בקשה | AI אופליין
-
תגובה: [שיתוף | אברהם העברי V1.5 - תוכנת צ'אט AI אופליין שעובדת בצורה מצויינת על כל מחשב](עם אפשרויות מתקדמות)
@חייא-שיאומי אם תוכל לשלוח לי קישור לאותם אפליקציות של אופליין לאנדרואיד אודה לך מאד -
תגובה: [שיתוף | אברהם העברי V1.5 - תוכנת צ'אט AI אופליין שעובדת בצורה מצויינת על כל מחשב](עם אפשרויות מתקדמות)
@חייא-שיאומי אם תוכל לשלוח לי קישור לאותם אפליקציות של אופליין לאנדרואיד אודה לך מאד@קובי-קובי יש לך גוגל פליי??
-
@חייא-שיאומי אם תוכל לשלוח לי קישור לאותם אפליקציות של אופליין לאנדרואיד אודה לך מאד@קובי-קובי מה המפרט שלך?
לא כל אנדרואיד תומך ולא כל מכשיר. -
@חייא-שיאומי @המלאך
אין לי גוגל פליי זמין כ"כ עדיף את האפליקציה עצמה
ולגבי המפרט לא יודע אבל זה אנדרואיד 13
תודה לכם@קובי-קובי זה בעיה.
בלי לדעת מפרט לא תוכל לדעת אם זה מתאים.
אי אפשר להריץ מודל אופליין על מפרט של מיקרוגל.. -
@קובי-קובי באודות המכשיר.
אני לא מכיר את המכשיר שלך אז לא יודע איפה זה בהגדרות..
תעלה צילומסך. -
@קובי-קובי איזה אפליקציה?
הסברתי.
אני אסביר שוב.
יש שני שכבות, אחת החלק של המודל עצמו, והשניה שזה האפליקציה עצמה.
@css-0 עשה תוכנה שמאחדת את שניהם, אבל זה לא מתאים לפלאפון.
לפלאפון צריך להתאים למפרט..@המלאך הוא דיבר אל האפליקציה שאני דיברתי עליה הוא חשב שיש לך אותה...
-
@המלאך הוא דיבר אל האפליקציה שאני דיברתי עליה הוא חשב שיש לך אותה...
@חייא-שיאומי איזה אפליקציה?
-
@חייא-שיאומי אם תוכל לשלוח לי קישור לאותם אפליקציות של אופליין לאנדרואיד אודה לך מאד@המלאך
@קובי-קובי כתב בבקשה | AI אופליין:@חייא-שיאומי אם תוכל לשלוח לי קישור לאותם אפליקציות של אופליין לאנדרואיד
זאת
-
@המלאך
@קובי-קובי כתב בבקשה | AI אופליין:@חייא-שיאומי אם תוכל לשלוח לי קישור לאותם אפליקציות של אופליין לאנדרואיד
זאת
@חייא-שיאומי כתב בבקשה | AI אופליין:
זאת
נכון.
אבל מה זה האפליקציה?
של AI אופליין?
בקיצור אפשר קישור לגוגל פלי? -
@חייא-שיאומי אם תוכל לשלוח לי קישור לאותם אפליקציות של אופליין לאנדרואיד אודה לך מאד@קובי-קובי הוא לא יעלה לך את האפליקציה, כי אם הוא יעלה את האפליקציה הוא יורחק מהפורום.
אגב, יש מאות אפליקציות לאנדרואיד להרצת מודלי ai, ויש לי אוסף של העשרות הטובות מתוכן.
הטובות ביותר הן אולי 5-6 אפליקציות.
אני אישית הכי אוהב את Pocket Pal AI - היא הכי יציבה, הכי מתעדכנת, בעברית מלאה (אני תרמתי למאגר את התרגום לעברית).
יש את MNN Chat שהיא הכי מהירה, אבל לא יציבה ולא תומכת בכל המודלים.
הכי נוחה מבחינת משאבים היא Google AI Edge Gallery של גוגל, שהכי פחות מכבידה על ה-ram והסוללה, והיא ממש שופרה בחודש האחרון, ולמעשה היא הכי פונקציונלית כיום.