באג | מה זה בג'ימיני
-
@היפ-הופ לא נשמע לי הגיוני בכלל. גוגל היא לא חברה שעושה איזה טריק קטן ומצחיק רק בגלל קצת יחצ שהוא לא נותן להם...
גם לי זה קרה, ונראה לי שזה פשוט כשיש איזו בעיה זמנית הם שמים את זה במקום משהו משעמם.@אברהם-גלסר אני לא יודע, אבל בפלואו, שבוע לפני ששינו עיצוב באתר, לקח הרבה זמן לטעינת התמונה..
נכון שלא מתאים לחברה בכזאת גודל לעשות כאלה שטויות ליחצנות.. אבל ככה זה מריח לי (תחושת בטן..) -
@אברהם-גלסר אני לא יודע, אבל בפלואו, שבוע לפני ששינו עיצוב באתר, לקח הרבה זמן לטעינת התמונה..
נכון שלא מתאים לחברה בכזאת גודל לעשות כאלה שטויות ליחצנות.. אבל ככה זה מריח לי (תחושת בטן..)@היפ-הופ @אברהם-גלסר אולי זה עניין של העברת מקומות אחסון וכו'.. (אני לא יודע איך זה עובד, אבל מסתבר שלמודל של gemini עצמו יש אחסון ומשאבים מיוחדים אצל לגוגל, וכאשר משדרגים מודל - אז יש 'תזוזות' בשרתי הAI של גוגל. וכנראה זה מה שגורם לאיטיות.)
(שוב, כל זה בהנחה שעכשיו הם לקראת שדרוג..)
עריכה: קראתי עכשיו שב19 במאי למניינם (שזה בעוד קצת יותר מחודש) יהיה הכנס השנתי של גוגל.
אז מסתבר שהם ירצו לשמור את העדכון (אם ישנו) שלהם לכנס המיועד.. -
@היפ-הופ @אברהם-גלסר אולי זה עניין של העברת מקומות אחסון וכו'.. (אני לא יודע איך זה עובד, אבל מסתבר שלמודל של gemini עצמו יש אחסון ומשאבים מיוחדים אצל לגוגל, וכאשר משדרגים מודל - אז יש 'תזוזות' בשרתי הAI של גוגל. וכנראה זה מה שגורם לאיטיות.)
(שוב, כל זה בהנחה שעכשיו הם לקראת שדרוג..)
עריכה: קראתי עכשיו שב19 במאי למניינם (שזה בעוד קצת יותר מחודש) יהיה הכנס השנתי של גוגל.
אז מסתבר שהם ירצו לשמור את העדכון (אם ישנו) שלהם לכנס המיועד..@חובבן-מקצועי הרבה יותר מיתקבל על הדעת
-
גם אני שמתי לב שנהיו לו לאחרונה מעט באגים, לדוגמא הוא היה באמצע להביא לי קטע קוד, והחזיר תשובות ללא הקוד וכתב "הנה הקוד.."
@לשכת-הרב כתב בבאג | מה זה בג'ימיני:
גם אני שמתי לב שנהיו לו לאחרונה מעט באגים, לדוגמא הוא היה באמצע להביא לי קטע קוד, והחזיר תשובות ללא הקוד וכתב "הנה הקוד.."
לפי הבנתי זה קורה בגלל ניתוקי רשת וכד' (לי זה קורה מלא בגלל שיש לי וויפרי 3 [שגולש על אינטרנט לא מסונן] - שיש ניתוק כל עשר דקות. ) - מה שעושים זה ריענון - ואז בד"כ הוא מביא לך את ההודעה עם הקוד. (ולפעמים ההודעה הזו פשוט נמחקת - אז מומלץ לפני הריענון להעתיק את ההנחייה האחרונה ללוח)
-
לפי הבנתי זה קורה בגלל ניתוקי רשת וכד' (לי זה קורה מלא בגלל שיש לי וויפרי 3 [שגולש על אינטרנט לא מסונן] - שיש ניתוק כל עשר דקות. ) - מה שעושים זה ריענון - ואז בד"כ הוא מביא לך את ההודעה עם הקוד. (ולפעמים ההודעה הזו פשוט נמחקת - אז מומלץ לפני הריענון להעתיק את ההנחייה האחרונה ללוח)
@חובבן-מקצועי כתב בבאג | מה זה בג'ימיני:
אני על נטפרי, ולא היה בעיה ברשת ממה שידוע לי
חשוב לציין שהשתמשתי בפרו, ובכ"ז באמצע הדיון, כ 4 הודעות כאלה זה קרה לו... -
אני על נטפרי, ולא היה בעיה ברשת ממה שידוע לי
חשוב לציין שהשתמשתי בפרו, ובכ"ז באמצע הדיון, כ 4 הודעות כאלה זה קרה לו...@לשכת-הרב כתב בבאג | מה זה בג'ימיני:
חשוב לציין שהשתמשתי בפרו, ובכ"ז באמצע הדיון, כ 4 הודעות כאלה זה קרה לו...
וניסית לעשות ריענון?
-
חשוב לציין שהשתמשתי בפרו, ובכ"ז באמצע הדיון, כ 4 הודעות כאלה זה קרה לו...
וניסית לעשות ריענון?
@חובבן-מקצועי לא, רענון היה הורס את ההנחיה
ביקשתי ממנו שוב, עם הערה על זה.. הוא התנצל בנימוס והביא את הקוד.. -
ביקשתי ממנו שוב, עם הערה על זה.. הוא התנצל בנימוס והביא את הקוד..@לשכת-הרב כתב בבאג | מה זה בג'ימיני:
למה? השיחה לא מתאפסת בכל ריענון..
-
אם מגדירים שהשיחות לא נשמרות, הרענון דורס את ההנחיה
-
@דוד-חדאד כתב בבאג | מה זה בג'ימיני:
ג'ימיני כרגע בהליכי הרצה נוספים להוספת בינה אנא המתינו!
מקור? (כאילו גם לי יש תחושת בטן כזו.. [לאחרונה יש לו באגים, וזה סימן ששמתי לב אליו בפעמים הקודמות - שאומר שאמור לצאת מודל חדש..])
מקור? (כאילו גם לי יש תחושת בטן כזו.. [לאחרונה יש לו באגים, וזה סימן ששמתי לב אליו בפעמים הקודמות - שאומר שאמור לצאת מודל חדש..])
@יוסף-מאיר-וייס כתב בשיתוף | מה חדש בבינה מלאכותית - מתעדכן:
משהו עומד לקרות ?
דגמי Gemini 3.1 כבר לא מסומנים כחדשים
מה שאומר שאנחנו בדרך לדגמים חדשים בקרוב?.......
נחזיק אצבעות שכן