי אבל מה זה חוסך בשתיהם אתה מחכה שנים עד שנטפרי יפתחו
@יהונתן-המבין נכון, אבל כאן אתה רואה בלייב מתי התמונה נפתחה ולא צריך להוריד שוב ושוב כדי לראות אם 'נו, זה כבר נפתח?...'

-
@לאצי איפה אני אמור לראות את הכפתור?

-
https://chromewebstore.google.com/detail/tampermonkey/dhdgffkkebhmkfjojejmpbldmpobfkfo?pli=1
תאשר הרצת סקריפטים על ידי התוסף בניהול שלו,
תיכנס ללוח הבקרה דרך לחיצה על אייקון התוסף, תיצור סקריפט חדש באייקון +, תמחק את מה שכתוב, תדביק את הקוד של הסקריפט ותעשה שמירה ctrl+s -

@מגנוס-קרלסן תלחץ על הכפתור הורדה

-

@מגנוס-קרלסן לוחץ על כפתור ההורדה הרגיל.
-
https://chromewebstore.google.com/detail/tampermonkey/dhdgffkkebhmkfjojejmpbldmpobfkfo?pli=1
תאשר הרצת סקריפטים על ידי התוסף בניהול שלו,
תיכנס ללוח הבקרה דרך לחיצה על אייקון התוסף, תיצור סקריפט חדש באייקון +, תמחק את מה שכתוב, תדביק את הקוד של הסקריפט ותעשה שמירה ctrl+s@אברהם-גלסר וואו תודה, כבר שמרתי סקריפט חדש שם, בשביל זה. בכל זאת תודה
-
@מגנוס-קרלסן לוחץ על כפתור ההורדה הרגיל.
-
@לאצי אתה לא היחיד שמסתבך בהגהת המילה טמפרמונקי.
גם @שניאור-שמח הסתבך.
עד שלימדתי אותו
@המלאך כתב בשיתוף | הפתרון להורדת תמונות מג'מיני בנטפרי באיכות המקורית!:
גם @שניאור-שמח הסתבך.
עד שלימדתי אותו
איך ידעתי שתרשום את זה..
תפסיק לקחת קרדיט על כל דבר..
-
@המלאך כתב בשיתוף | הפתרון להורדת תמונות מג'מיני בנטפרי באיכות המקורית!:
גם @שניאור-שמח הסתבך.
עד שלימדתי אותו
איך ידעתי שתרשום את זה..
תפסיק לקחת קרדיט על כל דבר..
-
@לאצי
מצטער
-
@לאצי
מצטער
-
@לאצי הפעלתי מצב מפתחים , העלתי את הסקריפט, הפעלתי אותו, יצרתי תמונה בג'ימיני... וזה מוריד לי, תמונה שנשלחת לבדיקה..
יכול להיות שהחסרתי משהו שאני לא יודע..