SmartiAI לווינדוס, סוכן AI שיכול לעשות הכל!
-
@עזיז כתב בSmartiAI לווינדוס, סוכן AI שיכול לעשות הכל!:
@א.מ.ד.
העתקתי את המפתח API מהאתר שהבאתזה מפתח של ג'מיני, לא של GPT.
ואיפוא אני מוצא את ההגדרה המדוברת בנטפרי?
זה לא משהו שאתה יכול לשנות בקלות לפי מה שידוע לי.
-
@א.מ.ד.
העתקתי את המפתח API מהאתר שהבאתזה מפתח של ג'מיני, לא של GPT.
ואיפוא אני מוצא את ההגדרה המדוברת בנטפרי?
זה לא משהו שאתה יכול לשנות בקלות לפי מה שידוע לי.
-
@א.מ.ד. כתב בSmartiAI לווינדוס, סוכן AI שיכול לעשות הכל!:
זה מפתח של ג'מיני, לא של GPT.
אבל להחליף מודל אין בגימני
-
@tc כתב בSmartiAI לווינדוס, סוכן AI שיכול לעשות הכל!:
זה הסקיל עם הכי הרבה התקנות שם
אני אבדוק את זה לגרסה הבאה.
אתה יכול בינתיים לנסות להוריד ולהתקין ידנית, לא ניסיתי בעצמי.
תכניס את הקבצים לתיקיה הזאת בתוך תת-תיקייה עם שם הסקיל (תדביק את הנתיב הזה בסייר הקבצים שלך):%APPDATA%\SmartiAI\skills -
@א.מ.ד. אני מנסה להבין מה היכולות וההגבלות שלו,
לדוגמא ביקשתי ממנו לפתוח קובץ וורד ולהקליד בו טקסט פשוט ולסגור אותו כPDF,
לפתוח וורד הצליח, להקליד טקסט רק אחרי הרבה פעמים וקומבינות שלו, ולסגור כPDF הוא לא יכול,
למה זה?@א.ל-0 כתב בSmartiAI לווינדוס, סוכן AI שיכול לעשות הכל!:
לפתוח וורד הצליח, להקליד טקסט רק אחרי הרבה פעמים וקומבינות שלו, ולסגור כPDF הוא לא יכול,
למה זה?על תוכנות אחרות השליטה שלו מוגבלת לפי האפשרויות שהתוכנות החיצוניות מספקות, אבל צריך לדעת לא לספק לו את הדרך להגיע לתוצאה, כלומר אם אתה רוצה קובץ PDF תכתוב לו לעשות לך PDF, והוא ייצר את זה בקלות כנראה (לא ניסיתי, אבל זה לא אמור להיות לו מסובך מידי)
-
@א.מ.ד. אתה פשוט אלוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
זה אחד הדברים המטורפים שראיתי בחיים שלי (כאחד שמשתמש מושבע של סמארטי באנדרואיד ועוזר לי המון ברכב אפילו שלאחרונה הפסיק לעבוד מחכים שיחזור...)
יש פה בעיה קטנה שמתי שהוא נותן קישורים לאינטרנט זה בכתב כחול ועל הרקע זה כמעט לא קריא מצורף תמונה

תודה רבה לך על הכל!!!!!!!!! -
@שניאור-שמח כתב בSmartiAI לווינדוס, סוכן AI שיכול לעשות הכל!:
זה כנראה לא יהיה דוגמה, כי הם אלו שיצרו את המחשב והמערכת ההפעלה, אבל מעניין..
זו אכן התשובה. הם מקצים חומרה מיוחדת וחסכונית שנועדה אך ורק לזה. יש את זה כמעט בהרבה מכשירים היום, לדוגמא ל-"OK גוגל", אבל זה בשימוש רק ע"י מערכת ההפעלה.
-
אולי כדי להוסיף אפשרות של להוסיף כמה מפתחות API בין מאותו חברה ובין מחברה אחרת למי שיש לו כמה חשבונות מייל ו\או העדפות למי לתת איזה פקודות
-
למה זה?@א.ל-0 כתב בSmartiAI לווינדוס, סוכן AI שיכול לעשות הכל!:
למה זה?קודם כל תעשה כמו שכתב @ע-ה-דכו-ע , לתת לו מטרה ולא להצמיד אותו לדרך מסוימת. תן לו להחליט.
בנוסף, אתה מן הסתם משתמש במודל ג'מיני 3.1 פלאש לייט. זה מודל טוב יחסית ומתאים לרוב המשימות, אבל הבאג שלו הוא שהייעוד המקורי שלו הוא משימות קטנות וקלילות, וזה גורם לו לחפף בהרבה משימות, לדוגמא אם תבקש ממנו שייצור לך טבלה מסוימת עם מידע מסוים, ייתכן מאוד שהוא ייצור רק דוגמא ולא יכניס בטבלה את כל התוכן שאתה רוצה.
לכן, מומלץ בשביל משימות מורכבות לעבור למודלים אחרים, יש גם חינמיים - לדוגמא ג'מיני 3.5 פלאש, שנועד במיוחד לביצועי סוכן, או ג'מה 4 31B שאמנם לכאורה בגודל הוא כמו 3.1 פלאש לייט, אבל הוא נועד למשימות מורכבות ומלאות, בתור מודל הדגל של סדרת ג'מה 4, לעומת פלאש לייט שהוא המודל הקליל של ג'מיני. -
@א.מ.ד. אתה פשוט אלוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
זה אחד הדברים המטורפים שראיתי בחיים שלי (כאחד שמשתמש מושבע של סמארטי באנדרואיד ועוזר לי המון ברכב אפילו שלאחרונה הפסיק לעבוד מחכים שיחזור...)
יש פה בעיה קטנה שמתי שהוא נותן קישורים לאינטרנט זה בכתב כחול ועל הרקע זה כמעט לא קריא מצורף תמונה

תודה רבה לך על הכל!!!!!!!!! -
@א.מ.ד. כמו שנאמר לעיל יש מעבד ייעודי לזה.
NPU.
רק שמערכות ההפעלה משום מה לא מוכנות לתת לתוכנות חיצוניות להשתמש בזה.@המלאך כתב בSmartiAI לווינדוס, סוכן AI שיכול לעשות הכל!:
NPU.
רק שמערכות ההפעלה משום מה לא מוכנות לתת לתוכנות חיצוניות להשתמש בזה.NPU זה משהו חדשני שקיים רק במחשבים ופלאפונים חדשים ויקרים יחסית. אני מדבר על מכשירים קלאסיים.
-
אולי כדי להוסיף אפשרות של להוסיף כמה מפתחות API בין מאותו חברה ובין מחברה אחרת למי שיש לו כמה חשבונות מייל ו\או העדפות למי לתת איזה פקודות
@בינארי-חכם כתב בSmartiAI לווינדוס, סוכן AI שיכול לעשות הכל!:
מחברות אחרות אתה יכול להכניס במקביל. לאותה חברה - אני בודק היתכנות.
-
@א.ל-0 כתב בSmartiAI לווינדוס, סוכן AI שיכול לעשות הכל!:
למה זה?קודם כל תעשה כמו שכתב @ע-ה-דכו-ע , לתת לו מטרה ולא להצמיד אותו לדרך מסוימת. תן לו להחליט.
בנוסף, אתה מן הסתם משתמש במודל ג'מיני 3.1 פלאש לייט. זה מודל טוב יחסית ומתאים לרוב המשימות, אבל הבאג שלו הוא שהייעוד המקורי שלו הוא משימות קטנות וקלילות, וזה גורם לו לחפף בהרבה משימות, לדוגמא אם תבקש ממנו שייצור לך טבלה מסוימת עם מידע מסוים, ייתכן מאוד שהוא ייצור רק דוגמא ולא יכניס בטבלה את כל התוכן שאתה רוצה.
לכן, מומלץ בשביל משימות מורכבות לעבור למודלים אחרים, יש גם חינמיים - לדוגמא ג'מיני 3.5 פלאש, שנועד במיוחד לביצועי סוכן, או ג'מה 4 31B שאמנם לכאורה בגודל הוא כמו 3.1 פלאש לייט, אבל הוא נועד למשימות מורכבות ומלאות, בתור מודל הדגל של סדרת ג'מה 4, לעומת פלאש לייט שהוא המודל הקליל של ג'מיני. -
@א.מ.ד. הוא יכול להוריד לי משהו מהדרייב?
תנסה... לכאורה הוא לא מחובר אז הוא לא אמור להצליח, אבל אולי הוא יצליח לעקוף ולהתחבר בשמך...
-
תנסה... לכאורה הוא לא מחובר אז הוא לא אמור להצליח, אבל אולי הוא יצליח לעקוף ולהתחבר בשמך...
-
@א.ל-0 כתב בSmartiAI לווינדוס, סוכן AI שיכול לעשות הכל!:
@המלאך כתב בSmartiAI לווינדוס, סוכן AI שיכול לעשות הכל!:
NPU.
רק שמערכות ההפעלה משום מה לא מוכנות לתת לתוכנות חיצוניות להשתמש בזה.NPU זה משהו חדשני שקיים רק במחשבים ופלאפונים חדשים ויקרים יחסית. אני מדבר על מכשירים קלאסיים.