שיתוף | מה חדש בבינה מלאכותית - נספח עדכוני פיצ'רים ודיונים 💬
-
@NH.LOCAL וזה במקביל: חוקר נוסף מאשים את OAI באימון על שיחות שמביאות לפריצות דרך של המודל.
https://www.reddit.com/r/LocalLLaMA/comments/1wcmgbn/another_researcher_accuses_openai_of_training_on/ -
@NH.LOCAL וזה במקביל: חוקר נוסף מאשים את OAI באימון על שיחות שמביאות לפריצות דרך של המודל.
https://www.reddit.com/r/LocalLLaMA/comments/1wcmgbn/another_researcher_accuses_openai_of_training_on/הכלבים נובחים והשיירה עוברת
-
פוסט זה נמחק!
-
יש שטוענים שהיא גנבה מידע מפרופסור אחד שעבד על זה והשתמש בקודקס להתייעץ
כך שזה בעצם פיתרון אנושי.גם ההוכחה עצמנ עדיין לא אושרה למרות שנבדקה בLean זה לא תמיד מחייב
NH.LOCAL כתב:
כך או כך, זה כנראה רק עניין של זמן עד ש-AI יפתור עוד בעית מילניום, מעניין איזה תירוץ יגידו אז בשביל לגמד את האירוע
כפי שצפיתי, כעת זה כמעט רשמי - OpenAI בדרך לפתור בעיית מילניום נוספת.
לפי הניו יורק טיימס, OpenAI הודיעה כי "בנוסף, מאז השלמת נביה-סטוקס, השגנו התקדמות משמעותית בבעיית פרס מילניום נוספת. אנחנו עובדים על הדרך לשתף את התוצאות האלה בצורה מחושבת.“
גם לגבי אנתרופיק יש גל שמועות שהיא בדרך לפתור בעית מילניום, כרגע המידע עדיין לא מבוסס מספיק.
זה פשוט כל כך קורה.
-
-
אתה יודע איזו בעית מילניום מתוך ה7?
מדברים על השערת הודג', אבל זה לא מאומת
-
-
חחח.. תאר לעצמך שהם מוכיחים P שווה לNP איזה קטסטרופה תהיה פה
הם לא צריכים להגיע לזה..
בנתיים הם הצליחו כבר להוכיח ש:
מתכנת=מובטל, ולפי חדשות הטכנולוגיה, הקטסטרופה כבר מתחילה להופיע... -
-
אגב סטטיסטיקות רוב המתכנתים המובטלים זה ג'וניורים ותיקים לרוב נשארים היכן שהם
בדרישה למתכנתים וותיקים (סניורים) יש אפילו עלייה מסויימת, עדיין נמוך מהשיעורים של 2021
בכל מקרה זה רק עניין של זמן עד שזה יגיע גם אליהם
-
-
@Bugs-Bunny מאוד ברור למה הוא התכוון
לא, לפחות לא לי, אליהם זה מילה מאוד כוללת למי למה ולאיזה תחום כי יש תחומים
שהAI דווקא גורם להם לצמוח לכיון ההפוך לטוב ולרע. וגם על מה הוא מתבסס -
אגב סטטיסטיקות רוב המתכנתים המובטלים זה ג'וניורים ותיקים לרוב נשארים היכן שהם
בדרישה למתכנתים וותיקים (סניורים) יש אפילו עלייה מסויימת, עדיין נמוך מהשיעורים של 2021
בכל מקרה זה רק עניין של זמן עד שזה יגיע גם אליהם
-
לא, לפחות לא לי, אליהם זה מילה מאוד כוללת למי למה ולאיזה תחום כי יש תחומים
שהAI דווקא גורם להם לצמוח לכיון ההפוך לטוב ולרע. וגם על מה הוא מתבסס@Bugs-Bunny לטווח הקצר אתה צודק יש תחומים שכרגע גדלים בזכות הAI אבל בהמשך זה יגיע לרובם ישאר מתי מעט
-
@Bugs-Bunny לטווח הקצר אתה צודק יש תחומים שכרגע גדלים בזכות הAI אבל בהמשך זה יגיע לרובם ישאר מתי מעט
מקור? מחקר? משהו? תחושת בטן? מאיפה כל הקביעות ללא בסיס האלה?
-
@NH.LOCAL עד שהai יכתוב לעצמו את הפרומפטים ויעשה לעצמו בקרת כשלים מוצלחת נראה לי שיש זמן.
אבל בהחלט, מתישהו זה יגיע אליהם
-
@Bugs-Bunny תדבר עם עובדים בתחום
-
נכון ואני מסכים איתך אם היו אומרים לי שיפתרו בעית מילניום שתקועה 90 שנה לא הייתי מאמין
אבל אתה ו@א.מ.ד. ו@nh.local ממש ממש בטוחים שעוד 5 שנים למתכנתים לא יהיה הצע כלל
וזה במידה מסוימת הגיוני אני שואל מאיפה בסיס מקור מישהו משהו?
לא סתם לזרוק קביעות. -
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות