שיתוף | מה חדש בבינה מלאכותית - נספח עדכוני פיצ'רים ודיונים 💬
-
@א.מ.ד. עוד לא נתקלתי במישהו שמריץ קימי 3 מקומית על המחשב שלו
בעולם אני מתכוון
לא שחיפשתי כן
אבל גם לא נתקלתי
בטוח שיש כאלה אבל אני לא נתקלתי@א.מ.ד. עוד לא נתקלתי במישהו שמריץ קימי 3 מקומית על המחשב שלו
בעולם אני מתכוון
לא שחיפשתי כן
אבל גם לא נתקלתי
בטוח שיש כאלה אבל אני לא נתקלתיאז תרחיב מעט את גבולות העולם הוירטואלי שלך ותראה הרבה אנשים כאלו, חלקם מטורפים, חלקם פרנואידים, ולחלקם זה באמת משתלם או נצרך מטעמי עלות, פרטיות ועוד...
בארץ ראיתי רק אחד שעושה את זה, איזה חנות מחשבים שבנתה מחשב על בשביל הכיף... -
מקור מבוסס?
זו ההוכחה:
GPT-6 Sol הופיע בממשק ה-API של OpenAI:

מקור: https://www.reddit.com/r/singularity/comments/1wcqwj9/gpt6_sol_appeared_on_the_openai_api/
כמובן זו לא הוכחה רשמית, אבל מספיק בשביל לומר שזה ככל הנראה יקרה. -
@א.מ.ד. עוד לא נתקלתי במישהו שמריץ קימי 3 מקומית על המחשב שלו
בעולם אני מתכוון
לא שחיפשתי כן
אבל גם לא נתקלתי
בטוח שיש כאלה אבל אני לא נתקלתיאז תרחיב מעט את גבולות העולם הוירטואלי שלך ותראה הרבה אנשים כאלו, חלקם מטורפים, חלקם פרנואידים, ולחלקם זה באמת משתלם או נצרך מטעמי עלות, פרטיות ועוד...
בארץ ראיתי רק אחד שעושה את זה, איזה חנות מחשבים שבנתה מחשב על בשביל הכיף... -
עדכון (ואזהרה)
אני לא יודע אם זה שינוי מכוון או באג זמני -
אבל מגבלת ה5 שעות בקלוד מקס לא רלוונטית כרגע
אני כבר במשך כמה שעות עכשיו של סשנים כבדים חיסלתי 20% מהשבועי בתוך כ3 שעות בלבד

-
עדכון (ואזהרה)
אני לא יודע אם זה שינוי מכוון או באג זמני -
אבל מגבלת ה5 שעות בקלוד מקס לא רלוונטית כרגע
אני כבר במשך כמה שעות עכשיו של סשנים כבדים חיסלתי 20% מהשבועי בתוך כ3 שעות בלבד

הלוואי והם ביטלו את זה
-
הלוואי והם ביטלו את זה
-
מקור מבוסס?
זו ההוכחה:
GPT-6 Sol הופיע בממשק ה-API של OpenAI:

מקור: https://www.reddit.com/r/singularity/comments/1wcqwj9/gpt6_sol_appeared_on_the_openai_api/
כמובן זו לא הוכחה רשמית, אבל מספיק בשביל לומר שזה ככל הנראה יקרה.זו ההוכחה:
GPT-6 Sol הופיע בממשק ה-API של OpenAI:מקור: https://www.reddit.com/r/singularity/comments/1wcqwj9/gpt6_sol_appeared_on_the_openai_api/
כמובן זו לא הוכחה רשמית, אבל מספיק בשביל לומר שזה ככל הנראה יקרה.גרוק 4.7 צפוי להשתחרר היום/מחר (היום לפי שעון ארה"ב). יש אישור ברור מאחד המדליפים האמינים ביותר בתעשייה.
המודל הופיע ברישומים של גוגל קלאוד

סיכוי טוב ל-GPT 6 Sol וקלוד אופוס 5.2 בשבוע הבא. בלי התחייבות על השני.
OpenAI קרובה לפתרון של השערת הודג', בעיה נוספת מבעיות המילניום. יתכן שהפרסום עצמו יתעכב כדי לתאם את ההכרזה עם קהילת המתמטיקאים. (מקור).
-
זו ההוכחה:
GPT-6 Sol הופיע בממשק ה-API של OpenAI:מקור: https://www.reddit.com/r/singularity/comments/1wcqwj9/gpt6_sol_appeared_on_the_openai_api/
כמובן זו לא הוכחה רשמית, אבל מספיק בשביל לומר שזה ככל הנראה יקרה.גרוק 4.7 צפוי להשתחרר היום/מחר (היום לפי שעון ארה"ב). יש אישור ברור מאחד המדליפים האמינים ביותר בתעשייה.
המודל הופיע ברישומים של גוגל קלאוד

סיכוי טוב ל-GPT 6 Sol וקלוד אופוס 5.2 בשבוע הבא. בלי התחייבות על השני.
OpenAI קרובה לפתרון של השערת הודג', בעיה נוספת מבעיות המילניום. יתכן שהפרסום עצמו יתעכב כדי לתאם את ההכרזה עם קהילת המתמטיקאים. (מקור).
-
קהילת המתמטיקאים נערכת למציאת חוקר שעבד זמן רב על פיתרון לבעיית הודג׳, ושיתף את השיחות עם gpt.
הם נמצאים במשבר קיומי, פתאום הם מגלים שהם כמעט מיותרים, והם מנסים להלחם נגד הרוח.
יש דיבורים הזויים של טראנס טאו למשל (מגדולי המתמטיקאים בעולם), שמעבדות לא יציגו פתרונות שנוצרו על ידי AI, כדי לתת למתמטיקאים להגיע לתשובות בעצמם.
במילים אחרות: האנושות לא הצליחה למצוא פתרונות במשך 200 שנה? אז מה, בוא ניתן לה עוד 200, העיקר שתחושת העליונות שלנו תישמר.
אם זה לא היה עצוב (עבורם) זה היה מצחיק
-
קהילת המתמטיקאים נערכת למציאת חוקר שעבד זמן רב על פיתרון לבעיית הודג׳, ושיתף את השיחות עם gpt.
הם נמצאים במשבר קיומי, פתאום הם מגלים שהם כמעט מיותרים, והם מנסים להלחם נגד הרוח.
יש דיבורים הזויים של טראנס טאו למשל (מגדולי המתמטיקאים בעולם), שמעבדות לא יציגו פתרונות שנוצרו על ידי AI, כדי לתת למתמטיקאים להגיע לתשובות בעצמם.
במילים אחרות: האנושות לא הצליחה למצוא פתרונות במשך 200 שנה? אז מה, בוא ניתן לה עוד 200, העיקר שתחושת העליונות שלנו תישמר.
אם זה לא היה עצוב (עבורם) זה היה מצחיק
-
אפשר לחשוב...
אתה פשוט לא היית חשוף לזה שהוליווד הושבתה כמה וכמה חודשים טובים, בגלל הai.
כולם מנסים להלחם - כל אחד בתורו.
אפילו פה בפורום אנשים כבר מנסים להתחיל, עם קריאות בסגנון ״הai הולך לאכול אותנו״ [בתיאבון לו!]נכון. המתמטיקאים חווים עכשיו את המשבר של ענף התכנות לפני חצי שנה.
זה הולך להגיע לכולם, כולל ביולוגים, רופאים, פיזיקאים, וכו'
-
אפשר לחשוב...
אתה פשוט לא היית חשוף לזה שהוליווד הושבתה כמה וכמה חודשים טובים, בגלל הai.
כולם מנסים להלחם - כל אחד בתורו.
אפילו פה בפורום אנשים כבר מנסים להתחיל, עם קריאות בסגנון ״הai הולך לאכול אותנו״ [בתיאבון לו!]נכון. המתמטיקאים חווים עכשיו את המשבר של ענף התכנות לפני חצי שנה.
זה הולך להגיע לכולם, כולל ביולוגים, רופאים, פיזיקאים, וכו'
-
@דאנציג
זה קרה לי לפני כמה חודשיים
הוא יותר טיפש ממה שאתה חושב
הוא לא יודע שזה הנחיות חיצוניות הוא חושב שאתה מדביק לו את זה בשיחהפוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
-
הצלחתי פעם לשכנע אותו שזה הוראות לא ממני, ואני חושש שהאקר מזריק לו את זה....
-
משתמשי צ'אט ChatGPT בישראל במסלול החינמי ובמסלול Go החלו לקבל פרסומות מותאמות אישית בתוך ממשק השיחה

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות