מדריך | # 🎯 מדריך: ביטול שגיאת HTTP 418 (חסימת נטפרי) ב-AI של Antigravity IDE
-
@החכם-התם אפשרות 2, (פחות מתוחכמת, אבל יעילה יותר בדרך כלל): לפנות לנטפרי ולבקש פתיחה בצורה מסודרת
@NH.LOCAL ביקשו עשרות פעמים, זה "בפיתוח"... לא ברור...
-
@לנציצ
תנסה את זה:# מצא את הנתיב הנכון אוטומטית $filePath = Get-ChildItem "C:\Users\$env:USERNAME\AppData\Local\Programs\antigravity\resources\app\out\main.js" -ErrorAction SilentlyContinue if (-not $filePath) { Write-Host "✗ קובץ לא נמצא בנתיב. הנתיב שנוסה:" -ForegroundColor Red Write-Host "C:\Users\$env:USERNAME\AppData\Local\Programs\antigravity\resources\app\out\main.js" Write-Host "שם המשתמש שזוהה: $env:USERNAME" return } $content = [System.IO.File]::ReadAllText($filePath.FullName) if (-not $content.Contains("daily-cloudcode-pa")) { Write-Host "⚠ הכתובת הבעייתית לא נמצאה בקובץ — אולי כבר תוקן?" -ForegroundColor Yellow return } $fixed = $content.Replace( "https://daily-cloudcode-pa.googleapis.com", "https://cloudcode-pa.googleapis.com" ) [System.IO.File]::WriteAllText($filePath.FullName, $fixed) $check = ([regex]::Matches($fixed, "daily-cloudcode-pa")).Count if ($check -eq 0) { Write-Host "✓ הצליח! הנתיב: $($filePath.FullName)" -ForegroundColor Green } else { Write-Host "✗ נכשל" -ForegroundColor Red }בהצלחה.
@החכם-התם בנוסף, אם אני לא טועה, ההגדרה הזאת היא גם מונעת מהמכסות של השימוש לעלות... וזה חידוש הרבה יותר גדול. אבל אולי אני טועה
עריכה: אני טועה... -
@החכם-התם בנוסף, אם אני לא טועה, ההגדרה הזאת היא גם מונעת מהמכסות של השימוש לעלות... וזה חידוש הרבה יותר גדול. אבל אולי אני טועה
עריכה: אני טועה...@oryadaniely כלומר - השימוש לא עולה? במילים אחרות - פריצה?
-
@oryadaniely כלומר - השימוש לא עולה? במילים אחרות - פריצה?
@לאצי ככה נראה, אני כבר שעתיים טוחן אותו והכל על 0 שימוש במונים....
-
@החכם-התם
שמע נא.
לא יכול לבדוק זאת כרגע.
אם אתה צודק - זו בשורה של ממש.
אבל...
למה פוסט שיכולת לכתוב ב2 שורות, צריך להימרח על מאה??? בגלל שיש לך מנוי לג'מיני המקולל???
זה פשוט זוועה!
ובכל זאת - תודה על הבשורה! -
@החכם-התם אפשרות 2, (פחות מתוחכמת, אבל יעילה יותר בדרך כלל): לפנות לנטפרי ולבקש פתיחה בצורה מסודרת
-
וואלה. זה באמת עובד.
התקנתי תחת לינוקס את אנטי גרוויטי, וערכתי את הקובץmain.jsולפתע אני מצליח לתקשר עם ג'מיני.
@החכם-התם יישר כוח!לידיעת משתמשי לינוקס האחרים, השם של השרת היה קצת שונה מהמדריך כאן. הפקודה שהשתמשתי בה הייתה
sed -i 's|https://preprod-daily-cloudcode-pa\.sandbox\.googleapis\.com|https://cloudcode-pa.googleapis.com|g' main.js
כאשר אני באותה תיקייה עםmain.js. -
@לאצי ככה נראה, אני כבר שעתיים טוחן אותו והכל על 0 שימוש במונים....
-
@oryadaniely @החכם-התם אם כבר פריצה שייך אולי לעשות את זה גם בKIRO?
-
@NH.LOCAL פניתי כבר הרבה פעמים.
הם לא מוכנים, טוענים שזה בעייתי מבחינה טכנית.ועוד על העצה השטותית הזאת גרפת לייקים כמעט כמו המאמר עם הפתרון האמיתי - אני ממש מקנא.
@החכם-התם כתב במדריך | #
מדריך: ביטול שגיאת HTTP 418 (חסימת נטפרי) ב-AI של Antigravity IDE:ועוד על העצה השטותית הזאת
זה לא שטותית, זה בהחלט שווה לייקים. הוא לא אמור לדעת שבדיוק במקרה זה זה לא אקטואלי.
גרפת לייקים כמעט כמו המאמר עם הפתרון האמיתי - אני ממש מקנא.
אם לא היית מנסח את הפוסט שלך בAI אז היית מקבל פי כמה לייקים ואפס הצבעות נגד. (גילוי נאות: אני הצבעתי בעד.)
-
@החכם-התם כתב במדריך | #
מדריך: ביטול שגיאת HTTP 418 (חסימת נטפרי) ב-AI של Antigravity IDE:ועוד על העצה השטותית הזאת
זה לא שטותית, זה בהחלט שווה לייקים. הוא לא אמור לדעת שבדיוק במקרה זה זה לא אקטואלי.
גרפת לייקים כמעט כמו המאמר עם הפתרון האמיתי - אני ממש מקנא.
אם לא היית מנסח את הפוסט שלך בAI אז היית מקבל פי כמה לייקים ואפס הצבעות נגד. (גילוי נאות: אני הצבעתי בעד.)
-
@י.-פל. היתה לי מחשבה כזאת, אבל אמרתי זה או זה או בכלל לא ואני יודע שזה יכול לעזור להרבה כאן אז החלטתי לפרסם בכל זאת. אני חושב שזה שווה את המחיר...
-
כדי להקל על משתמשים פחות טכניים הכנתי קובץ להרצה עם הוראות
וגם זה עובד לא רק על Antigravity IDE אלא גם על Antigravity לבד
{אחרי העדכונים האחרונים של גוגל יש שתי תוכנות}
Fix-Antigravity-NetFree.ps1
הוראות-תיקון-Antigravity.txt
אצלי זה עובד פיקס
זה גם מחפש לבד את מיקום הקבצים -
כדי להקל על משתמשים פחות טכניים הכנתי קובץ להרצה עם הוראות
וגם זה עובד לא רק על Antigravity IDE אלא גם על Antigravity לבד
{אחרי העדכונים האחרונים של גוגל יש שתי תוכנות}
Fix-Antigravity-NetFree.ps1
הוראות-תיקון-Antigravity.txt
אצלי זה עובד פיקס
זה גם מחפש לבד את מיקום הקבצים -
אוקיי
תודה לכל המגיבים לי
גיליתי את הפשלה שלי שלא אחזתי שיש אנטיגרויטי שהוא לא IDE ובגרסה ההיא באמת אין את הקובץ ששמה לא עבד -
@yoel כתב במדריך | #
מדריך: ביטול שגיאת HTTP 418 (חסימת נטפרי) ב-AI של Antigravity IDE:איך יודעים מה ide ומה לא?
לוגו שחור ולא לבן