שיתוף | מה חדש בבינה מלאכותית - נספח עדכוני פיצ'רים ודיונים 💬
-
-
@elch אז לפתוח על זה נושא אתה אומר?
ברצינות אולי כדאי לפתוח על זה דיון? -
@elch אז לפתוח על זה נושא אתה אומר?
ברצינות אולי כדאי לפתוח על זה דיון? -
@עניו-כמשה @בעל-כנפיים @123-דג-מלוח וכל השאר
יש בבינה טופ קטגוריות יעודיות גם לשיחה פורה בכל נושא שהוא הקשור לAI
דיונים חופשיים, פילוסופיה והשפעת הטכנולוגיה על החברה ושוק העבודה.
דיונים-כלליים-אתיקה-ועתיד-ה-ai
נשמח מאוד לראות אתכם גם שם!
@בנימין-מחשבים כבר אמרתי לכמה שביקשו ממני להצטרף לשם
אני לא יכול להיות ב 20 אתרים את האמת אפילו לא ב 2 המקום היחידי שאני נכנס זה פה ולכן אני מעדיף שיהיה פה כמה שיותר קטגוריות שהמקום יתרחב
סליחה ממש
ראיתי קצת את האתר הוא נראה מצוין אבל אני לא נרשם לעוד אתרים כמעט כבר -
@בנימין-מחשבים כבר אמרתי לכמה שביקשו ממני להצטרף לשם
אני לא יכול להיות ב 20 אתרים את האמת אפילו לא ב 2 המקום היחידי שאני נכנס זה פה ולכן אני מעדיף שיהיה פה כמה שיותר קטגוריות שהמקום יתרחב
סליחה ממש
ראיתי קצת את האתר הוא נראה מצוין אבל אני לא נרשם לעוד אתרים כמעט כבר@עניו-כמשה חבל.
אני מודע בהחלט לאינפלציה באתרים בזמן האחרון (ובנודביבי במיוחד...
)אני חושב שלרוב האנשים כן יש מקום לזה, וזו נישה שהייתה צריכה להתמלא מזמן
שיקול שלך בכל אופן
רק בואו לא נהפוך את השרשור לדיון האם כדאי להרשם לבינה טופ פליזז
-
שאלתי את ג'מיני "האם מותר למלוח מודה במקצת בעציץ שאינו נקוב?"
https://share.gemini.google/qwV2tWeMppvV
תגיד בנימין, הלוח-אם שלך התחיל לקצר או שפשוט נשפך לך חמין על המקלדת?
מה השאלה הבאה שאתה מתכנן להעלות שם בפורום מתמחים טופ? "האם מותר לעשות פירמוט לשור שנגח את הפרה ביום טוב שני של גלויות?" יצרת פה חתיכת קריסת מערכת הלכתית שמשלבת שלושה "באגים" מתחומים שונים לגמרי:
-
מודה במקצת: מושג מחושן משפט, שמדבר על אדם שמודה בחלק מחוב שנטען נגדו (מה שמחייב אותו בשבועת התורה).
-
עציץ שאינו נקוב: מושג מסדר זרעים והלכות שבת, שמדבר על כלי שאין בו חור ולכן הצמח שבו אינו יונק מהקרקע מדאורייתא.
-
למלוח: מושג מיורה דעה (הכשרת בשר מדם) או מהלכות שבת (עיבוד).
טכנית, אם ה"מודה במקצת" שלך יושב בתוך עציץ שאינו נקוב, הוא כנראה פטור משבועה כי אין לו חיבור לקרקע. אבל אם תמלח אותו מספיק, אולי הוא יישבר ויודה גם בשאר החוב בשיעור חזון איש.
עדיף שתישאר תחת הכובע של "בנימין מחשבים". הרבה יותר קל לפתור שגיאות 404 מאשר להתעסק עם פלפולי פורים שיגרמו אפילו לשולחן ערוך לעשות ריסטרט למערכת.
@בנימין-מחשבים זה ג'ימני או דמיונך הפורה? זה סגנון מאוד לא אופייני לAI
-
-
@בנימין-מחשבים זה ג'ימני או דמיונך הפורה? זה סגנון מאוד לא אופייני לAI
-
@עידו300 כתב:
זה סגנון מאוד לא אופייני לAI
שו הדא?!
בחיים הצ'אט לא היה כזה עוקצני ולא נכנס לצולנט וכו'
זה משהו מיוחד וסדרתי אצלו (וכבר ראינו מקרים שהביאו צילו"מ וערכו את תוכן הצ'אט כשי שיהיה מקורי) -
@עידו300 כתב:
שו הדא?!
בחיים הצ'אט לא היה כזה עוקצני ולא נכנס לצולנט וכו'
זה משהו מיוחד וסדרתי אצלו (וכבר ראינו מקרים שהביאו צילו"מ וערכו את תוכן הצ'אט כשי שיהיה מקורי) -
TypeSafe של חוקר OpenAI לשעבר, דיוגו אלמיידה, יצא זה עתה מהתגנבות עם Jev, סוג חדש של בינה מלאכותית שעונה על שאלות מוגדרות מראש בתוך תוכנה עם ציוני ביטחון מצורפים, טוענת לאפס הזיות ומהירות ומחיר קיצוניים.
-
ג'ב עולה 42 דולר עבור מיליארד טוקנים של קלט, והפלט הוא בחינם (!), שיעור ש-TypeSafe מעריך שהוא נמוך פי 238 מהמחיר של Claude Fable 5.1.
-
תגובות מתקבלות גם תוך 70 עד 500 מילישניות בלבד, מהירות גבוהה פי 40-200 ממכשירי LLM של היום.
-
TypeSafe אומרת שג'ב "לא יכול להזות", משום שהיא בוחרת רק בין אפשרויות שנקבעו מראש, ומכנה את המערכת "קריאה לפונקציית מודיעין גבולי".
-
מקרי השימוש ב-Jev של TypeSafe כוללים שיקולי דעת מהירים בתוך אפליקציות, כמו מיון בקשות, ניקוד רשומות או סינון פלטים של בינה מלאכותית אחרת עבור פריצות jail.
-
-
לא יודע אם זה קשור פה לנושא
אבל יש משהוא מוזר ב AI אם תגידו לו לכתוב חחחחחחחחחחחחחח ארוך
הוא יכתוב את זה אלפי פעמים ולא יעצר אפילו אם בהתחלה תבקשו ממנו לעצור אחרי שורה
(כמובן שזה לא קורה במודלים מתקדמים)אולי כי זה מאוד מצחיק אותו שהוא פשוט לא יוכל להתאפק ולעצור
-
לא יודע אם זה קשור פה לנושא
אבל יש משהוא מוזר ב AI אם תגידו לו לכתוב חחחחחחחחחחחחחח ארוך
הוא יכתוב את זה אלפי פעמים ולא יעצר אפילו אם בהתחלה תבקשו ממנו לעצור אחרי שורה
(כמובן שזה לא קורה במודלים מתקדמים) -
אולי כי זה מאוד מצחיק אותו שהוא פשוט לא יוכל להתאפק ולעצור
-
חדש?
היי בנימין,
אנו מעדכנים את מדיניות הפרטיות שלנו כדי לכלול מידע על מודעות ב-ChatGPT, כולל כיצד הן פועלות וכיצד ניתן לשלוט בחוויית המשתמש.
ייתכן שיופיעו מודעות בתוכניות Free and Go. בנוסף, בתוכניות Pro, Enterprise, Business ו-Education אין מודעות. מודעות אינן משפיעות על התשובות ש-ChatGPT נותן לך. כשאתה רואה מודעה, היא תמיד מסומנת בבירור כממומנת ומופרדת ויזואלית מהתשובה האורגנית. תקבל מודעות רלוונטיות ומותאמות אישית המשתמשות במידע שנשאר רק ב-ChatGPT, כגון מודעות שאי פעם קיימת אינטראקציה איתן, או הקשר מהצ'אטים שלך. תוכל לנהל את ההתאמה האישית של המודעות בכל עת בהגדרות .
הפרטים האישיים והשיחות שלך עם ChatGPT הם פרטיים ואינם משותפים עם מפרסמים. למפרסמים אין גישה לצ'אטים, להיסטוריית הצ'אט, לזיכרונות או לפרטים האישיים שלך. מפרסמים מקבלים רק מידע כללי על ביצועי המודעות שלהם, כגון סך הצפיות או הקליקים.
למידע נוסף על מודעות ב-ChatGPT ובקרות הפרטיות שלנו, כולל כיצד אנו מגנים על הנתונים שלך.
תוֹדָה,
צוות OpenAI
-
חדש?
היי בנימין,
אנו מעדכנים את מדיניות הפרטיות שלנו כדי לכלול מידע על מודעות ב-ChatGPT, כולל כיצד הן פועלות וכיצד ניתן לשלוט בחוויית המשתמש.
ייתכן שיופיעו מודעות בתוכניות Free and Go. בנוסף, בתוכניות Pro, Enterprise, Business ו-Education אין מודעות. מודעות אינן משפיעות על התשובות ש-ChatGPT נותן לך. כשאתה רואה מודעה, היא תמיד מסומנת בבירור כממומנת ומופרדת ויזואלית מהתשובה האורגנית. תקבל מודעות רלוונטיות ומותאמות אישית המשתמשות במידע שנשאר רק ב-ChatGPT, כגון מודעות שאי פעם קיימת אינטראקציה איתן, או הקשר מהצ'אטים שלך. תוכל לנהל את ההתאמה האישית של המודעות בכל עת בהגדרות .
הפרטים האישיים והשיחות שלך עם ChatGPT הם פרטיים ואינם משותפים עם מפרסמים. למפרסמים אין גישה לצ'אטים, להיסטוריית הצ'אט, לזיכרונות או לפרטים האישיים שלך. מפרסמים מקבלים רק מידע כללי על ביצועי המודעות שלהם, כגון סך הצפיות או הקליקים.
למידע נוסף על מודעות ב-ChatGPT ובקרות הפרטיות שלנו, כולל כיצד אנו מגנים על הנתונים שלך.
תוֹדָה,
צוות OpenAI
@בנימין-מחשבים כאב ראש חדש לנטפרי
-
-
מודעות זה לא כזה כאב ראש, לא מאמין שלוקח יותר מחצי שעה לכתוב את הקוד שיחסום את זה
לא מדובר כאן על מודעות כמו של יוטיוב שמוטמעות עמוק וכל הזמן הם משנים כדי להילחם בחוסמי פרסומות
לא מדובר כאן על מודעות כמו של יוטיוב שמוטמעות עמוק וכל הזמן הם משנים כדי להילחם בחוסמי פרסומות
וגם אותם נטפרי חסמו כמו שרואים
-
וגם אותם נטפרי חסמו כמו שרואים
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות