שיתוף | אברהם העברי - V2.0 צ'אט AI אופליין מתקדם ביותר עם אפשרויות מתקדמות ביותר!
-
@חד-צורבא חילצתי עם winrar

-
@אליהו-הגדול כתוב שאין לך מספיק מקום בדיסק
-
כמה מקום צריך לפנות בשביל זה?
-
אני רואה שיש לי 2.5 גיגה פנויים (במחשב)
זה אמור להספיק בשביל החילוץ? -
זה אמור להספיק בשביל החילוץ?@אליהו-הגדול תבדוק מה הגודל של המודל
-
@אליהו-הגדול תבדוק מה הגודל של המודל
@חד-צורבא זה המודל 2.0
-
זה אמור להספיק בשביל החילוץ?@אליהו-הגדול כתב בשיתוף | אברהם העברי - V2.0 צ'אט AI אופליין מתקדם ביותר עם אפשרויות מתקדמות ביותר!:
זה אמור להספיק בשביל החילוץ?חילוץ לוקח יותר מקום מאשר הקובץ שאחרי החילוץ. תפנה עוד חצי ג'יגה וזה ירוץ תקין.
-
@אליהו-הגדול כתב בשיתוף | אברהם העברי - V2.0 צ'אט AI אופליין מתקדם ביותר עם אפשרויות מתקדמות ביותר!:
זה אמור להספיק בשביל החילוץ?חילוץ לוקח יותר מקום מאשר הקובץ שאחרי החילוץ. תפנה עוד חצי ג'יגה וזה ירוץ תקין.
@CSS-0 כתב בשיתוף | אברהם העברי - V2.0 צ'אט AI אופליין מתקדם ביותר עם אפשרויות מתקדמות ביותר!:
חילוץ לוקח יותר מקום מאשר הקובץ שאחרי החילוץ. תפנה עוד חצי ג'יגה וזה ירוץ תקין.
יש לי עכשיו כמעט 7 גיגה פנויים - ועם כל זה - המחשב כותב לי שאין לי מספיק מקום...
-
@CSS-0 כתב בשיתוף | אברהם העברי - V2.0 צ'אט AI אופליין מתקדם ביותר עם אפשרויות מתקדמות ביותר!:
יש לי עכשיו כמעט 7 גיגה פנויים - ועם כל זה - המחשב כותב לי שאין לי מספיק מקום...
??
-
@אליהו-הגדול כמה ראם?
-
@אליהו-הגדול כמה ראם?
@טופ-שבמתמחים
אני חושב 4