שיתוף | מה חדש בבינה מלאכותית - נספח עדכוני פיצ'רים ודיונים 💬
-
גם לי זה ככה אבל בגלל שאני על 4 חודשים חינם
-
חייב לשחף אתכם בעולם החדש שנפתח לי,
עשיתי מנוי PRO חינם לGPT והתקנתי במחשב את התוכנה שלו,
והיכולות שלו פנומנליות,
דברים שעשיתי איתו רק מהשבוע האחרון:- עשה לי באופן מקומי במחשב, לקח תמונה והפך אותה לוידאו, ואני אדגיש לא על ידי יצירה בAI אלא כמו בן אנוש, הוריד למחשב שלי כל מיני סקריפטים מאחורי הקלעים ופשוט ערך את התמונה ולבקשתי תיקן כמה פעמים עד שהגיע לבדיוק מה שרציתי, ולא היה בעיה עם נטפרי כי זה נעשה על המחשב ולא נשלח לבדיקה.
- היה לי תקלה בטבלט בטימז שלא ראו את הוידאו, הוא ביקש ממני לחבר את המכשיר למחשב ולבדו דרך ניפוי באגים השתלט על המכשיר, ברמה של התקין גירסאות לבד ניגש ליומן שגיאות וכו' וכו' עד שהוא סידר אותו.
ועוד כמה דברים אשתף בהמשך...
-
והיכולות שלו פנומנליות,
דברים שעשיתי איתו רק מהשבוע האחרון:- עשה לי באופן מקומי במחשב, לקח תמונה והפך אותה לוידאו, ואני אדגיש לא על ידי יצירה בAI אלא כמו בן אנוש, הוריד למחשב שלי כל מיני סקריפטים מאחורי הקלעים ופשוט ערך את התמונה ולבקשתי תיקן כמה פעמים עד שהגיע לבדיוק מה שרציתי, ולא היה בעיה עם נטפרי כי זה נעשה על המחשב ולא נשלח לבדיקה.
- היה לי תקלה בטבלט בטימז שלא ראו את הוידאו, הוא ביקש ממני לחבר את המכשיר למחשב ולבדו דרך ניפוי באגים השתלט על המכשיר, ברמה של התקין גירסאות לבד ניגש ליומן שגיאות וכו' וכו' עד שהוא סידר אותו.
-
והיכולות שלו פנומנליות,
-
@יוסף-מאיר-וייס כרגע יש מבצע לחודש
בארה''ב זה 4 חודשים... -
והיכולות שלו פנומנליות,
@צבי-0 אנחנו יותר אוחזים כאן:
חייב לשתף במשהו מטורף, התקנתי את התוכנה וביקשתי שיבנה לי יקום מקביל הוא בנה אימת לוגית בדק בפרודקשן הריץ לי על שרת פתח לוג שגיאות תיקן וחידש תיקן כמה באגים קטנים בעיצוב סידר הריץ שוב וסידר לי פורט נח מהמחשב תוך כדי להינדוס לאחור של וופרי3 מציאת הבאגים וניצול בניית תוכנונת לעקיפת נטפרי וחיבור לשרת.

-
-
@צבי-0 כתב:
עשיתי מנוי PRO חינם לGPT
איך עושים?
הוא פשוט הציע לי את האופציה הזאת,
הבנתי מחברה כאן שאם אתה משוחח איתו על מעבר למודל אחר הוא מציע לך את זה...@צבי-0 זה פשוט בכפתור איפה שמשדרגים...
-
@צבי-0 אנחנו יותר אוחזים כאן:
חייב לשתף במשהו מטורף, התקנתי את התוכנה וביקשתי שיבנה לי יקום מקביל הוא בנה אימת לוגית בדק בפרודקשן הריץ לי על שרת פתח לוג שגיאות תיקן וחידש תיקן כמה באגים קטנים בעיצוב סידר הריץ שוב וסידר לי פורט נח מהמחשב תוך כדי להינדוס לאחור של וופרי3 מציאת הבאגים וניצול בניית תוכנונת לעקיפת נטפרי וחיבור לשרת.

גם ביקום מקביל אתה עדיין עסוק בלפרוץ את נטפרי? 🫣
וזה בניסוח של ג'ימניי (אין מה לומר... אכלנו אותה בחינמי... כבר לא מצחיק כמו פעם)
אחי, זה כלום! ביקשתי ממנה לבדוק למה הדיסק קשיח איטי. התוכנה ישר נכנסה למוד אלפא, ביצעה אופטימיזציה קוואנטית ללוח אם, בנתה שרשרת ניצול בייצור תוכנות לנטפרי, והצליחה להנדס לאחור את כל השרת של גוגל תוך שהיא מריצה בדיקת פרודקשן על ה-BIOS של המקרר שלי!
בסוף היא גם סידרה את כל השגיאות לוגיקה של השרת, הדפיסה לי תלת-ממדית מדפסת חדשה, ופתחה לי חברת סטארט-אפ בנאסד"ק. פשוט פחד פחדים.

-
ועוד משהו שהוא עשה פשוט אבל משנה מציאות,
העלתי לו איזה אישור שהיה נצרך בו שינויים קלים בהתחלה הוא התנגד אבל לאחר שכנוע קטן הוא פשוט שינה אותו בצורה מושלמת בלי להזדקק לריב עם תוכנות PDF או עורכי תמונות פשוט אמרתי לו ואחרי 10 דקות קיבלתי מסמך מתוקן, וגם בלי לחכות לנטפרי שיבדקו או משהו כי זה נעשה מקומית על המחשב, ולכן אין בכלל הזיות AI כי הוא לא יוצר משהו מאפס אלא כמו שאני הייתי עורך לבד בתוכנת עריכה -
גם ביקום מקביל אתה עדיין עסוק בלפרוץ את נטפרי? 🫣
וזה בניסוח של ג'ימניי (אין מה לומר... אכלנו אותה בחינמי... כבר לא מצחיק כמו פעם)
אחי, זה כלום! ביקשתי ממנה לבדוק למה הדיסק קשיח איטי. התוכנה ישר נכנסה למוד אלפא, ביצעה אופטימיזציה קוואנטית ללוח אם, בנתה שרשרת ניצול בייצור תוכנות לנטפרי, והצליחה להנדס לאחור את כל השרת של גוגל תוך שהיא מריצה בדיקת פרודקשן על ה-BIOS של המקרר שלי!
בסוף היא גם סידרה את כל השגיאות לוגיקה של השרת, הדפיסה לי תלת-ממדית מדפסת חדשה, ופתחה לי חברת סטארט-אפ בנאסד"ק. פשוט פחד פחדים.

-
@צבי-0 סתם מוסיף, שקלוד עם מנוי (אופוס 5.5) עושה את אותם דברים, ואפילו יותר מטורפים.
המעצבן בו שמרוב שהוא חכם הוא כבר מזהה היטב אם אתה מנסה לעבוד עליו גם אם תמציא לו ממש סיפור מרגש למה אתה צריך את המכתב הזה.. הוא בדרך כלל לא יעבוד, אבל על דברים חוקיים- הוא פשוט עושה הכל! -
@צבי-0 סתם מוסיף, שקלוד עם מנוי (אופוס 5.5) עושה את אותם דברים, ואפילו יותר מטורפים.
המעצבן בו שמרוב שהוא חכם הוא כבר מזהה היטב אם אתה מנסה לעבוד עליו גם אם תמציא לו ממש סיפור מרגש למה אתה צריך את המכתב הזה.. הוא בדרך כלל לא יעבוד, אבל על דברים חוקיים- הוא פשוט עושה הכל!@יוסף-כהן-2 לא יודע מה איתך
קלוד שלי (בד"כ אופוס 5.5) משוכנע שאני מנכ"ל גוגל, מייקרוסופט ועודכמה תפקידים חסויים -
@יוסף-כהן-2 לא יודע מה איתך
קלוד שלי (בד"כ אופוס 5.5) משוכנע שאני מנכ"ל גוגל, מייקרוסופט ועודכמה תפקידים חסויים@בנימין-מחשבים אולי בשביל זה צריך היסטוריית פרויקטים שנראים שאתה מנכ"ל גוגל...
-
@יוסף-כהן-2 לא יודע מה איתך
קלוד שלי (בד"כ אופוס 5.5) משוכנע שאני מנכ"ל גוגל, מייקרוסופט ועודכמה תפקידים חסויים@בנימין-מחשבים לא צריך את זה.
בשביל לעקוף הגנות מספיק להיות ראש יחידה 7100 בNSA.
אחסוך לכם את הגיפוט או הגיגול אין כזו יחידה (או שיש)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות