סקר | מהו הצ'אט AI המועדף עליך?
-
@חובבן-מקצועי כתב בסקר | מהו הצ'אט AI המועדף עליך?:
בעיקר לקוד, ובתכל'ס רוב המשתמשים פה לא מתכנתים.. וממילא הם מעדיפים את גמיני..
לאו דווקא לתכנות,
אלא לכול דבר שהוא לא פעולה / קוד קלאסי ג'ימיני נוטה לחרוק,
אני מקבל תוצאות טובות יותר בסביבות האלה..מה שדיברתי זה לגבי סוכן, לגבי צ'אט רק ג'ימיני בגלל מהירות וסתם ככה הוא עובד מצוין.
@cfopuser
אגב גוגל פרסמה ש75 אחוז מהקודים בפנמיים זה בינה מלכותית אמנם זה יכול להיות גם קלאוד אבל חלק גדול זה חייב להיות גמיני והם לא היו סומכים על קודים פח -
@cfopuser
אגב גוגל פרסמה ש75 אחוז מהקודים בפנמיים זה בינה מלכותית אמנם זה יכול להיות גם קלאוד אבל חלק גדול זה חייב להיות גמיני והם לא היו סומכים על קודים פח@בינארי-חכם כתב בסקר | מהו הצ'אט AI המועדף עליך?:
אמנם זה יכול להיות גם קלאוד
זה בדיוק זה.
הם באמת לא סומכים על קוד פח, כלשונך. -
@בינארי-חכם כתב בסקר | מהו הצ'אט AI המועדף עליך?:
אמנם זה יכול להיות גם קלאוד
זה בדיוק זה.
הם באמת לא סומכים על קוד פח, כלשונך.@י.-פל.
זה רק גמיני בגלל שקלאוד הוא מוצר מתחרה. גוגל לא משתמשת בו כדי לכתוב את הקוד הפנימי שלה, כיוון שיש לה אינטרס מובהק להשתמש בטכנולוגיה שלה ולשמור על אבטחת המידע בתוך "הבית". -
@cfopuser
אגב גוגל פרסמה ש75 אחוז מהקודים בפנמיים זה בינה מלכותית אמנם זה יכול להיות גם קלאוד אבל חלק גדול זה חייב להיות גמיני והם לא היו סומכים על קודים פח@בינארי-חכם כתב בסקר | מהו הצ'אט AI המועדף עליך?:
קלאוד
נהוג לכתוב קלוד חביבי

לא הבנתי איך גוגל אמורה לבנות בגוגל קלאוד (ענן) את הקוד שלה
עד שהבנתי את הכוונה -
@בינארי-חכם כתב בסקר | מהו הצ'אט AI המועדף עליך?:
קלאוד
נהוג לכתוב קלוד חביבי

לא הבנתי איך גוגל אמורה לבנות בגוגל קלאוד (ענן) את הקוד שלה
עד שהבנתי את הכוונהפוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
-
@יוסלה-קניקובסקי
ראיתי שם יוד ירוק אז שיערתי שזה אתה
הוא גופיא קשיה למה אתה לא מצביע? -
פוסט זה נמחק!
@הישבשר-המלומד
זה טעות כי אני כתבתי קלוד והמקלדת תקנה ואתה יכול לראות שהפוסט הזה נגדי... ולכן מחקתי -
לאחר הסקר שעשיתי פה לפני כשנה, ידוע שמאז 'זרמו מלא מים בנהר' וכיום העדיפויות של האנשים קצת השתנו..
בסקר הזה אני עושה שכל אחד יוכל לבחור אפשרות אחת, אם אתה משתמש בשני כלים לשני דברים שונים (אחד לתכנות ואחד לכתיבה סתם), תבחר את מה שלדעתך יותר מועדף עליך (לפי שימוש, או לפי סתם מה שאתה יותר מתחבר אליו..)
הבהרה: כמובן שמדובר כאן על המודל המוביל של כל מודל. (Gemini 3.1 Pro, GPT 5.5 וכו').
אם התשובה היא 'אחר' אשמח אם תציינו למטה מהו המודל האחר..
אף אחד מהפורום לא משתמש בדיפסיק?! מוזר.. אולי באמת אנשים פוחדים שיעקבו אחריהם בגלל שזה סיני...