שיתוף | מה חדש בבינה מלאכותית - נספח עדכוני פיצ'רים ודיונים 💬
-
דין וודלי בול, מבכירי אנשי המדיניות בתחום הבינה המלאכותית בארצות הברית ומי שעומד בראש הצוות העוסק בגיבוש האסטרטגיה ארוכת הטווח של OpenAI, חשף כי החל ללמוד גמרא והסביר כי מבחינתו מדובר בצעד מתבקש עבור מי שעוסק במדיניות של בינה מלאכותית...

-
OpenAI ו-Work Louder השיקו את Codex Micro – מיני-מקלדת ייעודית לעבודה עם סוכן הקידוד Codex.
המקלדת כוללת 13 מקשים מכניים עם תאורת RGB מציגים בזמן אמת את הסטטוס של סוכני AI הפועלים במקביל.
המקלדת כוללת ג’ויסטיק, חוגת שליטה ברמת החשיבה של הסוכן ותמיכה ב-Bluetooth וב-USB-C.
המקלדת אינה מחליפה את המקלדת הרגילה, אלא מתפקדת בנוסף לה.
המחיר 230 דולר, אך עם משלוח, מכס ומיסים העלות לישראל מגיעה לכ-1,243 שקלים.

(גאדג'טי)
-
OpenAI ו-Work Louder השיקו את Codex Micro – מיני-מקלדת ייעודית לעבודה עם סוכן הקידוד Codex.
המקלדת כוללת 13 מקשים מכניים עם תאורת RGB מציגים בזמן אמת את הסטטוס של סוכני AI הפועלים במקביל.
המקלדת כוללת ג’ויסטיק, חוגת שליטה ברמת החשיבה של הסוכן ותמיכה ב-Bluetooth וב-USB-C.
המקלדת אינה מחליפה את המקלדת הרגילה, אלא מתפקדת בנוסף לה.
המחיר 230 דולר, אך עם משלוח, מכס ומיסים העלות לישראל מגיעה לכ-1,243 שקלים.

(גאדג'טי)
-
רק מעדכן משהו מענין
אנתרופיק איפסו את המכסה השבועית כך לפי בדיקה אישית
נשארו לי 4 ימים לאיפוס והייתי על 90 אחוז שימוש
היום אני רואה שהתאפסלא בדקתי במקורות רשמיים
מעניין לבדוק למי שיש מקורות שיעדכן אותנו
@עניו-כמשה אכן, גם לי איפסו.
-
@עניו-כמשה אכן, גם לי איפסו.
@אברהם-גלסר לך יש מקס אם אני זוכר נכון
טעיתי? -
שימו לב עדכון חשוב!!
גוגל החלו לגבות 90 ש"ח גם על תקופת הנסיון ל90 יום בגוגל קלאווד
אשמח אם מישהו יתקן אותי
הלוואי ואני טועה..

https://docs.cloud.google.com/billing/docs/how-to/payment-methods?authuser=2&hl=he#prepayment_requirements -
שימו לב עדכון חשוב!!
גוגל החלו לגבות 90 ש"ח גם על תקופת הנסיון ל90 יום בגוגל קלאווד
אשמח אם מישהו יתקן אותי
הלוואי ואני טועה..

https://docs.cloud.google.com/billing/docs/how-to/payment-methods?authuser=2&hl=he#prepayment_requirements -
בהמשך לנושא של @א.מ.ד. - מה חדש בבינה מלאכותית - מתעדכן
כידוע, האשכול ההוא נועד לעדכונים משמעותיים בלבד (בלי להעליב את שינוי צבע הכפתור ב-GPT
) וללא דיונים.
בתכלס' ראיתי שקשה מאוד לאנשים לא להיכנס לדיונים,
וזה מלבד שלפעמים רוצים להעלות עדכונים על 'פכים קטנים'לטובת כל אלו פתחתי את האשכול , המיועד בעיקר לזה
פיצ'רים חדשים, עדכוני ממשק, שינויי עיצוב וכו' - כל מה שהוא לא כותרת בחדשות אבל עדיין מעניין.כמו"כ אם "בוער" לכם להגיב על עדכון מסוים – זה המקום. (אם כי עדיף כמובן שיישאר בעיקר לעדכונים)
בואו נשאיר את האשכול המקורי נקי ומקצועי.אז לכל מי שהיה לו עדכון קטן וחשש "להספים" שם – תתפרעו כאן.
ותודה לכל המעדכנים שם וכאן!@בנימין-מחשבים
שמתם לב לעידכון האחרון של כרום תוספות בינה מלאכותית בחלונית החיפוש!

-
@בנימין-מחשבים
שמתם לב לעידכון האחרון של כרום תוספות בינה מלאכותית בחלונית החיפוש!

-
אנתרופיק מתכוננת להשיק את אופוס 5 בזמן הקרוב, כך לפי "מדליף אמין" ב-X.

(קרדיט: @יוסף-מאיר-וייס )@א.מ.ד. מה עם ג׳ימני 3.5 פרו? כנראה שבוע הבא?
-
@א.מ.ד. מה עם ג׳ימני 3.5 פרו? כנראה שבוע הבא?
-
@שניאור-שמח לא שמעתי משהו.
אני מאמין שהם ראו שהמודל לא מתקרב ליכולות של פייבל 5 ו-GPT 5.6, אז הם החזירו אותו להמשך אימון.
אני לא רואה עוד סיבה אחרת... -
גוגל צריכים לאמן את גמיני על יוטיוב אם הם לא עשו זאת
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות