שיתוף | אברהם העברי V1 - תוכנת צ'אט AI אופליין מתקדמת שעובדת על כל מחשב! עם פונקציות מתקדמות!
-
בניתי עם AI תוכנה מתקדמת של בינה מלאכותית

התוכנה הזו קראתי לו אברהם העברי והוא מודע לשם של המפתח שלו
למי שהולך לטעון שזה פריצת סינונים:
אז התשובה כבר נאמרה בעבר בפורום ואני יחזור עליה, שאלתי את נטפרי והם אמרו שעם ה AI יהיה כפוף להנחיות נטפרי ויהיה לו הנחיות שיחסמו אותו באופן מספיק חזק, הם מאשרים אותו
אז ה 'אברהם העברי' קיבל את ההנחיות של נטפרי (כמובן בקצרה אל תשכחו שזה אופליין)
ה AI הזה יודע שפות בודדות השפה העיקרית שלו זה עברית והוא מצויין בעברית בצורה קצונית ומדהימה
המודל עצמו 1.7B אבל בעברית עוקף מודלי ענק! הוא פשוט פצצה! המודל מבוסס על המודל DictaLM-3.0-1.7B
למי שמכיר יודע את הרמה בעברית
(המודל לא יודע קוד...)היכולות שלו:
- מצב חשיבה עמוקה.
- כמובן שיחה רציפה.
- זיכרון שיחה של 5 הודעות אחורה.
- עם יש אינטרנט אז אפשר להפעיל מצב חיפוש באינטרנט
- סידור תיקיות קבצים.
- פתיחת תוכנות.
- הוא יודע כמעט הכל.
- ומבחינתי הצורה שהוא מדבר ומנסח את התשובות אנושית יותר מהמודלים הגדולים אבל בוודאי לא יורדת מהם.
- ממשק מטורף....
יש מחשבים שהוא לא פועל בהם לא הצלחתי למצוא מכנה משותף, אבל כרגע מתוך 10 אנשים שעשו לזה בדיקה מקדימה 2 בלבד היה תקלה

צילו"מ

להורדה:
אברהם העברי V1
נא לא להעתיק ללא כוכביות!!
@CSS-0 כתב בשיתוף | אברהם העברי V1 - תוכנת צ'אט AI אופליין מתקדמת שעובדת על כל מחשב! עם פונקציות מתקדמות!:
יש מחשבים שהוא לא פועל בהם לא הצלחתי למצוא מכנה משותף, אבל כרגע מתוך 10 אנשים שעשו לזה בדיקה מקדימה 2 בלבד היה תקלה
@CSS-0 כתב בשיתוף | אברהם העברי V1 - תוכנת צ'אט AI אופליין מתקדמת שעובדת על כל מחשב! עם פונקציות מתקדמות!:
@העניו-הגאה באמת שאני לא יודע זה מוזר... אתה היחיד, אבל עוד מעט אני יעלה את הגרסה החדשה ותנסה אותה..
המממ...
-
@העניו-הגאה באמת שאני לא יודע זה מוזר... אתה היחיד, אבל עוד מעט אני יעלה את הגרסה החדשה ותנסה אותה..
המממ...
@מתכנת-חובב היחיד פה, לא היחיד שזה קרה לו.
-
בניתי עם AI תוכנה מתקדמת של בינה מלאכותית

התוכנה הזו קראתי לו אברהם העברי והוא מודע לשם של המפתח שלו
למי שהולך לטעון שזה פריצת סינונים:
אז התשובה כבר נאמרה בעבר בפורום ואני יחזור עליה, שאלתי את נטפרי והם אמרו שעם ה AI יהיה כפוף להנחיות נטפרי ויהיה לו הנחיות שיחסמו אותו באופן מספיק חזק, הם מאשרים אותו
אז ה 'אברהם העברי' קיבל את ההנחיות של נטפרי (כמובן בקצרה אל תשכחו שזה אופליין)
ה AI הזה יודע שפות בודדות השפה העיקרית שלו זה עברית והוא מצויין בעברית בצורה קצונית ומדהימה
המודל עצמו 1.7B אבל בעברית עוקף מודלי ענק! הוא פשוט פצצה! המודל מבוסס על המודל DictaLM-3.0-1.7B
למי שמכיר יודע את הרמה בעברית
(המודל לא יודע קוד...)היכולות שלו:
- מצב חשיבה עמוקה.
- כמובן שיחה רציפה.
- זיכרון שיחה של 5 הודעות אחורה.
- עם יש אינטרנט אז אפשר להפעיל מצב חיפוש באינטרנט
- סידור תיקיות קבצים.
- פתיחת תוכנות.
- הוא יודע כמעט הכל.
- ומבחינתי הצורה שהוא מדבר ומנסח את התשובות אנושית יותר מהמודלים הגדולים אבל בוודאי לא יורדת מהם.
- ממשק מטורף....

צילו"מ

להורדה:
אברהם העברי V1
נא לא להעתיק ללא כוכביות!!
@CSS-0
(אני מתנצל על הסטיה המתונה מהנושא)
אולי אפשר להשתמש באיזה צורה במנוע הזה בשביל הגהות (בד"כ כשכתבתי דברים בצורה משובשת הוא הבין, לענות זה עוד נושא) אני יודע שיש מודלים מיוחדים לזה (מודל אחד ניסיתי פעם והיה אויל גמור) ועוד לא ראיתי תוסף הגהה ב"מ לוורד לדוגמא.
קיצר לבנות תוכנה להגהה ע"י AI אופליין ולכאו' בפרופורציה של V1 היא גם תוכל לרוץ בנחת על מחשבים של 8 ראם במקביל לשימוש השוטף, ואולי יש לי איזה חור בסיסי בידע וא"כ אשמח להחכים.