שיתוף | מה חדש בבינה מלאכותית - נספח עדכוני פיצ'רים ודיונים 💬
-
-
מעניין מה הסיפור באמת
לדעתי הם מבינים שאנשים לא מרוצים משיטת התמחור שלהם, מספירת הטוקנים, מחוסר השקיפות, אז מקדימים תרופה למכה כי יותר מדי קמו עליהם
לדעתי הם מבינים שאנשים לא מרוצים משיטת התמחור שלהם, מספירת הטוקנים, מחוסר השקיפות, אז מקדימים תרופה למכה כי יותר מדי קמו עליהם
חד משמעית...
אנשים משלמים להם על מנוי בשביל לקבל את המודל הטוב ביותר שלהם, ופתאום הם אומרים שהמנוי מספיק רק למודלים הישנים ובשביל לקבל את המודל הכי טוב תצטרך לשלם עוד... אם היה לי מנוי לאנתרופיק הייתי מעביר אותו ל-OpenAI (ששם יש לי מנוי בפועל) ברגע שזה יקרה... -
חד משמעית...
אנשים משלמים להם על מנוי בשביל לקבל את המודל הטוב ביותר שלהם, ופתאום הם אומרים שהמנוי מספיק רק למודלים הישנים ובשביל לקבל את המודל הכי טוב תצטרך לשלם עוד... אם היה לי מנוי לאנתרופיק הייתי מעביר אותו ל-OpenAI (ששם יש לי מנוי בפועל) ברגע שזה יקרה... -
-
-
חד משמעית...
אנשים משלמים להם על מנוי בשביל לקבל את המודל הטוב ביותר שלהם, ופתאום הם אומרים שהמנוי מספיק רק למודלים הישנים ובשביל לקבל את המודל הכי טוב תצטרך לשלם עוד... אם היה לי מנוי לאנתרופיק הייתי מעביר אותו ל-OpenAI (ששם יש לי מנוי בפועל) ברגע שזה יקרה...לדעתי הם מבינים שאנשים לא מרוצים משיטת התמחור שלהם, מספירת הטוקנים, מחוסר השקיפות, אז מקדימים תרופה למכה כי יותר מדי קמו עליהם
חד משמעית...
אנשים משלמים להם על מנוי בשביל לקבל את המודל הטוב ביותר שלהם, ופתאום הם אומרים שהמנוי מספיק רק למודלים הישנים ובשביל לקבל את המודל הכי טוב תצטרך לשלם עוד... אם היה לי מנוי לאנתרופיק הייתי מעביר אותו ל-OpenAI (ששם יש לי מנוי בפועל) ברגע שזה יקרה...וכיון ש openAi הכריזו היום שסידרת המודלים החדש של gpt5.6 תשוחרר לציבור הרחב מחר, העדיפו באנטרופיק (שנודע להם על זה כבר אתמול..) שהחסימה על המודל הדגל למנויים שלהם, לא תתרחש בדיוק יום לפני שחרור מודל הדגל של המתחרים..
זה התאוריה שלי.. -
הוסיפו את חישוב המגבלת השימוש בפייבל

-
@לשכת-הרב מחכים... או מרעננים ומנסים שוב.
-
-
-
כרגע אצלי בג'ימיני אני רואה שאין יותר אפשרות להפעיל "מצב חשיבה" או "רגיל" אלא העם להפעיל או לכבות:

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות