שיתוף | אברהם העברי V1.5 - תוכנת צ'אט AI אופליין שעובדת בצורה מצויינת על כל מחשב, עם אפשרויות מתקדמות
-
@CSS-0 חסום בנטפרי
עריכה: עובד עם הורדת הכוכביות.
@המתכנת-התותח הורדת כוכביות?
-
@K.O.G יש אפליקציות לאנדרואיד בינה מלאכותית אופליין אפילו יש לך 20 מודלים בערך לבחור עם מה להישתמש
כמובן שצריך להוריד איזה מודל שאתה רוצה המודל הכי גדול זה 15 ג'יגה זה ניכנס לכרטיס לא להיבהל
אבל זה מעפן פיצוצים ואיטי מאד בקיצור לא שווה
סתם משתף .. רשמתי להם תגובה שזה לא טוב ב"צורה יפה" והם שלחו לי מייל שכדאי לי לשנות את התגובה...
בקיצור אני לא יודע כמה יכול להיות בונה מלאכותית אופליין על אנדרואיד נדמה לי שזה מעבד חלש מדי בישבילו@חייא-שיאומי כתב בשיתוף | אברהם העברי V1.5 - תוכנת צ'אט AI אופליין שעובדת בצורה מצויינת על כל מחשב, עם אפשרויות מתקדמות:
כמובן שצריך להוריד איזה מודל שאתה רוצה המודל הכי גדול זה 15 ג'יגה זה ניכנס לכרטיס לא להיבהל
נכנס לכרטיס... אבל מה עם ה-RAM? למה נראה לך שזה יעבוד מהר על הנגן/שיאומי שלך? תנסה מודל של 350M פרמטרים וזה ירוץ...
@חייא-שיאומי כתב בשיתוף | אברהם העברי V1.5 - תוכנת צ'אט AI אופליין שעובדת בצורה מצויינת על כל מחשב, עם אפשרויות מתקדמות:
סתם משתף .. רשמתי להם תגובה שזה לא טוב ב"צורה יפה" והם שלחו לי מייל שכדאי לי לשנות את התגובה...
בהחלט, כי זו המטרה של אפליקציות כאלה, אתה לא יכול להתלונן על זה. כמו שתתלונן שאפליקציית המחשבון לא יכולה לחייג לאנשי קשר... מסכים איתם ב-100%!
-
@חייא-שיאומי כתב בשיתוף | אברהם העברי V1.5 - תוכנת צ'אט AI אופליין שעובדת בצורה מצויינת על כל מחשב, עם אפשרויות מתקדמות:
נכנס לכרטיס... אבל מה עם ה-RAM? למה נראה לך שזה יעבוד מהר על הנגן/שיאומי שלך? תנסה מודל של 350M פרמטרים וזה ירוץ...
בהחלט, כי זו המטרה של אפליקציות כאלה, אתה לא יכול להתלונן על זה. כמו שתתלונן שאפליקציית המחשבון לא יכולה לחייג לאנשי קשר... מסכים איתם ב-100%!
@א.מ.ד. צודק מה הכוונה שיאומי/נגן שלך??
-
התכוונתי שאתה לא יכול לצפות להריץ מודלים איכותיים על נגן אנדרואיד או שיאומי חצי טאצ' פשוט (למרות שאני עושה את זה המון).
אם תיקח מכשיר נורמלי עם 8 RAM ומעבד סטנדרטי (ולא מעבד של נגנים שיוצר במקור לקומקומים חשמליים), אתה יכול להריץ מודלים חזקים כמו GEMMA 4 E4B במהירות ובלי להכביד. -
התכוונתי שאתה לא יכול לצפות להריץ מודלים איכותיים על נגן אנדרואיד או שיאומי חצי טאצ' פשוט (למרות שאני עושה את זה המון).
אם תיקח מכשיר נורמלי עם 8 RAM ומעבד סטנדרטי (ולא מעבד של נגנים שיוצר במקור לקומקומים חשמליים), אתה יכול להריץ מודלים חזקים כמו GEMMA 4 E4B במהירות ובלי להכביד.@א.מ.ד. כתב בשיתוף | אברהם העברי V1.5 - תוכנת צ'אט AI אופליין שעובדת בצורה מצויינת על כל מחשב, עם אפשרויות מתקדמות:
במקור לקומקומים חשמליים

-
אברהם העברי גרסה V1.5

אחרי שבגרסה הקודמת השתמשנו בדיקטא, שהתברר כמודל מחריד,
כעת בתוכנה עברנו למודל gemma4:E2B שיותר טוב בהרבה
השיפורים:- מודל יותר חכם.
- כל האימג'וים המעצבנים הוחלפו לאייקוני SVG.
- החיפוש אינטרנט עובד. (במידה ויש אינטרנט)
- סידור תיקיות יותר חכם.
- חשיבה עמוקה חכמה.
- פתיחת תוכנות במחשב יותר חכמה.
- זיכרון שיחה יותר ארוך.
יש לשים לב שהמהירות קצת יותר איטית. והתוכנה שוקלת קצת יותר.
צילו"מ:

להורדה:
גרסאות ישנות:
נא לא להעתיק ללא כוכביות!!!
מי שלא מצליח להריץ שינסה את הגרסה הקודמת.
@CSS-0
הקישורים נחסמו שוב.
הצ'אט הזה מסונן או שהוא מודל פתוח? -
@CSS-0
הקישורים נחסמו שוב.
הצ'אט הזה מסונן או שהוא מודל פתוח?@מענין-לשמוע מסונן
-
דחוף ביותר!!
מי שהוריד את הגרסאות 1 ו- 1.5 והם עדיין על המחשב שלו בקובץ ZIP ויכול לעלות אותם לדרייב שלו ולתת לי קישור פרטי למייל Iosii123212@gmail.com דחוף! נמחק לי מהמחשב
ואני לא מצליח להוריד מהדרייב משום מה..
-
דחוף ביותר!!
מי שהוריד את הגרסאות 1 ו- 1.5 והם עדיין על המחשב שלו בקובץ ZIP ויכול לעלות אותם לדרייב שלו ולתת לי קישור פרטי למייל Iosii123212@gmail.com דחוף! נמחק לי מהמחשב
ואני לא מצליח להוריד מהדרייב משום מה..
@CSS-0 אני מעלה לך באישי
-
@שר-שלום אולי עם המשתמש יצרף, אבל אי אפשר לצרף יותר מידי ספרים כי המחשב של משתמש נורמאלי לא יחזיק מעמד...
-
איך אפשר להוריד א"ז - לא דרך הדרייב?
נטפרי לא נותן לי בדרייב...
תודה רבה
-
@עניו-כמשה לא (בגרסה הבאה אנו נעשה כזו אפשרות)
-
מאיפה הורדתם א"ז?
-
מאיפה הורדתם א"ז?
@אליהו-הגדול אתה מתכוון אלי? זה אני פיתחתי לא הורדתי.