שיתוף | מה חדש בבינה מלאכותית - נספח עדכוני פיצ'רים ודיונים 💬
-
@רציונל מה העלות
יוצא לך זול יותר מהמנוי?כן להרמס יש מודל חינמי משלהם
עם תעבורה מכובדת למדי לפי אופן ראוטר
טריליון טוקנים בחודש בערך@רציונל מה העלות
יוצא לך זול יותר מהמנוי?אני לא יודע, האמת רציתי בעצמי לשאול את זה את @אברהם-גלסר כי כשאני משתמש בקלוד קוד , אני משתמש דרך הטרמינל עם API ואני לא יודע מה פער המחירים והנוחות
כן להרמס יש מודל חינמי משלהם
טריליון טוקנים בחודש בערךמה מודל הריוחיות שלהם?
-
@רציונל הרמס כמובן
קלוד קוד בן טיפוחי מהחודש האחרון
אולי אוכל לעזור לך, תפרט (פשוט חבל לי , כי הרמס לקלוד קוד- כקלוד קוד לצ'אטבוט)
אתה לא יכול לבקש מקלוד שייצור לך סקילים עליך? לפי הפרויקט?
לא נסיתי, אבל בהרמס זה אוטומטי.
-
@רציונל מה העלות
יוצא לך זול יותר מהמנוי?אני לא יודע, האמת רציתי בעצמי לשאול את זה את @אברהם-גלסר כי כשאני משתמש בקלוד קוד , אני משתמש דרך הטרמינל עם API ואני לא יודע מה פער המחירים והנוחות
אני לא יודע, האמת רציתי בעצמי לשאול את זה את @אברהם-גלסר כי כשאני משתמש בקלוד קוד , אני משתמש דרך הטרמינל עם API ואני לא יודע מה פער המחירים והנוחות
אני במנוי של ה100, אז בטח לא יוצא יותר יקר

-
@רציונל מה העלות
-
אני לא יודע, האמת רציתי בעצמי לשאול את זה את @אברהם-גלסר כי כשאני משתמש בקלוד קוד , אני משתמש דרך הטרמינל עם API ואני לא יודע מה פער המחירים והנוחות

-
השתמשתי בחודש האחרון ביותר מ מ100 (קלוד קוד והרמס ביחד)
-
השתמשתי בחודש האחרון ביותר מ מ100 (קלוד קוד והרמס ביחד)
-
@רציונל תתקין את הפרויקטים מגיטאהב שאמרתי לך
אתה תחסוך הרבה איתם
חכה אני אחפש אותםזה אחד
https://github.com/chopratejas/headroomהשני עוד לא מצאתי
אתה תחסוך הרבה איתם
חכה אני אחפש אותםתודה
@רציונל איך הצלחת, וואו. מרשים מאוד.
תוצאה של השתבללות סביב עצמי בקלוד בניסיון לטפל בפרויקט שלא הכרי, ושהיה יותר מחלון ההקשר (בסוף פירקתי והקמתי אותו מחדש עם הרמס) אחרי שסדרתי את זה עם הרמס, היה פשוט תענוד ללמוד את הפרויקט
-
אתה תחסוך הרבה איתם
חכה אני אחפש אותםתודה
תוצאה של השתבללות סביב עצמי בקלוד בניסיון לטפל בפרויקט שלא הכרי, ושהיה יותר מחלון ההקשר (בסוף פירקתי והקמתי אותו מחדש עם הרמס) אחרי שסדרתי את זה עם הרמס, היה פשוט תענוד ללמוד את הפרויקט
-
אתה תחסוך הרבה איתם
חכה אני אחפש אותםתודה
@רציונל מצאתי את השני
ויותר טוב פשוט להביא לך את כל החיפוש של גיטאהב
https://github.com/topics/token-optimization
אולי תמצא משהו אחר שתתחבר אליו -
@רציונל מה נראה לך היחס בזלילת הטוקנים בין קלוד קוד הרגיל להרמס עם קלוד קוד?
אם בקלוד קוד אני נגיד מגיע לבערך חצי מהמגבלה, כמה זה בהרמס?@רציונל מה נראה לך היחס בזלילת הטוקנים בין קלוד קוד הרגיל להרמס עם קלוד קוד?
אם בקלוד קוד אני בדר"כ מגיע לבערך חצי מהמגבלה, כמה זה בהרמס?השערה גסה- (בלנ"ד כשאמשיך בעבודה אשתדל לשים לב ואוכל לתת השערה יותר מדויקת) הרמס לוקח פי 1.7 בערך זה השערה פר פקודה אחת, (אני נוהג מפעם לפעם להסתכל על היתרה) אך יש לך יתרון בהרמס שהוא עושה עבודה יותר מושלמת , כך שאתה צריך פחות תיקונים. אני משער שבסופו של דבר זה הבדל של 1.5 +-
-
@רציונל מצאתי את השני
ויותר טוב פשוט להביא לך את כל החיפוש של גיטאהב
https://github.com/topics/token-optimization
אולי תמצא משהו אחר שתתחבר אליו@עניו-כמשה אבדוק , תודה
-
@רציונל מה נראה לך היחס בזלילת הטוקנים בין קלוד קוד הרגיל להרמס עם קלוד קוד?
אם בקלוד קוד אני בדר"כ מגיע לבערך חצי מהמגבלה, כמה זה בהרמס?השערה גסה- (בלנ"ד כשאמשיך בעבודה אשתדל לשים לב ואוכל לתת השערה יותר מדויקת) הרמס לוקח פי 1.7 בערך זה השערה פר פקודה אחת, (אני נוהג מפעם לפעם להסתכל על היתרה) אך יש לך יתרון בהרמס שהוא עושה עבודה יותר מושלמת , כך שאתה צריך פחות תיקונים. אני משער שבסופו של דבר זה הבדל של 1.5 +-
-
@רציונל תגידו מה זה שקלוד קוד אומר לי ב usage שמה שתורם לבזבוז טוקנים אצלי זה סשנים שפתוחים מעל ל 8 שעות
מה זה מפריע לו בדיוק שאני לא סוגר את המחשב@עניו-כמשה זה מבזבז טוקנים אבל לא הרבה. (השערה שלי פשוט זה גבייה על זה שאתה מבזבז זיכרון אצל קלוד)
-
@עניו-כמשה זה מבזבז טוקנים אבל לא הרבה. (השערה שלי פשוט זה גבייה על זה שאתה מבזבז זיכרון אצל קלוד)
-
@עניו-כמשה עכשיו בפעולה (אני רוןצה לוודא קודם שזה רק חוסך ולא חותך בהקשר)
הבנתי שלא ניסת אותם, טעיתי? -
@עניו-כמשה עכשיו בפעולה (אני רוןצה לוודא קודם שזה רק חוסך ולא חותך בהקשר)
הבנתי שלא ניסת אותם, טעיתי? -
@רציונל נכון לא ניסיתי
אין לי כזה שריפת טוקנים אבל השבוע הרגשתי שחנקתי אותו נגמר לי המכסה השסועית כבר היום..
אז אני מתכוון כנראה להתקין גם חוסך כזה@עניו-כמשה לטענת GPT, (אין לי זמן כרגע לבדוק לבד) headroom עם פונטציאל נזק. את RTK אני הולך להתקין עכשיו
-
@רציונל נכון לא ניסיתי
אין לי כזה שריפת טוקנים אבל השבוע הרגשתי שחנקתי אותו נגמר לי המכסה השסועית כבר היום..
אז אני מתכוון כנראה להתקין גם חוסך כזה@עניו-כמשה התקנתי. מנסה עכשיו.
אגב אפשר להשתמש בפקודה
rtk gain
כדי לראות כמה זה חסך -
@עניו-כמשה התקנתי. מנסה עכשיו.
אגב אפשר להשתמש בפקודה
rtk gain
כדי לראות כמה זה חסך
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות