סקר | מהו הצ'אט AI המועדף עליך?
-
@א.מ.ד. כתב בסקר | מהו הצ'אט AI המועדף עליך?:
אחד מהמאמרים בן יותר משנה וחצי. שניהם נכתבו ע"י חוקרים שסביר להניח שפוטרו יחד עם כל צמרת ה-AI של מטא בשל חוסר יכולת להתקדם מעבר ל-LLAMA 3.3. רוב המחקרים העדכניים בתחום, יחד עם המציאות כנ"ל היא הפוכה. לכן אני מרשה לעצמי לפקפק בהם.
אחד מהמאמרים בן השנה וחצי הוא זה של phi4 שדווקא כן נותן רוח גבית למה שטענת...
בכל אופן שאר המאמרים לא כל כך ישנים, הם מצוטטים מספיק כדי להתחשב בהם חלק מהחוקרים בהם לא ממטא אלא הם נכתבו בשת"פ עם אוניברסיטאות וחלק מהם עדיין עובדים שם
חבל להשמיץ רק אם זה לא מסתדר לך
ואדרבה אשמח לשמוע את מה אתה קורא - רק עכשיו התחלתי להתעניין בתחום ה AI ואני מחפש מקומות להתעדכן@מתכנת-חובב כתב בסקר | מהו הצ'אט AI המועדף עליך?:
אחד מהמאמרים בן השנה וחצי הוא זה של phi4 שדווקא כן נותן רוח גבית למה שטענת...
בכל אופן שאר המאמרים לא כל כך ישנים, הם מצוטטים מספיק כדי להתחשב בהם חלק מהחוקרים בהם לא ממטא אלא הם נכתבו בשת"פ עם אוניברסיטאות וחלק מהם עדיין עובדים שם
חבל להשמיץ רק אם זה לא מסתדר לךבסדר, אני ישתדל

@מתכנת-חובב כתב בסקר | מהו הצ'אט AI המועדף עליך?:
ואדרבה אשמח לשמוע את מה אתה קורא - רק עכשיו התחלתי להתעניין בתחום ה AI ואני מחפש מקומות להתעדכן
לא משהו ספציפי. פשוט אני עוקב באדיקות אחרי התחום וכל מודל או טכנולוגיה חדשים שמתפרסמים אני קורא ומתנסה.
-
אני בחרתי בגרוק כי לפי הניסיון שלי הוא היה הכי "יצירתי". כלומר, קרה לי כמה פעמים שהמודלים האחרים (GPT, קלוד וגמיני) נתקעו בלופים ולא הצליחו לעזור בפתרון בעיה (קוד) והוא היחיד שהצליח, וכן בנושאים שונים הוא הוציא תשובות פחות בנאליות.
למרות זאת, בוודאי שקלוד הכי טוב לקוד, וגמיני יעיל למי שצריך להעלות הרבה קבצים עם חשבון חינמי. -
אני בחרתי בגרוק כי לפי הניסיון שלי הוא היה הכי "יצירתי". כלומר, קרה לי כמה פעמים שהמודלים האחרים (GPT, קלוד וגמיני) נתקעו בלופים ולא הצליחו לעזור בפתרון בעיה (קוד) והוא היחיד שהצליח, וכן בנושאים שונים הוא הוציא תשובות פחות בנאליות.
למרות זאת, בוודאי שקלוד הכי טוב לקוד, וגמיני יעיל למי שצריך להעלות הרבה קבצים עם חשבון חינמי. -
@חובבן-מקצועי
הסקר כבר הגיע לחתול השחור
תחת הכותרת החרדים אוהבים את ג'מיני
הנה

-
אני חושב שסקר מועיל יותר היה שואל למי אתם משלמים מנוי שהרי אם באנו לבדוק לאיזו חברה יש מודלים או פלטפורמה טובים יותר זה לא יכול להיקבע על סמך דעה של משתמשים חינמיים ואם לבדוק מי הכי משתלם הרי שמשתלם נמדד לפי כמה שמוכנים לשלם עליו
אמנם נכון שיש צורות נוספות לשאלה הזאת כמו מי בפועל עונה הכי טוב על מגוון שאלות וכו' אבל בדיוק בשביל זה יש פלטפורמות כמו llm arena אלא שהשאלה שצריכה להישאל היא מי בפועל אנשים מעדיפים לעבוד איתו ולשלם עליו וזה לדעתי ללא ספק ג'מיני שההטמעה שלו באקוסיסטם של גוגל מקיפה מאוד וזה מעבר לשלל ההטבות שמקבלים איתו כמו שיתוף המנוי ונפח אחסון גדול
אבל כמובן שכדיון פתוח ליתרונות ספציפיים יש מקום רב לדעות שנכתבו כאן -
אני חושב שסקר מועיל יותר היה שואל למי אתם משלמים מנוי שהרי אם באנו לבדוק לאיזו חברה יש מודלים או פלטפורמה טובים יותר זה לא יכול להיקבע על סמך דעה של משתמשים חינמיים ואם לבדוק מי הכי משתלם הרי שמשתלם נמדד לפי כמה שמוכנים לשלם עליו
אמנם נכון שיש צורות נוספות לשאלה הזאת כמו מי בפועל עונה הכי טוב על מגוון שאלות וכו' אבל בדיוק בשביל זה יש פלטפורמות כמו llm arena אלא שהשאלה שצריכה להישאל היא מי בפועל אנשים מעדיפים לעבוד איתו ולשלם עליו וזה לדעתי ללא ספק ג'מיני שההטמעה שלו באקוסיסטם של גוגל מקיפה מאוד וזה מעבר לשלל ההטבות שמקבלים איתו כמו שיתוף המנוי ונפח אחסון גדול
אבל כמובן שכדיון פתוח ליתרונות ספציפיים יש מקום רב לדעות שנכתבו כאן@מתכנת-חובב לא מתאים לך לרשום פוסט ארוך ולא לפסק אותו…

-
אבל כמובן שכדיון פתוח ליתרונות ספציפיים יש מקום רב לדעות שנכתבו כאן@מתכנת-חובב
הטיעון שלך נכון מאוד: אני חותם על כך ש80% מאלו שבחרו בג׳מיני - אין להם מנוי לשום דבר... -
@מתכנת-חובב
הטיעון שלך נכון מאוד: אני חותם על כך ש80% מאלו שבחרו בג׳מיני - אין להם מנוי לשום דבר... -
@חובבן-מקצועי
הסקר כבר הגיע לחתול השחור
תחת הכותרת החרדים אוהבים את ג'מיני
הנה

@צול-גאה
זה נראה שהם בדווקא הסתירו את כמות המצביעים... -
ביצירת תמונות בלי שבדקתי אפילו אין ספק ש chatGPT לוקח...

(מורד שטרן) -
ביצירת תמונות בלי שבדקתי אפילו אין ספק ש chatGPT לוקח...

(מורד שטרן)@מתכנת-חובב בנטפרי אין מה לדבר על gpt תחכה עוד יומיים התמונה תשלח לבדיקה ותחזור לאחר שבועיים בג'מיני יוצר תוך דקה ואחרי ריענון חוזר מבדיקה
-
@מתכנת-חובב בנטפרי אין מה לדבר על gpt תחכה עוד יומיים התמונה תשלח לבדיקה ותחזור לאחר שבועיים בג'מיני יוצר תוך דקה ואחרי ריענון חוזר מבדיקה
-
@י.ר.ק בGPT עושים שיתוף תמונה מעתיקים את הקישור שהוא נותן ופותחים בכרטיסייה חדשה ואחרי חצי דקה זה חוזר מבדיקה!
@מטען-נייד אתה בנטפרי? כי לא נראה התמונה שעתיים עד שהיא מוכנה וחוזר אחרי המון זמן