שליחת וקבלת שאילתות מוורד - לפרוייקט השו"ת
-
@טכנולוגי-גו-ניור
נראה מעניין, אבל הכותרת לא כל כך מסבירה.
נראה שצריך להיות משהו בסגנון 'שליחת וקבלת שאילתות וורד - פרוייקט השו"ת'.
או משהו אחר. -
-
@דאנציג אם כוונתך מה הלאה - אז כנס לוורד סמן פיסקה ב- @ לחץ F8 (או שיפט+מקף) יפתח לך חלון הסקריפט ואידך פירושא זיל גמור.
-
@דאנציג אם כוונתך מה הלאה - אז כנס לוורד סמן פיסקה ב- @ לחץ F8 (או שיפט+מקף) יפתח לך חלון הסקריפט ואידך פירושא זיל גמור.
-
@טכנולוגי-גו-ניור
האם צריך ליצור קיצור מקשים בפרוייקט השות בשביל שיפתח העיון / חיפוש, כי זה לא קורה, ועולה חלון שלא נמצא חיפוש השאילתא.

@דאנציג האם יש לך num ped, אם כן הגדר מקש 0 (יתכן שיועיל גם המספרים רגילים לא היה לי מחשב אחר לנסות)
-
@טכנולוגי-גו-ניור
האם צריך ליצור קיצור מקשים בפרוייקט השות בשביל שיפתח העיון / חיפוש, כי זה לא קורה, ועולה חלון שלא נמצא חיפוש השאילתא.

@דאנציג טוב שאתה בודק את זה כי אם כן אני ישפר ויעלה גירסה נקיה עוד יותר, פוט לא היה לי כ"כ איך לבדוק עד כמה נוקו הגדרות מהנסיונות שלי.
-
@טכנולוגי-גו-ניור למה כבר שלא תעשה על זית או אוצריא? זה ממש ירוץ..........
-
@טכנולוגי-גו-ניור למה כבר שלא תעשה על זית או אוצריא? זה ממש ירוץ..........
@חד-בדרא-השני התחתי לבנות בצורה כזאת בגלל צרכים אישיים שלי, ובאמצע הדרך שאלתי את עצמי מה שאתב שואל ובעז"ה זה בדרך (זה שינוי מהותי מכיון שאוצריא קדישא עובדת בצורה אחרת לגמרי מבר אילן.
-
@דאנציג האם יש לך num ped, אם כן הגדר מקש 0 (יתכן שיועיל גם המספרים רגילים לא היה לי מחשב אחר לנסות)
@טכנולוגי-גו-ניור כתב בשליחת וקבלת שאילתות מוורד - לפרוייקט השו"ת:
האם יש לך num ped,
לא.
אם כן הגדר מקש 0
אי אפשר להגדיר בבר אילן קיצור מקשים אחד לשני דברים.
-
@טכנולוגי-גו-ניור כתב בשליחת וקבלת שאילתות מוורד - לפרוייקט השו"ת:
האם יש לך num ped,
לא.
אם כן הגדר מקש 0
אי אפשר להגדיר בבר אילן קיצור מקשים אחד לשני דברים.
@דאנציג כוונתי לומר הגדר קיצור בבר אילן שמקש 0 יהיה פתיחת חלון 'עיון', אצלי זה מוגדר כך על 0 ב- num ped,
מה שקרה כנראה ש ai הגדיר כך את בסיס הסקריפט כברירת מחדל לפתיחה,
אם לא אכפת לך לבדוק אם יעבוד גם על 0 הרגיל, מאוד יעזור לי.