SmartiAI לווינדוס, סוכן AI שיכול לעשות הכל!
-
אגב אם יש בקשות והצעות ספציפיות נוספות לפני שאני משחרר את הגרסה הבאה, זה הזמן.
ממשקים, יכולות, כלים, והכל. כל מה שיעשה את השימוש יותר נוח ויציב, ומופשט לטכנופובים.@א.מ.ד. כתב בSmartiAI לווינדוס, סוכן AI שיכול לעשות הכל!:
כנופובי
עוד לא בדקתי את זה
נשמע מטורף!!
אבל אם יש אפשרות של לדוגמא שיוכל להבין מה יש בקובצים כדי לדעת למיין מה חשוב ומה לא
(בדומה לקלוד קוד) זה יהיה ממש טוב -
הוא רוצה ממני שרתapi איך עושים
-
@א.מ.ד. כתב בSmartiAI לווינדוס, סוכן AI שיכול לעשות הכל!:
כנופובי
עוד לא בדקתי את זה
נשמע מטורף!!
אבל אם יש אפשרות של לדוגמא שיוכל להבין מה יש בקובצים כדי לדעת למיין מה חשוב ומה לא
(בדומה לקלוד קוד) זה יהיה ממש טובפוסט זה נמחק! -
@בינארי-חכם כתב בSmartiAI לווינדוס, סוכן AI שיכול לעשות הכל!:
אולי גם שהספירה תרד
רעיון טוב.
@123-דג-מלוח כתב בSmartiAI לווינדוס, סוכן AI שיכול לעשות הכל!:
@א.מ.ד. הרבה פעמים הוא כותב את הפקודות בחלון ולא מבצע, זה בעיה בתוכנה או שזה אשמת המודל האויל שאני משתמש בו?
(התמונה רק דוגמא, זה קורה לי הרבה)לכאורה מודל שלא אומן לקריאה לכלים.
איזה מודל זה?@טכנופוב כתב בSmartiAI לווינדוס, סוכן AI שיכול לעשות הכל!:
@א.מ.ד. כשאני מאשר שימוש במייל זה שולח את הסיסמה ל Tavily או לAI, או שזה נשאר במחשב שלי בלבד?
נשמר במחשב באופן מוצפן, ומשמש רק לאימות שרת במיילים (בערך כמו אופן השימוש במפתח api של ג'מיני).
שים לב שזו לא הסיסמה של החשבון שלך אלא "סיסמה לאפליקציה", שאל את ג'מיני.@בינארי-חכם כתב בSmartiAI לווינדוס, סוכן AI שיכול לעשות הכל!:
אולי להוסיף העלת קבצים
הוספתי כבר בצורה מלאה ומתקדמת, כולל גרירה ושחרור והעתק-הדבק, ומודעות לנתיב.
@צול-גאה כתב בSmartiAI לווינדוס, סוכן AI שיכול לעשות הכל!:
להעלות איתו קבצים לאינטרנט?
הוא כבר יכול גם בגרסה הנוכחית.
איזה מודל זה?
לא רלוונטי לא"א פה
שלא תדע מצרות
, אני עם אופן ראוטר (בלי לשלם כמובן).
זה קרה לי עם אופן ראוטר פרי.
אח"כ ראיתי שזה עובד לי גם עם אוט', ושם זה לא קרה (בכ"א אני לא יודע איזה מודל)אגב עוד הצעת שיפור
סינון ברשימת המודלים (שמתחילים להקליד וזה מצמצם את הרשימה)
רשימה קצת ארוכה אצלי -
פוסט זה נמחק!
-
-
תודה רבה
-
@צול-גאה כתב בSmartiAI לווינדוס, סוכן AI שיכול לעשות הכל!:
@א.מ.ד. {דווקא ראיתי אותה פעם-רק שלא זכרתי תודה רבה}
השקעתי בנראות של ההגדרה הזאת כדי שתבלוט...
נראה לי באמת אני יוסיף חיפוש בהגדרות...@א.מ.ד. כתב בSmartiAI לווינדוס, סוכן AI שיכול לעשות הכל!:
השקעתי בנראות של ההגדרה הזאת כדי שתבלוט...
זה יחסית למטה הגדרה 'מתקדם' כך שצריך לגלול בשביל לראות אולי תוסיף הגדרה 'חיוני'
@המלאך כתב בSmartiAI לווינדוס, סוכן AI שיכול לעשות הכל!:
בטוח? ניסיתי השניה וכן עבד בלי אימות דו"ש.
מוגדר אצלך אולי בהגדרות חשבון עצמו?זה מייל יחסית חדש (לא העקרי שלי) כך שיכול להיות שגוגל לא סומכת עליו כל כך הם גם עשו לי בעיות אחרי שפתחתי
אגב אחרי שהוא נתן לי איזה פקודה להריץ הוא הצליח להתקין אבל משום מה הוא לא זיהה את אחר כך
אולי תוסיף גם שינוי מודל מתוך הצ'ט (וגם API)
-
@לאצי כתב בSmartiAI לווינדוס, סוכן AI שיכול לעשות הכל!:
@א.מ.ד. אולי כדאי לעשות שסמארטי יהיה יותר מודע לעצמו וליכולותיו לא כמו למשל פה ואני מאמין שהיו עוד מקרים דומים.
במקרה הוא הגיב לפי הנחיות המערכת שלו, שלא היו מעודכנות לכך שעוד לא הכנסתי עדכונים אוטומטיים.
@m0583275242 כתב בSmartiAI לווינדוס, סוכן AI שיכול לעשות הכל!:
(בדומה לקלוד קוד) זה יהיה ממש טובבגרסה החדשה זה נוסף.
@בינארי-חכם כתב בSmartiAI לווינדוס, סוכן AI שיכול לעשות הכל!:
אולי תוסיף גם שינוי מודל מתוך הצ'ט (וגם API)
אני רוצה להוסיף מודלים מועדפים שיהיה ניתן לבחור מהם מתוך הצ'אט.
-
ממשקים, יכולות, כלים, והכל. כל מה שיעשה את השימוש יותר נוח ויציב, ומופשט לטכנופובים.@א.מ.ד. כתב בSmartiAI לווינדוס, סוכן AI שיכול לעשות הכל!:
אני לא זוכר אם כבר דיברו על זה, אבל לפעמים שאני משאיר אותו לעשות משימה, וחוזר לחלון לאחר 10 דק', אני רואה שמתחילת השיחה הוא מחכה לי שאני רק אתן אישור על פעולה בסיכון גבוה.. (או כל ביצוע אחר שהגדרתי שעליו הוא ישאל אותי לפני שמבצע),
בקיצור יהיה מועיל מאוד שהוא יודיע על זה בהודעה קופצת כמו שאר ההודעות, ובנוסף שהשורת המשימות תהבהב שהוא מחכה לאישור או כשהוא סיים (Taskbar Flashing).
כמו כן שיהיה אפשרות לשנות את הקולות בהקראה קולית, ובעיקר את המהירות של ההקראה, ובנוסף יש באג קטן כשלוחצים על ההקראה יש כמה שניות שקט בהתחלה.
ואני יודע שדברו על זה פה - אבל אני מצטרף שיהיה היסטורית שיחות!
שוב, תודה רבה על הכל! -
יש לי מחשב קלאסי 16 ראם ו3 נראה לי VRAM 3 מעבד אינטל המודל אמור לעבוד לי האופלין הכי קטן?
-
אני לא זוכר אם כבר דיברו על זה, אבל לפעמים שאני משאיר אותו לעשות משימה, וחוזר לחלון לאחר 10 דק', אני רואה שמתחילת השיחה הוא מחכה לי שאני רק אתן אישור על פעולה בסיכון גבוה.. (או כל ביצוע אחר שהגדרתי שעליו הוא ישאל אותי לפני שמבצע),
בקיצור יהיה מועיל מאוד שהוא יודיע על זה בהודעה קופצת כמו שאר ההודעות, ובנוסף שהשורת המשימות תהבהב שהוא מחכה לאישור או כשהוא סיים (Taskbar Flashing).
כמו כן שיהיה אפשרות לשנות את הקולות בהקראה קולית, ובעיקר את המהירות של ההקראה, ובנוסף יש באג קטן כשלוחצים על ההקראה יש כמה שניות שקט בהתחלה.
שוב, תודה רבה על הכל!@יוסף-כהן-2 כתב בSmartiAI לווינדוס, סוכן AI שיכול לעשות הכל!:
בקיצור יהיה מועיל מאוד שהוא יודיע על זה בהודעה קופצת כמו שאר ההודעות,
שולב בגרסה הבאה.
@יוסף-כהן-2 כתב בSmartiAI לווינדוס, סוכן AI שיכול לעשות הכל!:
בנוסף שהשורת המשימות תהבהב שהוא מחכה לאישור או כשהוא סיים (Taskbar Flashing).
רעיון.
סמארטי משתמש בספריה חיצונית של גוגל להקראה, ולא בהקראה מובנית של ווינדוס שלא מתאימה לעברית בכל המחשבים (לא ממש התעמקתי), ולכן הוא קודם יוצר קובץ שמע של ההקראה ואז מנגן אותו, כך שאין שליטה רשמית בפרמטרי ההקראה, אבל אני אבדוק שוב.
שולב כבר בגרסה הבאה.
-
יש לי מחשב קלאסי 16 ראם ו3 נראה לי VRAM 3 מעבד אינטל המודל אמור לעבוד לי האופלין הכי קטן?
@הישבשר-המלומד כתב בSmartiAI לווינדוס, סוכן AI שיכול לעשות הכל!:
יש לי מחשב קלאסי 16 ראם ו3 נראה לי VRAM 3
אתה בטוח שיש לך 3 VRAM? תעלה צילום מסך של מנהל המשימות.
המודל אמור לעבוד לי האופלין הכי קטן?
כבר כתבתי למעלה את המודל הקטן ביותר שהצליח להריץ את הסוכן, והוא לא מתאים גם לחומרה שתיארת. תצטרך לחבר API.
אני בודק את המודל החדש של GEMMA 4 12B, אולי הוא כן מתאים. אעדכן. -
יש לי מחשב קלאסי 16 ראם ו3 נראה לי VRAM 3
אתה בטוח שיש לך 3 VRAM? תעלה צילום מסך של מנהל המשימות.
המודל אמור לעבוד לי האופלין הכי קטן?
כבר כתבתי למעלה את המודל הקטן ביותר שהצליח להריץ את הסוכן, והוא לא מתאים גם לחומרה שתיארת. תצטרך לחבר API.
אני בודק את המודל החדש של GEMMA 4 12B, אולי הוא כן מתאים. אעדכן.@א.מ.ד. משהו פעם עשה לי בדיקה אני לא מבין בזה בחומרה וכו' מה לשלוח לך אם זה מעניין?
-
@א.מ.ד. משהו פעם עשה לי בדיקה אני לא מבין בזה בחומרה וכו' מה לשלוח לך אם זה מעניין?
זה מעניין?
את המאפיינים של המחשב
זה בהגדרות אבל הכי קל להיכנס זה ללחוץ בסייר הקבצים לחיצה ימנית על מחשב זה ולבחור מאפיינים -
כשלוחצים על ההמיקרופון אין אפשרות לעצור את זה (זה מתכבה לבד אחרי כ10+ שניות)
-
זה מעניין?
את המאפיינים של המחשב
זה בהגדרות אבל הכי קל להיכנס זה ללחוץ בסייר הקבצים לחיצה ימנית על מחשב זה ולבחור מאפיינים -
@רוטב-שום הגדרות... אמרו את זה פה כבר מיליון פעם.
אפילו מה זה מחשב! 
מישהו יודע מה זה אומר?