שאלה | הדפדפן של open ai
-
רציתי לדעת האם הדפדפן של open ai אטלס עובד גם בווינדוס או רק בmacOS כי שם כתוב רק מאק אבל זה כבר מלפני הרבה זמן ורציתי לדעת האם השתנה
תודה רבה@י.ר.ק בפשטות אם באתר שלהם בדף ההורדה של הדפדפן לא מופיע ווינדווס - אז אין את זה עדיין לווינדווס..
-
@י.ר.ק בפשטות אם באתר שלהם בדף ההורדה של הדפדפן לא מופיע ווינדווס - אז אין את זה עדיין לווינדווס..
@חובבן-מקצועי למעשה זה כתוב במפורש...

-
@י.ר.ק בפשטות אם באתר שלהם בדף ההורדה של הדפדפן לא מופיע ווינדווס - אז אין את זה עדיין לווינדווס..
@חובבן-מקצועי את זה גם אני רואה אבל הבעיה היא שopen ai זנחו נראה לי את חלומם לעקוף את גוגל לפי זה שסוגרים את סורה ולא כל כך מעדכנים את gpt אולי גם שכחו את העדכון להודיע שזה גם לווינדוס
ואם תגיד לי שאם הם זכרו לעדכן לווינדוס הם היו מעדכנים שעדכנו
אני יענה לך שהם כמו גוגל לא אומרים לך מה יש להם (כמו canvas) -
@חובבן-מקצועי את זה גם אני רואה אבל הבעיה היא שopen ai זנחו נראה לי את חלומם לעקוף את גוגל לפי זה שסוגרים את סורה ולא כל כך מעדכנים את gpt אולי גם שכחו את העדכון להודיע שזה גם לווינדוס
ואם תגיד לי שאם הם זכרו לעדכן לווינדוס הם היו מעדכנים שעדכנו
אני יענה לך שהם כמו גוגל לא אומרים לך מה יש להם (כמו canvas) -
@mefateach
הרווחנו הMacסים…אתה ממליץ עליו?
הוא יותר טוב מכרום או ספארי?
עובד טוב עם סינון? (אתרוג) -
@mefateach
הרווחנו הMacסים…אתה ממליץ עליו?
הוא יותר טוב מכרום או ספארי?
עובד טוב עם סינון? (אתרוג)@שניאור-שמח להמליץ או לא אני לא ידוע להגיד, אני יכול לתת פרטים,
באג שמאוד מעצבן שהרבה פעמים (כמעט תמיד) הוא לא קולט קיצורי מקשים כשהמקלדת על עברית (כל פעם שאני רוצה להדביק או להעתיק אני צריך לשנות את שפת המקלדת)
אני כיום משתמש רק בו הם אפילו הוסיפו תרגום שזה ממש נחמד (לא היה עד לא מזמן) אין rtl לדף (אלא אם כן תעשה ידני עם סמניה, אבל לא כמו edge שיש rtl אוטומטי)
הוא מבוסס כרימיום כך שכל ההרחבות עובדות בו והוא די דומה לדפדפני כרימיום אחרים
יש בו כמה מעלות, אחד יש אפשרות לכרטסיות נגללות (מאוד אהבתי את זה בתור אחד שפותח מלא כרטיסיות במקום לכווץ את כולם ולהשתגע מה כל כרטיסייה הוא פשוט נותן לגלול בכרטיסיות)

יש בצד לשאול את chatgpt זה מכניס לו את הדף ואם אתה מסמן טקסט אז הוא מתמקד בטקסט שסימנת בדף.
בנטפרי הוא עובד טוב, אבל זכור לי שיש כמה בעיות (לא זוכר בדיוק אבל נראה לי לא משמעותי, מקסימום יכול להיות שתצטרך להיכנס לאתר של chatgpt בשביל לעלות קבצים או לשנות הגדרות)האא ואם אתה משלם יש לך גם יכולות agent כיוון שאני לא משלם אני לא יודע מה זה נותן
(אבל לא הפסדת הרבה, יש לו כמה באגים מעצבנים)