שיתוף | מה חדש בבינה מלאכותית - נספח עדכוני פיצ'רים ודיונים 💬
-
-
OpenClaw זה לא מודל, אלא ריתמת סוכן. אם כבר ההשוואה היא לקלוד קוד או קודקס, אבל שניהם נועדו לקידוד לעומת OpenClaw שנועד יותר למשימות יומיומיות.
אם משתמשים בOpenClaw במודלים של קלוד ע"י החשבון הרגיל של קלוד, הכל עובר דרך קלוד קוד עצמו (
claude -p)... אם זה נהיה פחות טוב זה אולי בגלל מעמסה של כללים והנחיות מערכת -
@חובבן-מקצועי כתב בשיתוף | מה חדש בבינה מלאכותית - מתעדכן:
גוגל השיקו את Gemini 3.8 Flash!
נרשם שיפור יחסית יפה (כרגע הוא רחוק רק 7 נקודות מקלוד פייבל 5.1, ו2 בלבד מgpt sol), והוא כבר דיי מתקרב ליכולות הסוכניות של קלוד כפי שהם במדד, וכל זה - במודל פלאש מהיר בטירוף!!שימו לב שהוא משתווה באינטליגנציה ל-GPT 5.6 Sol XHigh, כלומר עוצמת החשיבה החזקה ביותר של רוב משתמשי קודקס (פלוס - 20$).
בביצועי סוכן הוא עדיין חלש יותר מ-Qwen 3.8 27B. -
יצא גם 3.8 CYBER
והשוואה מול מודלים אחרים
כמו כן השוואה מפורטת והמחירון...
-
יצא גם 3.8 CYBER
והשוואה מול מודלים אחרים
כמו כן השוואה מפורטת והמחירון...
-
נרשם שיפור יחסית יפה (כרגע הוא רחוק רק 7 נקודות מקלוד פייבל 5.1, ו2 בלבד מgpt sol), והוא כבר דיי מתקרב ליכולות הסוכניות של קלוד כפי שהם במדד, וכל זה - במודל פלאש מהיר בטירוף!!שימו לב שהוא משתווה באינטליגנציה ל-GPT 5.6 Sol XHigh, כלומר עוצמת החשיבה החזקה ביותר של רוב משתמשי קודקס (פלוס - 20$).
קלוד...

מעניין...
זה בעצם אומר שהוא הפעיל כמה סוכני חשיבה מאחורי הקלעים ?
(הוא לא הפעיל שום סוכן קידוד)או אולי יש לו ישות עצמית שעושה דברים בלי להבין
כמעט תמיד הוא מפעיל סוכנים ברקע
בדרך כלל אתה אמור לראות בתחילת העבודה של הסוכן את המילה agent
אבל גם בלי זה אתה יכול פשוט לבקש ממנו שיגיד לך איזה סוכנים פעלואצלי הוא מפעיל לפעמים 30 סוכנים בפרומפט אחד בלי שאני מבקש ממנו
פשוט בשביל לבצע את העבודה ביעילות הוא מחלק את זה לתתי סוכנים -
אם משתמשים בOpenClaw במודלים של קלוד ע"י החשבון הרגיל של קלוד, הכל עובר דרך קלוד קוד עצמו (claude -p)...
אבל קלוד קוד לא נוגע בכלום, הוא משמש רק כספק AI. זה כמו שאני עשיתי עם קודקס בסמארטי, אם ראית.
-
תגובה https://mitmachim.top/post/1237728
מישהו יודע האם הסוכן AI החדש של מטא Muse Code עובד בנטפרי?
-
כמעט תמיד הוא מפעיל סוכנים ברקע
בדרך כלל אתה אמור לראות בתחילת העבודה של הסוכן את המילה agent
אבל גם בלי זה אתה יכול פשוט לבקש ממנו שיגיד לך איזה סוכנים פעלואצלי הוא מפעיל לפעמים 30 סוכנים בפרומפט אחד בלי שאני מבקש ממנו
פשוט בשביל לבצע את העבודה ביעילות הוא מחלק את זה לתתי סוכניםאצלי הוא מפעיל לפעמים 30 סוכנים בפרומפט אחד בלי שאני מבקש ממנו
פשוט בשביל לבצע את העבודה ביעילות הוא מחלק את זה לתתי סוכניםאצלך מדובר על סוכני כתיבת קוד או אימות וכדו'
אצלי הוא אפילו לא הראה שהוא מפעיל סוכן כי הוא אכן לא הפעיל סוכן בגלוי (אני יודע איך בודקים את זה)
-
לא הבנתי
זה יכול לעבוד עם המנוי ??
כי קודקס יכול לעבוד גם במנוי עם api
בקלוד לא מצאתי את זה
אשמח להחכמה
גם בקודקס, גם בקלוד קוד וגם באנטיגרביטי, אפשר להתחבר דרכם לסוכני ai אחרים, כמו OpenClaw.
בקודקס ובקלוד קוד אני יודע שזו אפשרות רשמית, ואני חושב שגם באנטיגרביטי.
אתה בעצם מתחבר דרך לקוח רשמי וחוקי של קודקס לדוגמא, וככה יכול להשתמש על חשבון המכסות של קודקס. צריך לשים לב להסיר את הנחיית המערכת של קודקס עצמו, אחרת זה סתם שורף עשרות אלפי טוקנים על כלים ההנחיות לא רלוונטיות. יש לזה פרמטר רשמי. -
יש למישהו מושג אם יש קשר בין התקלה היום בקלוד קוד לבין התקלה בקודקס? זה מדי חופף
עריכה - https://www.bizportal.co.il/BizTech/news/article/20041280
-
יש למישהו מושג אם יש קשר בין התקלה היום בקלוד קוד לבין התקלה בקודקס? זה מדי חופף
עריכה - https://www.bizportal.co.il/BizTech/news/article/20041280
זה נראה לי בכלל בעיה אצל ההודים
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות