SmartiAI לווינדוס, סוכן AI שיכול לעשות הכל!
-
@משה-אוחנה

בגרסה הבאה אני ישלב ניתוח שגיאות api מתקדם יותר, אבל קחו בחשבון שחלק גדול מהשגיאות נובע מן הסתם מבעיה בהגדרה (ולכן אני משתדל לפשט את ההגדרות עוד יותר), מבעיות הנפוצות במפתחות api חינמיים, או מזיהוי מילים בעייתיות ע"י הרובוט של נטפרי. -
@משה-אוחנה

בגרסה הבאה אני ישלב ניתוח שגיאות api מתקדם יותר, אבל קחו בחשבון שחלק גדול מהשגיאות נובע מן הסתם מבעיה בהגדרה (ולכן אני משתדל לפשט את ההגדרות עוד יותר), מבעיות הנפוצות במפתחות api חינמיים, או מזיהוי מילים בעייתיות ע"י הרובוט של נטפרי. -
@משה-אוחנה למה שלא תשאל את ג'מיני, GPT או כל AI אחר לפני ששואלים פה על כל שגיאה ושגיאה?
השאלה כמובן מופנית כלפי כל המשתמשים. -
@א.מ.ד. אם כבר הגדרות, אשמח אם בעת חוסר בהגדרות מסוימות, הצ'אט עצמו יציע כפתור שיוביל ישר להגדרה המדוברת.
-
@משה-אוחנה כתב בSmartiAI לווינדוס, סוכן AI שיכול לעשות הכל!:
@א.מ.ד. ומה זה?
חרגת מהמכסה של מספר הטוקנים לדקה. פתח שיחה חדשה או תכניס מפתח API בתשלום.
-
@משה-אוחנה כתב בSmartiAI לווינדוס, סוכן AI שיכול לעשות הכל!:
@א.מ.ד. ומה זה?
חרגת מהמכסה של מספר הטוקנים לדקה. פתח שיחה חדשה או תכניס מפתח API בתשלום.
-
ביקשתי ממנו להעביר קבצים מתיקייה לתיקייה והוא פשוט מחק אותם
אני לא מוצא אותם בשום מקום כדאי להיזהר!!!!!!!!!!!!!! -
אני לא מוצא אותם בשום מקום כדאי להיזהר!!!!!!!!!!!!!! -
@מטען-נייד כתב בSmartiAI לווינדוס, סוכן AI שיכול לעשות הכל!:
אשמח להסבר יותר מפורט איך מקשרים אותו לחשבון גוגל דהיינו מייל
עי' בפוסט הראשון!
ודרייב
לא אפשרי לעת עתה.
-
אני לא מוצא אותם בשום מקום כדאי להיזהר!!!!!!!!!!!!!!@ztcebuck כתב בSmartiAI לווינדוס, סוכן AI שיכול לעשות הכל!:
קודם כל תבדוק בסל המחזור, ב' כל תוכל להעלות את הלוגים האחרונים לג'מיני ולשאול אותו מה קרה עם הקבצים.
@ztcebuck כתב בSmartiAI לווינדוס, סוכן AI שיכול לעשות הכל!:
אני לא מוצא אותם בשום מקום כדאי להיזהר!!!!!!!!!!!!!!
חד משמעית! הצהרתי כבר בפוסט הראשון ואני חוזר ואומר, שלמרות שהשקעתי המן באבטחה ובטיחות, סמארטי כמו כל סוכני ה-AI אינו בטוח לחלוטין וייתכנו מקרים לא צפויים, ולכן יש להשתמש בו בחכמה ולא על דברים חשובים ללא גיבוי. במילים אחרות, אם אתה לא יודע מה אתה עושה, אל תעשה!
-
בדקתי את הלוג
הוא כותב שהוא לא מצא את הקבצים ולכן הוא לא העביר אותם אבל הוא כן העביר אותם ועכשיו הם לא נמצאים בשום מקום@ztcebuck כתב בSmartiAI לווינדוס, סוכן AI שיכול לעשות הכל!:
בדקתי את הלוג
הוא כותב שהוא לא מצא את הקבצים ולכן הוא לא העביר אותם אבל הוא כן העביר אותם ועכשיו הם לא נמצאים בשום מקוםאם בתחילת הלולאה הוא לא מצא את הקבצים, סביר להניח שלא הוא זה שמחק אותם. יש גם לוג שמראה את הכלים שהורצו, ותוכל לראות שם אם הייתה פקודה שעשויה להיות האחראית לצחיקה אם הייתה.
-
אשמח להסבר יותר מפורט איך מקשרים אותו לחשבון גוגל דהיינו מייל
עי' בפוסט הראשון!
ודרייב
לא אפשרי לעת עתה.
@א.מ.ד. כתב בSmartiAI לווינדוס, סוכן AI שיכול לעשות הכל!:
לא אפשרי לעת עתה.
אולי אפשרי על ידי סקריפט עם URL של פריסת רשת כמו ש @arish עשה כאן
@ARISH כתב במדריך | יצירת סוכן אישי למייל והדרייב שלכם בשילוב בינה מלאכותית דרך הטלפון!!!!!:
בשלב ראשון נכנס לגוגל סקריפט בכתובת הזו https://script.google.com וניצור שם פרוייקט חדש ולא משנה איזה שם נבחר לו, נמחק את כל התוכן שהיה בקוד לפני כן ונעתיק את הקוד הבא לקובץ הראשי (רק הוא קיים כברירת מחדל):
-
לא אפשרי לעת עתה.
@ARISH כתב במדריך | יצירת סוכן אישי למייל והדרייב שלכם בשילוב בינה מלאכותית דרך הטלפון!!!!!:
בשלב ראשון נכנס לגוגל סקריפט בכתובת הזו https://script.google.com וניצור שם פרוייקט חדש ולא משנה איזה שם נבחר לו, נמחק את כל התוכן שהיה בקוד לפני כן ונעתיק את הקוד הבא לקובץ הראשי (רק הוא קיים כברירת מחדל):
-
לא אפשרי לעת עתה.