שיתוף | חדש!!! VoiceMaster אתר קריינות משוכלל!!!
-
לאחר זמן רב,
שישבתי יומם ולילה לחשוב איך כל אדם שצריך איזשהו קריינות, יוכל ליצור אותה בקלות.
לכן בניתי את האתר הזה
קודם כל יש להיכנס ל-Google AI Studio וליצור מפתח API חדש ולעלות לאתר למעלה בצד שמאל.
ואחרי זה תיצרו את הקריינות... -
@מייבין-במקצת יש מגבלה של 50 דקות?
@דוידי34 התכוונתי ש50 דקות זה מדי הרבה
הקובץ הכי גדול שהמודל הזה יצר לי היה של 6 דקות בערך -
@דוידי34 התכוונתי ש50 דקות זה מדי הרבה
הקובץ הכי גדול שהמודל הזה יצר לי היה של 6 דקות בערך@מייבין-במקצת ניסית יותר ולא עבד ? (ואם לא עבד זה הוציא הודעת שגיאה או שחשב וחשב וחשב עד קץ הימין ?)
-
@מייבין-במקצת ניסית יותר ולא עבד ? (ואם לא עבד זה הוציא הודעת שגיאה או שחשב וחשב וחשב עד קץ הימין ?)
-
@מייבין-במקצת והם עובדים על אותו מודל ?
האמת שזה כבר מוגזם זה חושב כבר משהו בסביבות 40 דקות (לפני זה נתתי לו טקסט של 100 מילים בערך ותוך חצי דקה נתן לי כך שנראה לי שהוא תקוע
נ.ב. אם אני פותח עוד עמוד של האתר עם אותו מפתח api זה "עומד בתור" או שכל אחד פועל בנפרד?
-
@מייבין-במקצת והם עובדים על אותו מודל ?
האמת שזה כבר מוגזם זה חושב כבר משהו בסביבות 40 דקות (לפני זה נתתי לו טקסט של 100 מילים בערך ותוך חצי דקה נתן לי כך שנראה לי שהוא תקוע
נ.ב. אם אני פותח עוד עמוד של האתר עם אותו מפתח api זה "עומד בתור" או שכל אחד פועל בנפרד?
@דוידי34 כתב בשיתוף | חדש!!! VoiceMaster אתר קריינות משוכלל!!!:
והם עובדים על אותו מודל ?
כן
אין לי שמץ

-
והם עובדים על אותו מודל ?
כן
אין לי שמץ

@מייבין-במקצת אוקי תודה
-
לאחר זמן רב,
לכן בניתי את האתר הזה
קודם כל יש להיכנס ל-Google AI Studio וליצור מפתח API חדש ולעלות לאתר למעלה בצד שמאל.
ואחרי זה תיצרו את הקריינות... -
לאחר זמן רב,
לכן בניתי את האתר הזה
ואחרי זה תיצרו את הקריינות...@אריה-AI עם צריך API אז מה הרעיון? לא עדיף להשתמש עם זה https://aistudio.google.com/generate-speech?model=gemini-3.1-flash-tts-preview
-
@אריה-AI עם צריך API אז מה הרעיון? לא עדיף להשתמש עם זה https://aistudio.google.com/generate-speech?model=gemini-3.1-flash-tts-preview
@המתכנת-התותח פחות מוגבל (כי אפשר ליצור מפתחות ללא הגבלה) ועם יותר אופציות
-
@אריה-AI עם צריך API אז מה הרעיון? לא עדיף להשתמש עם זה https://aistudio.google.com/generate-speech?model=gemini-3.1-flash-tts-preview
@המתכנת-התותח ניסיתי כמה אתרים חינמיים, ואין מה לומר אריה-ai השתמש במודלים טובים בפער יותר מהאתרים החינמיים (ניסיתי 5 - 6 אתרים), הרמה מאוד טובה והאפשרויות מאוד מגוונות
-
@המתכנת-התותח ניסיתי כמה אתרים חינמיים, ואין מה לומר אריה-ai השתמש במודלים טובים בפער יותר מהאתרים החינמיים (ניסיתי 5 - 6 אתרים), הרמה מאוד טובה והאפשרויות מאוד מגוונות
-
@רמיזא עובד בנטפרי תנסה עם זה קריינות.HTML
זה אותו דבר רק עובד מהמחשב לי זה עובד בנטפרי
העלו את זה בשרשור אחר של האתר הזה
@דוידי34 אי אפשר לעלות HTML ישירות בפורום.
-
@דוידי34 אי אפשר לעלות HTML ישירות בפורום.
@המתכנת-התותח צודק ,טעות שלי 933ebcf7-b75a-4fdf-94ef-99bba567a390-קריינות.zip
-
@המתכנת-התותח כתב בשיתוף | חדש!!! VoiceMaster אתר קריינות משוכלל!!!:
המודל הכי מתקדם בעולם!!
תלוי למה... כי בעברית הייתי מעדיף אותו
-
@המתכנת-התותח כתב בשיתוף | חדש!!! VoiceMaster אתר קריינות משוכלל!!!:
המודל הכי מתקדם בעולם!!
תלוי למה... כי בעברית הייתי מעדיף אותו
@מייבין-במקצת ניסיתי אבל לא בעליל לא!
-
@מייבין-במקצת ניסיתי אבל לא בעליל לא!
-
@המתכנת-התותח ניסיתי אותו (עם api חינמי) ולדעתי הוא פחות מוצלח מהאתר שהובא פה (יכול להיות שבתשלום זה יותר טוב, החינמי בכל אופן לדעתי פחות טוב למה שאי צריך (audiobook באנגלית))