שיתוף | אברהם העברי - V2.0 צ'אט AI אופליין מתקדם ביותר עם אפשרויות מתקדמות ביותר!
-
@אליהו-הגדול כמדומה שדובר פה שזה קורה דרך החילוץ הרגיל של סייר הקבצים
צריך להוריד תוכנה של דחיסה וחילוץ כמו ווינראר או זיפ7 ולחלץ איתם@חד-צורבא חילצתי עם winrar
-
@חד-צורבא חילצתי עם winrar

-
@אליהו-הגדול כתוב שאין לך מספיק מקום בדיסק
-
כמה מקום צריך לפנות בשביל זה?
-
אני רואה שיש לי 2.5 גיגה פנויים (במחשב)
זה אמור להספיק בשביל החילוץ? -
זה אמור להספיק בשביל החילוץ?@אליהו-הגדול תבדוק מה הגודל של המודל
-
@אליהו-הגדול תבדוק מה הגודל של המודל
@חד-צורבא זה המודל 2.0
-
זה אמור להספיק בשביל החילוץ?@אליהו-הגדול כתב בשיתוף | אברהם העברי - V2.0 צ'אט AI אופליין מתקדם ביותר עם אפשרויות מתקדמות ביותר!:
זה אמור להספיק בשביל החילוץ?חילוץ לוקח יותר מקום מאשר הקובץ שאחרי החילוץ. תפנה עוד חצי ג'יגה וזה ירוץ תקין.
-
@אליהו-הגדול כתב בשיתוף | אברהם העברי - V2.0 צ'אט AI אופליין מתקדם ביותר עם אפשרויות מתקדמות ביותר!:
זה אמור להספיק בשביל החילוץ?חילוץ לוקח יותר מקום מאשר הקובץ שאחרי החילוץ. תפנה עוד חצי ג'יגה וזה ירוץ תקין.
@CSS-0 כתב בשיתוף | אברהם העברי - V2.0 צ'אט AI אופליין מתקדם ביותר עם אפשרויות מתקדמות ביותר!:
חילוץ לוקח יותר מקום מאשר הקובץ שאחרי החילוץ. תפנה עוד חצי ג'יגה וזה ירוץ תקין.
יש לי עכשיו כמעט 7 גיגה פנויים - ועם כל זה - המחשב כותב לי שאין לי מספיק מקום...
-
@CSS-0 כתב בשיתוף | אברהם העברי - V2.0 צ'אט AI אופליין מתקדם ביותר עם אפשרויות מתקדמות ביותר!:
יש לי עכשיו כמעט 7 גיגה פנויים - ועם כל זה - המחשב כותב לי שאין לי מספיק מקום...
??
-
@אליהו-הגדול כמה ראם?
-
@אליהו-הגדול כמה ראם?
@טופ-שבמתמחים
אני חושב 4 -
@יחינועם יש תוכנה שהעלתי בעבר:
https://mitmachim.top/topic/96626/להורדה-בעברית-2026-winrar-722/9 -
@יחינועם יש תוכנה שהעלתי בעבר:
https://mitmachim.top/topic/96626/להורדה-בעברית-2026-winrar-722/9@טופ-שבמתמחים
איך אני משתמש בה -
@טופ-שבמתמחים
איך אני משתמש בה@יחינועם תוריד ותתקין ופשוט תלחץ לחצן שמאלי על הזיפ של אברהם העברי ותעשה חלץ כאן
-
@יחינועם תוריד ותתקין ופשוט תלחץ לחצן שמאלי על הזיפ של אברהם העברי ותעשה חלץ כאן
@טופ-שבמתמחים
זה לא נותן לי להתקין אתה יודע מה הבעיה בזה ? -
@טופ-שבמתמחים
זה לא נותן לי להתקין אתה יודע מה הבעיה בזה ?@יחינועם מה זה כותב לך?
-
@יחינועם מה זה כותב לך?
@טופ-שבמתמחים
איזה משהו באנגלית
קופץ לי משהו עם איקס
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות