שיתוף | מה חדש בבינה מלאכותית - נספח עדכוני פיצ'רים ודיונים 💬
-
לא ראיתי אם כתבו אבל אנתרופיק מביאים 100 דולר קרדיטים שוב פעם
ויש גם איפוס מלא חינם עד 5 בנובמבר אני חושב@עניו-כמשה לא קיבלתי, איפה זה נמצא?
-
@עניו-כמשה לא קיבלתי, איפה זה נמצא?
@עידו300 כנ"ל
-
לא יודע אם זה אפשרות חדשה שנפתחה למנויי פלוס בקודקס או שפשוט לא ידענו על זה, אבל אמנם עד עכשיו חשבנו שלמנויי פלוס אפשר להגדיר למודל חשיבה רק עד XHigh - גבוהה מאוד.
מסתבר שאפשר לתת למודל לחשוב גם Max - חשיבה מקסימלית, באמצעות איפשור רמת החשיבה הזו בהגדרות > Configuration ואז -

ולסמן V עבור האפשרות Max.
ברוב המודלים זה מביא שיפור משמעותי, אבל כמובן צורך יותר מהמכסה. -

מתוך גימיני (לא ספארק) ביקשתי שימשיך את זה במייל...
-
מישהו שם לב לGPT שיש לו מחשב ענן עם דפדפן משלו והוא יכול לבדוק כל מה שאתם מבקשים ממנו לדוגמא אתה רוצה שהוא יכנס לאיזה אתר ויבדוק משהו אז הוא פשוט עושה את זה בלי צורך להשתלט לך על הדפדפן הכל מאצלו
רק עכשיו שמתי לב לזה
-
@עניו-כמשה קיים כבר כמה חודשים. למעשה ל-ChatGPT יש כמעט את כל היכולות של Codex/Work, עם מגבלות כמו גודל, שטח אחסון וכאלה. אתה יכול לבקש ממנו ליצור לך תוכנה מלאה כולל בדיקות וקומפילציה ויצירת מתקין EXE.
-
@עניו-כמשה קיים כבר כמה חודשים. למעשה ל-ChatGPT יש כמעט את כל היכולות של Codex/Work, עם מגבלות כמו גודל, שטח אחסון וכאלה. אתה יכול לבקש ממנו ליצור לך תוכנה מלאה כולל בדיקות וקומפילציה ויצירת מתקין EXE.
-
@א.מ.ד. נכון מאוד
אבל עדיין חסר לו יכולות כמו סאבאייגנטס ובכללי לעבוד על משימה ארוכה מדי זה קשה לו
אבל בתור "ניצול הזמן" אני משתמש ב6-8 סשנים של הצ'אט במקביל כשנגמר לי המכסה של הוורק/קודקס@א.מ.ד. נכון מאוד
אבל עדיין חסר לו יכולות כמו סאבאייגנטס ובכללי לעבוד על משימה ארוכה מדי זה קשה לו
אבל בתור "ניצול הזמן" אני משתמש ב6-8 סשנים של הצ'אט במקביל כשנגמר לי המכסה של הוורק/קודקסבסדר, זה לא באמת סוכן קידוד, אבל כמו שכתבת זה נוח למקרים מסוימים. אני הכי אוהב להשתמש בצ'אט בשביל תכנון הפרויקט או תכנון פיצ'רים חדשים, כדי שלא יחסל לי את המכסה בקודקס, וגם החיפוש בצ'אט יותר איכותי לדעתי (אני חושב שהוא חיפוש לייב, לעומת חיפוש קודקס שהוא חיפוש באינדקס של OAI), והוא יותר מאריך ומפרט, ואז אני פותח שיחה בקודקס ומצרף לו את הצ'אט בכפתור ה-"+" ואומר לו לפעול על פיו.
-
@א.מ.ד. נכון מאוד
אבל בתור "ניצול הזמן" אני משתמש ב6-8 סשנים של הצ'אט במקביל כשנגמר לי המכסה של הוורק/קודקסבסדר, זה לא באמת סוכן קידוד, אבל כמו שכתבת זה נוח למקרים מסוימים. אני הכי אוהב להשתמש בצ'אט בשביל תכנון הפרויקט או תכנון פיצ'רים חדשים, כדי שלא יחסל לי את המכסה בקודקס, וגם החיפוש בצ'אט יותר איכותי לדעתי (אני חושב שהוא חיפוש לייב, לעומת חיפוש קודקס שהוא חיפוש באינדקס של OAI), והוא יותר מאריך ומפרט, ואז אני פותח שיחה בקודקס ומצרף לו את הצ'אט בכפתור ה-"+" ואומר לו לפעול על פיו.
@א.מ.ד. זהו העניין שהמכסה אצלו נגמרת ממש מהר
-
-
-
מי זה "אצלו"? קודקס או הצ'אט? תלוי כמובן במנוי שלך...
@א.מ.ד. קודקס
-
@א.מ.ד. קודקס
@א.מ.ד. קודקס
לא אצלי. 6.1 SOL עובד אצלי רצוף כמה שעות בלי שהמכסה מסתיימת.
אגב, צריך לדעת גם איך לנהל מכסות - לדוגמא אם אתה קם בבוקר בשעה 8:00 ואתה יודע שיש לך עכשיו עבודה של כמה שעות על פרויקט, כדאי לשלוח הודעה אחת לקודקס או לוורק, אפילו "שלום" רק כדי לאתחל את מונה המכסה מוקדם ככל האפשר, ואז כשאתה מתחיל לעבוד על הפרויקט בשעה 10:30 נשאר לך מכסה של 100% לשעתיים וחצי בלבד, שלאחריהן המכסה תתאפס ותוכל להמשיך ברציפות... -
@א.מ.ד. קודקס
לא אצלי. 6.1 SOL עובד אצלי רצוף כמה שעות בלי שהמכסה מסתיימת.
אגב, צריך לדעת גם איך לנהל מכסות - לדוגמא אם אתה קם בבוקר בשעה 8:00 ואתה יודע שיש לך עכשיו עבודה של כמה שעות על פרויקט, כדאי לשלוח הודעה אחת לקודקס או לוורק, אפילו "שלום" רק כדי לאתחל את מונה המכסה מוקדם ככל האפשר, ואז כשאתה מתחיל לעבוד על הפרויקט בשעה 10:30 נשאר לך מכסה של 100% לשעתיים וחצי בלבד, שלאחריהן המכסה תתאפס ותוכל להמשיך ברציפות...@א.מ.ד. ומה עם המכסה השבועית? גל היא נגמרת בסוף
אני בעצם לא יודע איזה מנוי יש לך -
@א.מ.ד. ומה עם המכסה השבועית? גל היא נגמרת בסוף
אני בעצם לא יודע איזה מנוי יש לך -
אני בעצם לא יודע איזה מנוי יש לךמנוי פלוס - 20$. וגם את המכסה השבועית אפשר לנהל בחוכמה.
-
אני בעצם לא יודע איזה מנוי יש לךמנוי פלוס - 20$. וגם את המכסה השבועית אפשר לנהל בחוכמה.
@א.מ.ד. לא יודע לי יש מנוי לקלוד ואני שם אותו על סונט 5 וזה לא נגמר גם אחרי 4 שעות
-
@א.מ.ד. לא יודע לי יש מנוי לקלוד ואני שם אותו על סונט 5 וזה לא נגמר גם אחרי 4 שעות
@יודע-ומייבין לקידוד?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות