שיתוף | מה חדש בבינה מלאכותית - נספח עדכוני פיצ'רים ודיונים 💬
-
@בנימין-מחשבים תגיד, מה ההנחיות הכלליות שלך לגמיני שהוא אצלך תמיד בכזה סגנון? (נדמה לי פעם שלישית לפחות שאני פוגש את זה בציטוטים שלך)
@123-דג-מלוח כן גם אצלי הוא יבש כחרס הנשבר וכציץ נובל ...
@elchמצטער אם לשוחח זה להספים. אולי יש מקום כאן גם לשוחח בכיף בלי להיות מועיל מידי? אני לא מתכנת שיש לי מה לתרום מידיעותי . אבל אם בפורום הזה מור לכתוב רק דברים שיש בהם חידוש או תועלת לרבים אז כדאי שאני אד את זה. לא מתכוון להפריע.. אבל פורום אמור להיות גם מקום לשיחה או לפחות שיהיו בו מקומות לזה
-
@elchמצטער אם לשוחח זה להספים. אולי יש מקום כאן גם לשוחח בכיף בלי להיות מועיל מידי? אני לא מתכנת שיש לי מה לתרום מידיעותי . אבל אם בפורום הזה מור לכתוב רק דברים שיש בהם חידוש או תועלת לרבים אז כדאי שאני אד את זה. לא מתכוון להפריע.. אבל פורום אמור להיות גם מקום לשיחה או לפחות שיהיו בו מקומות לזה
-
אבל אם בפורום הזה מותר לכתוב רק דברים שיש בהם חידוש או תועלת לרבים אז כדאי שאני אדע את זה
גם אם לא במאה אחוז ודאי שלפחות תשעים אחוז ומעלה צריך להיות מידע שנועד נטו לתועלת הציבור
לפחות ככה אני מבין אם מישהו חושב שהפורום נועד להעביר את הזמן ולצחוקים הוא מוזמן להביע את דעתו
-
@123-דג-מלוח אל תהיה קשוח זה נספח עדכונים ודיונים
-
אבל אם בפורום הזה מותר לכתוב רק דברים שיש בהם חידוש או תועלת לרבים אז כדאי שאני אדע את זה
גם אם לא במאה אחוז ודאי שלפחות תשעים אחוז ומעלה צריך להיות מידע שנועד נטו לתועלת הציבור
לפחות ככה אני מבין אם מישהו חושב שהפורום נועד להעביר את הזמן ולצחוקים הוא מוזמן להביע את דעתו
@elch ואתה לא שם לב כמה פעמים מבקשים כאן לא להספים? אני נתקל המון... כלומר שיש גם ביקוש לשיחות שאינם תועלת הציבור... אולי כדאי להקצות לזה מקומות ייעודיים...
-
@elch ואתה לא שם לב כמה פעמים מבקשים כאן לא להספים? אני נתקל המון... כלומר שיש גם ביקוש לשיחות שאינם תועלת הציבור... אולי כדאי להקצות לזה מקומות ייעודיים...
אולי כדאי להקצות לזה מקומות ייעודיים...
בשביל זה נפתחים כל מיני נושאים ייעודיים כמו https://mitmachim.top/topic/101305/בירור-האם-הai-הולך-לאכול-אותנו-בינה-מלאכותית-במת-הדיונים-המרכזית/444?_=1789511368807
וכדומה -
@בעל-כנפיים אני חושב שזה דבר שיתאים פה מאוד
תזכרו שיש עשרות קהילות קטנות כאלו במרשתת לדברים כאלה
וכאן יש הרבה אנשים איכותיים מאוד שיכולים לעזור ולהיעזר אפילו בסתם דיבורים שיכולים בסופו של דבר להועיל אחד לשני -
אולי כדאי להקצות לזה מקומות ייעודיים...
בשביל זה נפתחים כל מיני נושאים ייעודיים כמו https://mitmachim.top/topic/101305/בירור-האם-הai-הולך-לאכול-אותנו-בינה-מלאכותית-במת-הדיונים-המרכזית/444?_=1789511368807
וכדומה -
@בעל-כנפיים אני כותב באמת לתועלת ולא נגדך, אבל ספציפי זה נראה שלפעמים אתה נכנס לשרשור כדי לשוחח, וזו ודאי לא המטרה, אם יש נזילות מהנושא זה סביר. אבל תעיין כאן:
https://mitmachim.top/post/1242417
https://mitmachim.top/post/1243420
ועוד.
שעשית את הטפל עיקר.
ואני מתנצל על התוכחה בפני רבים (שאל תדאג, לא יודעים מי אתה באמת) -
@עניו-כמשה בכל אופן לפי איך שאני הבנתי הנושא הזה ממש לא מיועד לדיונים שלא יועילו ולא ישנו כלום אז בוא נעצור את ההספמה כאן
אם אתה חושב שכאן זה המקום אתה מוזמן להמשיך אני אומר את דעתי האישית בלבד לא של אף אחד אחר תעשה כפי הבנתך
-
@עניו-כמשה בכל אופן לפי איך שאני הבנתי הנושא הזה ממש לא מיועד לדיונים שלא יועילו ולא ישנו כלום אז בוא נעצור את ההספמה כאן
אם אתה חושב שכאן זה המקום אתה מוזמן להמשיך אני אומר את דעתי האישית בלבד לא של אף אחד אחר תעשה כפי הבנתך
-
@בעל-כנפיים אני כותב באמת לתועלת ולא נגדך, אבל ספציפי זה נראה שלפעמים אתה נכנס לשרשור כדי לשוחח, וזו ודאי לא המטרה, אם יש נזילות מהנושא זה סביר. אבל תעיין כאן:
https://mitmachim.top/post/1242417
https://mitmachim.top/post/1243420
ועוד.
שעשית את הטפל עיקר.
ואני מתנצל על התוכחה בפני רבים (שאל תדאג, לא יודעים מי אתה באמת)הקישור הראשון א יודע למה החשבת חריגה. שאלו אותי מה ההגדרה של זה ולא ידעתי בדיוק מה זה נקרא תוסף, תוכנה, אני לא מבין בזה..
-
-
למסקנה צריך לדבר עם ההנהלה שיפתחו מקום ייעודי לשאלות ודיבורים על כל הנושאים האלו לאו דווקא עם עזרה ממשית אלא יותר מקום לשתף או לשאול שאלות סתמיות
או שאולי פשוט האשכול הזה מיועד לכך
@עניו-כמשה @בעל-כנפיים @123-דג-מלוח וכל השאר
יש בבינה טופ קטגוריות יעודיות גם לשיחה פורה בכל נושא שהוא הקשור לAI
דיונים חופשיים, פילוסופיה והשפעת הטכנולוגיה על החברה ושוק העבודה.
דיונים-כלליים-אתיקה-ועתיד-ה-ai
נשמח מאוד לראות אתכם גם שם!
-
-
@elch אז לפתוח על זה נושא אתה אומר?
ברצינות אולי כדאי לפתוח על זה דיון? -
@elch אז לפתוח על זה נושא אתה אומר?
ברצינות אולי כדאי לפתוח על זה דיון? -
@עניו-כמשה @בעל-כנפיים @123-דג-מלוח וכל השאר
יש בבינה טופ קטגוריות יעודיות גם לשיחה פורה בכל נושא שהוא הקשור לAI
דיונים חופשיים, פילוסופיה והשפעת הטכנולוגיה על החברה ושוק העבודה.
דיונים-כלליים-אתיקה-ועתיד-ה-ai
נשמח מאוד לראות אתכם גם שם!
@בנימין-מחשבים כבר אמרתי לכמה שביקשו ממני להצטרף לשם
אני לא יכול להיות ב 20 אתרים את האמת אפילו לא ב 2 המקום היחידי שאני נכנס זה פה ולכן אני מעדיף שיהיה פה כמה שיותר קטגוריות שהמקום יתרחב
סליחה ממש
ראיתי קצת את האתר הוא נראה מצוין אבל אני לא נרשם לעוד אתרים כמעט כבר -
@בנימין-מחשבים כבר אמרתי לכמה שביקשו ממני להצטרף לשם
אני לא יכול להיות ב 20 אתרים את האמת אפילו לא ב 2 המקום היחידי שאני נכנס זה פה ולכן אני מעדיף שיהיה פה כמה שיותר קטגוריות שהמקום יתרחב
סליחה ממש
ראיתי קצת את האתר הוא נראה מצוין אבל אני לא נרשם לעוד אתרים כמעט כבר@עניו-כמשה חבל.
אני מודע בהחלט לאינפלציה באתרים בזמן האחרון (ובנודביבי במיוחד...
)אני חושב שלרוב האנשים כן יש מקום לזה, וזו נישה שהייתה צריכה להתמלא מזמן
שיקול שלך בכל אופן
רק בואו לא נהפוך את השרשור לדיון האם כדאי להרשם לבינה טופ פליזז
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות