בקשת מידע | איך אני מוריד בנטפרי שיר שבניתי בג'ימיני
-
@SHIMI-0 פעם היה אפשרות באותו רגע שגומר ליצור להוריד ואם לא לוחצים מיד אחרי זה א"א להוריד. היום

@סתם-אחד מישהו אמר לי שהוא השתמש בה כדי למצוא שיר ביוטיוב וכשמצא איך שהוא אמר לה לשלוח לו את זה למייל והיא שלחה וכך יכל להוריד, אולי תנסה גם בזה?
-
@סתם-אחד מישהו אמר לי שהוא השתמש בה כדי למצוא שיר ביוטיוב וכשמצא איך שהוא אמר לה לשלוח לו את זה למייל והיא שלחה וכך יכל להוריד, אולי תנסה גם בזה?
@שמואל-השמן נשמע לי מוזר... מי שאמר לך את זה הוא "אמין"?
-
@שמואל-השמן כתב בבקשת מידע | איך אני מוריד בנטפרי שיר שבניתי בג'ימיני:
מישהו אמר לי שהוא השתמש בה כדי למצוא שיר ביוטיוב וכשמצא איך שהוא אמר לה לשלוח לו את זה למייל והיא שלחה וכך יכל להוריד
מישהו אמר לי שהמישהו הזה שיקר לך
-
@שמואל-השמן כתב בבקשת מידע | איך אני מוריד בנטפרי שיר שבניתי בג'ימיני:
מישהו אמר לי שהוא השתמש בה כדי למצוא שיר ביוטיוב וכשמצא איך שהוא אמר לה לשלוח לו את זה למייל והיא שלחה וכך יכל להוריד
מישהו אמר לי שהמישהו הזה שיקר לך
@פלמנמוני מה, כל כך הרבה מצביעים נגדי?
מישהו אמין אמר לי -
מישהו אמין אמר לי@שמואל-השמן
כרגע נטפרי לא נותנת אפשרות להוריד את זה -
מישהו אמין אמר לי@שמואל-השמן כתב בבקשת מידע | איך אני מוריד בנטפרי שיר שבניתי בג'ימיני:
מה, כל כך הרבה מצביעים נגדי?
מישהו אמין אמר ליזה דבר בלתי אפשרי
-
@שמואל-השמן
כרגע נטפרי לא נותנת אפשרות להוריד את זה@יאיר-י. כתב בבקשת מידע | איך אני מוריד בנטפרי שיר שבניתי בג'ימיני:
כרגע נטפרי לא נותנת אפשרות להוריד את זה
הוא לא בנטפרי אלא באתרוג אבל אמרתי שיכול להיות שיש אפשרות לשלוח במייל, לא ניסיתי.