שיתוף | מה חדש בבינה מלאכותית - נספח עדכוני פיצ'רים ודיונים 💬
-
אופציה חדשה בקלוד קוד
הוא ממשיך לבד אחרי איפוס הלימיט
עד היום היה צריך לעשות טריגרים

-
@MAD
זה עובד אוטומטי או שצריך להגדיר את זה?
וכן אם זה בכל הסוגים בקלוד קוד?סליחה על השאלות יכול להיות שהתמונה מסבירה אבל זה לא חזר עדיין מנטפרי
-
@MAD
זה עובד אוטומטי או שצריך להגדיר את זה?
וכן אם זה בכל הסוגים בקלוד קוד?סליחה על השאלות יכול להיות שהתמונה מסבירה אבל זה לא חזר עדיין מנטפרי
-
אופציה חדשה בקלוד קוד
הוא ממשיך לבד אחרי איפוס הלימיט
עד היום היה צריך לעשות טריגרים

-
אם אני צריך קלוד מנוי ליום או יומים יש אפשרות במקום לעשות מנוי חודשי לקנות קדיטים או משהו כזה ליום יומים?
-
אם אני צריך קלוד מנוי ליום או יומים יש אפשרות במקום לעשות מנוי חודשי לקנות קדיטים או משהו כזה ליום יומים?
-
@הישבשר-המלומד בעיקרון אפשר להתקין את קלוד קוד ולקחת ע"י API
אבל לא בדסקטופ ושאר הדברים של PRO
עריכה אני רואה ש @ע-ה-דכו-ע הקדימני וכתב טוב יותר -
אפשר בAPI, אבל זה כמעט עלול לצאת לך יותר יקר ממנוי חודשי, תלוי לאיזה שימוש
@ע-ה-דכו-ע אין אפשרות לקנות ממשהו או מצד שלישי?
-
@הישבשר-המלומד פורסם פה איך לקבל 250 דולר או משהו כזה דרך צג שלי תחפש
-
@הישבשר-המלומד פורסם פה איך לקבל 250 דולר או משהו כזה דרך צג שלי תחפש
-
@קרט לא מצאתי יש אולי קישור
-
יש אפשרויות, אבל הכל זה API שעלול לעלות יותר.
עכשיו אני נזכר באפשרות של הניסיון לשבוע, אני רואה ש @שלץ כבר הקדימני
-
@הישבשר-המלומד פה או פה
-
יש אפשרויות, אבל הכל זה API שעלול לעלות יותר.
עכשיו אני נזכר באפשרות של הניסיון לשבוע, אני רואה ש @שלץ כבר הקדימני
@ע-ה-דכו-ע משהו יודע איך אני מקבל את הנסיו לשבוע זה בול מה שאני צריך (אגב בעבר היה לי מנוי לקלוד קוד לחודש אחד אם זה משנה) אשמח אם משהו ישלח לי קישור או מה שזה
-
בהמשך לנושא של @א.מ.ד. - מה חדש בבינה מלאכותית - מתעדכן
כידוע, האשכול ההוא נועד לעדכונים משמעותיים בלבד (בלי להעליב את שינוי צבע הכפתור ב-GPT
) וללא דיונים.
בתכלס' ראיתי שקשה מאוד לאנשים לא להיכנס לדיונים,
וזה מלבד שלפעמים רוצים להעלות עדכונים על 'פכים קטנים'לטובת כל אלו פתחתי את האשכול , המיועד בעיקר לזה
פיצ'רים חדשים, עדכוני ממשק, שינויי עיצוב וכו' - כל מה שהוא לא כותרת בחדשות אבל עדיין מעניין.כמו"כ אם "בוער" לכם להגיב על עדכון מסוים – זה המקום. (אם כי עדיף כמובן שיישאר בעיקר לעדכונים)
בואו נשאיר את האשכול המקורי נקי ומקצועי.אז לכל מי שהיה לו עדכון קטן וחשש "להספים" שם – תתפרעו כאן.
ותודה לכל המעדכנים שם וכאן!אנבידיה (NVIDIA) החליטה לרכוש את פלטפורמת הבינה המלאכותית Hugging Face תמורת 12.9 מיליארד דולר - כך דווח ב-The Information מפי גורם המקורב לעסקה.
אם העסקה תצא לפועל, היא תהיה אחת הרכישות הגדולות בתולדות אנבידיה ותכניס אותה עמוק יותר לתחום התוכנה והפלטפורמות לבינה מלאכותית, לאחר שביססה את מעמדה בעיקר בשוק החומרה ובתוכנה הנלווית אליה, ובה CUDA.
Hugging Face הפכה במהלך השנים לפלטפורמת קוד פתוח מרכזית בתחום הבינה המלאכותית. היא מאחסנת מאות אלפי מודלים מוכנים לשימוש, כלים ופרויקטים שונים, ומאפשרת למפתחים להוריד מודלים ולהשתמש בהם בחינם. בנוסף, היא מציעה מאגרי מידע, סביבות בדיקה וספריות טרנספורמרים.
רכישה של הפלטפורמה תעניק לאנבידיה דריסת רגל משמעותית גם בקרב קהילת המפתחים והחוקרים שמשתמשת בשירות. במקביל, עסקה כזו עשויה לעורר שאלות בקרב הקהילה והרגולטורים, בשל מעמדה החזק ממילא של אנבידיה בתעשיית הבינה המלאכותית.
הדיווח מגיע בזמן ש-OpenAI ו-Anthropic פועלות לפיתוח מעבדים משלהן, במטרה לצמצם את התלות באנבידיה.
רק בחודש ינואר האחרון דווח כי Hugging Face דחתה השקעה של 500 מיליון דולר מאנבידיה, שהייתה מעניקה לה שווי של כ-7 מיליארד דולר. כעת, לפי הדיווח החדש, אנבידיה עשויה לשלם עבורה 12.9 מיליארד דולר.
-
@ע-ה-דכו-ע משהו יודע איך אני מקבל את הנסיו לשבוע זה בול מה שאני צריך (אגב בעבר היה לי מנוי לקלוד קוד לחודש אחד אם זה משנה) אשמח אם משהו ישלח לי קישור או מה שזה
@הישבשר-המלומד יש מישהו שזה באמת עבד לו?
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות