שיתוף | מה חדש בבינה מלאכותית - נספח עדכוני פיצ'רים ודיונים 💬
-
כרגע אצלי בג'ימיני אני רואה שאין יותר אפשרות להפעיל "מצב חשיבה" או "רגיל" אלא העם להפעיל או לכבות:

-
מה זה הממשק שבתמונה?
כפי שכתב פרוזי:
נראה כמו תוסף ל gemini לג׳ימייל
יתכן ואני יעלה אותו בהמשך בפורום
-
פיליפס הכניסה מודל של בינה מלאכותית למברשת שיניים. ה-Sonicare DiamondClean 9900 Prestige החדש מפעיל את הבינה המלאכותית מהדור השלישי של פיליפס על המכשיר עצמו, ממפה 12 מקטעי פה ומסמן נקודות שהוחמצו על צג הידית. זמין למכירה באירופה ובארה"ב בסתיו הקרוב.
-
פיליפס הכניסה מודל של בינה מלאכותית למברשת שיניים. ה-Sonicare DiamondClean 9900 Prestige החדש מפעיל את הבינה המלאכותית מהדור השלישי של פיליפס על המכשיר עצמו, ממפה 12 מקטעי פה ומסמן נקודות שהוחמצו על צג הידית. זמין למכירה באירופה ובארה"ב בסתיו הקרוב.
זה מודל למידת מכונה (ML). לא LLM. זה יכול להיות מודל של 1K פרמטרים ששוקל כמה KB בלבד.
-
זה מודל למידת מכונה (ML). לא LLM. זה יכול להיות מודל של 1K פרמטרים ששוקל כמה KB בלבד.
@א.מ.ד. למה להרוס את השיווק?
-
מה זה הממשק שבתמונה?
כפי שכתב פרוזי:
נראה כמו תוסף ל gemini לג׳ימייל
יתכן ואני יעלה אותו בהמשך בפורום
-
@א.מ.ד. למה להרוס את השיווק?
-
@צדיק-וטוב-לו-0 כדי שלא תרוץ לשלם אלפי שקלים על משחת שיניים GPT עם התאמת הטעם לפי מצב הרוח של המצחצח.
וגם בגלל שאם יהיו למברשת הזיות, אתה תאחר לשחרית כי לא תסיים אף פעם לצחצח.פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
-
@יודע-ספר אז אני אפתח AI שלפי הריח של אנשים יזהה איזה משחה הם שתמשו, ועל פי זה יפענח מה היה ההיסטורית וואצאפ שלהם.
-
@יודע-ספר אז אני אפתח AI שלפי הריח של אנשים יזהה איזה משחה הם שתמשו, ועל פי זה יפענח מה היה ההיסטורית וואצאפ שלהם.
@צדיק-וטוב-לו-0 מחפש משקיעים??
-
@צדיק-וטוב-לו-0 כדי שלא תרוץ לשלם אלפי שקלים על משחת שיניים GPT עם התאמת הטעם לפי מצב הרוח של המצחצח.
וגם בגלל שאם יהיו למברשת הזיות, אתה תאחר לשחרית כי לא תסיים אף פעם לצחצח.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות