בקשת מידע | מה RPM עבור ננו בננה 2?
-
@NH.LOCAL כתב בבקשת מידע | מה RPM עבור ננו בננה 2?:
@thanks אפשר לנסות אותו כאן: https://tools.simonwillison.net/gemini-flash-tts
ככל הנראה המגבלות זהות למודל הקודם, אך אין לי מידע רשמי בנושא
יש לציין שהמודל עושה בעיות בתמלול של טקסט ארוך מ-30 שניות. לא ברור אם זה קשור לסינון או בעיה אחרת
הוא מדבר על ננו בננה, לא על ג'מיני TTS.
@thanks כתב בבקשת מידע | מה RPM עבור ננו בננה 2?:
אני רוצה לבדוק מה מגבלות RPM למודל ננו בננה 2 ליצירת תמונות. (gemini-3.1-flash-image-preview)
בדקתי ב-AI Studio ב-rate limits של המודל הזה, ומופיע לי "No data available"מישהו יודע מה ה-RPM בפועל למודל הזה? מישהו ניסה להריץ אותו עם הרבה בקשות במקביל? או איפה אפשר לבדוק את זה?
זה תלוי באיזה שכבה אתה. בשכבה החינמית המגבלה היא 0.
-
אני רוצה לבדוק מה מגבלות RPM למודל ננו בננה 2 ליצירת תמונות. (gemini-3.1-flash-image-preview)
בדקתי ב-AI Studio ב-rate limits של המודל הזה, ומופיע לי "No data available"מישהו יודע מה ה-RPM בפועל למודל הזה? מישהו ניסה להריץ אותו עם הרבה בקשות במקביל? או איפה אפשר לבדוק את זה?
-
@ע-ה-דכו-ע
בדקתי שם והוא מראה לי בכלל משהו אחר

-
@ע-ה-דכו-ע

לא הבנתי, אתה רוצה לראות כמה השתמשת או כמה המגבלת שימוש הכללית?
את המגבלת שימוש הכללית רואים יותר למעלה בדף אחרי שבוחרים את כל המודלים ושכבת שימוש במקומות המסומנים

-
אה לא ידעתי וגם לא שמתי לב שהייתי על הפרויקט החינמי לכן היה לי שאין נתונים. בכל מקרה הוא מראה לי 100 זה הגיוני? נשמע לי הרבה לא?
-
בסדר. בכל אופן מדובר פה על מודל יצירת תמונות, שגם ככה לוקח לי 20 שניות בערך.
בכל אופן thanks (אין לי אפשרות לעשות לייק)@thanks כתב בבקשת מידע | מה RPM עבור ננו בננה 2?:
API לא מיועד בהכרח להריץ בקשות אחת אחרי השניה... המגבלות רלוונטיות מאוד כיון שמריצים כמה בקשות במקביל, עוד לפני שהבקשה הקודמת הסתיימה
-
API לא מיועד בהכרח להריץ בקשות אחת אחרי השניה... המגבלות רלוונטיות מאוד כיון שמריצים כמה בקשות במקביל, עוד לפני שהבקשה הקודמת הסתיימה
@ע-ה-דכו-ע כתב בבקשת מידע | מה RPM עבור ננו בננה 2?:
המגבלות רלוונטיות מאוד כיון שמריצים כמה בקשות במקביל
אמרתי שזה לא רלונטי? רק חשבתי שזה הרבה, ומה שציינתי שזה לוקח 20 שניות זה היה בקשר לתגובה של 4 אלף לדקה שזה יותר הגיוני כי זה בקשות שלוקחות (לרוב) כמה שניות בודדות.