בירור | למה אתם משתמשים בskills?
-
@א.מ.ד. כתב בבירור | למה אתם משתמשים בskills?:
הוא לא אמור לבדוק עובדות עדכניות על כל משפט שהוא כותב. יש לו מדיניות ברורה מתי לבצע חיפוש ברשת.
כן אבל כשהוא משבש לי קוד תקין [שמשתמש במודלים העדכניים] רק כי "דרך אגב ראיתי שכתוב בקוד gemini-3.1-flash-prevew שזה מודל שעדיין לא קיים, אז תיקנתי את זה למודל 1.5 שהוא המודל המתקדם ביותר של גוגל לקידוד" - זה קצת פחות נחמד.
אם כי לאחרונה הוא כן השתפר בזה.@מבין-במחשבים כתב בבירור | למה אתם משתמשים בskills?:
כן אבל כשהוא משבש לי קוד תקין [שמשתמש במודלים העדכניים] רק כי "דרך אגב ראיתי שכתוב בקוד gemini-3.1-flash-prevew שזה מודל שעדיין לא קיים, אז תיקנתי את זה למודל 1.5 שהוא המודל המתקדם ביותר של גוגל לקידוד" - זה קצת פחות נחמד.
אם כי לאחרונה הוא כן השתפר בזה.כשאתה יוצר קוד בג'מיני תשתמש בקנבס. זה מוריד דרסטית בעיות כאלו.
-
@עידו300 אוייש. לא 399.
טעות הכוונה ל300.
וכן. זה בכל טעינה של סקיל.
פשוט תחפש איפה בגוגל.
אני לא נוהג להמציא דברים
מקווה שאתה לא חושד בי בזה.. -
@המלאך כתב בבירור | למה אתם משתמשים בskills?:
@עידו300 אוייש. לא 399.
טעות הכוונה ל300.
וכן. זה בכל טעינה של סקיל.
פשוט תחפש איפה בגוגל.למה נראה לך? זה נספר כמו כל הנחיה רגילה...
@א.מ.ד. @המלאך טען ש
@המלאך כתב בבירור | למה אתם משתמשים בskills?:פשוט תחפש איפה בגוגל.
אני לא נוהג להמציא דברים

מה אומר?
-
@א.מ.ד. @המלאך טען ש
אני לא נוהג להמציא דברים

מה אומר?
-
@א.מ.ד. @המלאך טען ש
אני לא נוהג להמציא דברים

מה אומר?
-
@עידו300 ההסבר היחיד ההגיוני הוא שאולי נוספות הנחיות מערכת מיוחדות מטעם חברות ה-AI כשמשתמשים בסקילים בצורה רשמית, כדי לחזק את הנחיות הבטיחות, מה שמייקר את השימוש, אבל גם זה נשמע לי מופרך, וכמובן "300" זה מספר מדוייק מידי (ודי נמוך למען האמת...).
-
@עידו300 הפוסט הקודם שלי מכיל כ-100 טוקנים... זה ממש קצת...
לשם השוואה, ההנחיה "שלום!" בסוכן ה-ai שאני בונה, שלא טוענת אף כלי מעבר למובנים, צורכת כ-5000 טוקני קלט. -
@א.מ.ד. כתב בבירור | למה אתם משתמשים בskills?:
ההנחיה "שלום!" בסוכן ה-ai שאני בונה, שלא טוענת אף כלי מעבר למובנים, צורכת כ-5000 טוקני קלט
וזה למה?