באג | בעיה בקלוד
-
מישהו יודע למה כל דבר שאני כותב לקלוד הוא מתחיל לכתוב תשובה ואז הוא חוזר למסך ההתחל עם מה שכתבתי לו כתוב ולמעלה הוא כותב ככה
ואין לי שום בעיה בחיבור
בעברית
@י.ר.ק יש לי את זה לפעמים, אבל לא כל הזמן.
החיבור שלך יציב?
בעיה יותר קשה שיש (בנטפרי) שיש שיחות שאם אני מנסה לחזור אליהם, כתוב "PAGE NOT POUND". -
@י.ר.ק יש לי את זה לפעמים, אבל לא כל הזמן.
החיבור שלך יציב?
בעיה יותר קשה שיש (בנטפרי) שיש שיחות שאם אני מנסה לחזור אליהם, כתוב "PAGE NOT POUND". -
אם יש לך חסימה סיכוי גדול שזה הבעיה
הפתרון בדרך כלל זה לרענן את הדף -
אם יש לך חסימה סיכוי גדול שזה הבעיה
הפתרון בדרך כלל זה לרענן את הדף@בינארי-חכם זה מוזר עכשיו בניתי איתו משהו ושאני מבקש דווקא את זה מה שביקשתי שבוע שעבר זה כותב ככה
-
@בינארי-חכם זה מוזר עכשיו בניתי איתו משהו ושאני מבקש דווקא את זה מה שביקשתי שבוע שעבר זה כותב ככה
@י.ר.ק
זה כי הוא לכאורה לא מצליח לקבל קלט\פלט באופן נורמלי מהשרת שלו אז הוא חושב שהבעיה בחיבור...
שזה נכון בעצם אבל נובע מבעיה אחרת שהחסימה משום מה לא נותנת לזה לעבור... ולא קשור באיכות וויי-פיי -
@י.ר.ק
זה כי הוא לכאורה לא מצליח לקבל קלט\פלט באופן נורמלי מהשרת שלו אז הוא חושב שהבעיה בחיבור...
שזה נכון בעצם אבל נובע מבעיה אחרת שהחסימה משום מה לא נותנת לזה לעבור... ולא קשור באיכות וויי-פיי@בינארי-חכם שעשיתי את אותה בקשה אבל עם מרכאות בהתחלה ובסוף עבד
-
@בינארי-חכם שעשיתי את אותה בקשה אבל עם מרכאות בהתחלה ובסוף עבד
@י.ר.ק
לכאורה בדרך האפשר זה בגלל שאז החסימה מעבדת את זה בצורה שונה אז היא נותנת לזה לעבור... -
@י.ר.ק
לכאורה בדרך האפשר זה בגלל שאז החסימה מעבדת את זה בצורה שונה אז היא נותנת לזה לעבור...@בינארי-חכם יכול להיות כמו שאני שואל משהו את ג'מיני ואז הוא כותב אופס וכו' אני עורך מוסיף רווח ושולח ואז הוא עובד נורמלי
-
מישהו יודע למה כל דבר שאני כותב לקלוד הוא מתחיל לכתוב תשובה ואז הוא חוזר למסך ההתחל עם מה שכתבתי לו כתוב ולמעלה הוא כותב ככה
ואין לי שום בעיה בחיבור
בעברית