מדריך | # 🎯 מדריך: ביטול שגיאת HTTP 418 (חסימת נטפרי) ב-AI של Antigravity IDE
-
@oryadaniely כלומר - השימוש לא עולה? במילים אחרות - פריצה?
@לאצי ככה נראה, אני כבר שעתיים טוחן אותו והכל על 0 שימוש במונים....
-
@החכם-התם
שמע נא.
לא יכול לבדוק זאת כרגע.
אם אתה צודק - זו בשורה של ממש.
אבל...
למה פוסט שיכולת לכתוב ב2 שורות, צריך להימרח על מאה??? בגלל שיש לך מנוי לג'מיני המקולל???
זה פשוט זוועה!
ובכל זאת - תודה על הבשורה! -
@החכם-התם אפשרות 2, (פחות מתוחכמת, אבל יעילה יותר בדרך כלל): לפנות לנטפרי ולבקש פתיחה בצורה מסודרת
-
וואלה. זה באמת עובד.
התקנתי תחת לינוקס את אנטי גרוויטי, וערכתי את הקובץmain.jsולפתע אני מצליח לתקשר עם ג'מיני.
@החכם-התם יישר כוח!לידיעת משתמשי לינוקס האחרים, השם של השרת היה קצת שונה מהמדריך כאן. הפקודה שהשתמשתי בה הייתה
sed -i 's|https://preprod-daily-cloudcode-pa\.sandbox\.googleapis\.com|https://cloudcode-pa.googleapis.com|g' main.js
כאשר אני באותה תיקייה עםmain.js. -
@לאצי ככה נראה, אני כבר שעתיים טוחן אותו והכל על 0 שימוש במונים....
-
@oryadaniely @החכם-התם אם כבר פריצה שייך אולי לעשות את זה גם בKIRO?
-
@NH.LOCAL פניתי כבר הרבה פעמים.
הם לא מוכנים, טוענים שזה בעייתי מבחינה טכנית.ועוד על העצה השטותית הזאת גרפת לייקים כמעט כמו המאמר עם הפתרון האמיתי - אני ממש מקנא.
@החכם-התם כתב במדריך | #
מדריך: ביטול שגיאת HTTP 418 (חסימת נטפרי) ב-AI של Antigravity IDE:ועוד על העצה השטותית הזאת
זה לא שטותית, זה בהחלט שווה לייקים. הוא לא אמור לדעת שבדיוק במקרה זה זה לא אקטואלי.
גרפת לייקים כמעט כמו המאמר עם הפתרון האמיתי - אני ממש מקנא.
אם לא היית מנסח את הפוסט שלך בAI אז היית מקבל פי כמה לייקים ואפס הצבעות נגד. (גילוי נאות: אני הצבעתי בעד.)
-
@החכם-התם כתב במדריך | #
מדריך: ביטול שגיאת HTTP 418 (חסימת נטפרי) ב-AI של Antigravity IDE:ועוד על העצה השטותית הזאת
זה לא שטותית, זה בהחלט שווה לייקים. הוא לא אמור לדעת שבדיוק במקרה זה זה לא אקטואלי.
גרפת לייקים כמעט כמו המאמר עם הפתרון האמיתי - אני ממש מקנא.
אם לא היית מנסח את הפוסט שלך בAI אז היית מקבל פי כמה לייקים ואפס הצבעות נגד. (גילוי נאות: אני הצבעתי בעד.)
-
@י.-פל. היתה לי מחשבה כזאת, אבל אמרתי זה או זה או בכלל לא ואני יודע שזה יכול לעזור להרבה כאן אז החלטתי לפרסם בכל זאת. אני חושב שזה שווה את המחיר...
-
כדי להקל על משתמשים פחות טכניים הכנתי קובץ להרצה עם הוראות
וגם זה עובד לא רק על Antigravity IDE אלא גם על Antigravity לבד
{אחרי העדכונים האחרונים של גוגל יש שתי תוכנות}
Fix-Antigravity-NetFree.ps1
הוראות-תיקון-Antigravity.txt
אצלי זה עובד פיקס
זה גם מחפש לבד את מיקום הקבצים -
אצלי זה עובד פיקס
זה גם מחפש לבד את מיקום הקבצים -
אוקיי
תודה לכל המגיבים לי
גיליתי את הפשלה שלי שלא אחזתי שיש אנטיגרויטי שהוא לא IDE ובגרסה ההיא באמת אין את הקובץ ששמה לא עבד -
@yoel כתב במדריך | #
מדריך: ביטול שגיאת HTTP 418 (חסימת נטפרי) ב-AI של Antigravity IDE:איך יודעים מה ide ומה לא?
לוגו שחור ולא לבן
-
אצלי זה עובד פיקס
זה גם מחפש לבד את מיקום הקבצים@ארי כתב במדריך | #
מדריך: ביטול שגיאת HTTP 418 (חסימת נטפרי) ב-AI של Antigravity IDE:וגם זה עובד לא רק על Antigravity IDE אלא גם על Antigravity לבד
{אחרי העדכונים האחרונים של גוגל יש שתי תוכנות}מה זה אומר Antigravity שהוא לא IDE? אז מה הוא כן? מה ההבדל בינו לבין הIDE?
-
@ארי כתב במדריך | #
מדריך: ביטול שגיאת HTTP 418 (חסימת נטפרי) ב-AI של Antigravity IDE:וגם זה עובד לא רק על Antigravity IDE אלא גם על Antigravity לבד
{אחרי העדכונים האחרונים של גוגל יש שתי תוכנות}מה זה אומר Antigravity שהוא לא IDE? אז מה הוא כן? מה ההבדל בינו לבין הIDE?
@לאצי שטות חדשה של גוגל, את הרגיל שינו לסתם צאט סוכן, בלי צפיה בקוד וכד, ובIDE השאירו את VS CODE.
-
@לאצי שטות חדשה של גוגל, את הרגיל שינו לסתם צאט סוכן, בלי צפיה בקוד וכד, ובIDE השאירו את VS CODE.
@oryadaniely כתב במדריך | #
מדריך: ביטול שגיאת HTTP 418 (חסימת נטפרי) ב-AI של Antigravity IDE:@לאצי שטות חדשה של גוגל, את הרגיל שינו לסתם צאט סוכן, בלי צפיה בקוד וכד, ובIDE השאירו את VS CODE.
זה משהו מיוחד שלהם? גם בVS CODE עצמו יש כרגע את שני המצבים הללו.