שיתוף | מה חדש בבינה מלאכותית - נספח עדכוני פיצ'רים ודיונים 💬
-
-
-
@שלץ באיזה פלטפורמה השתמשת בantigravity כי זה מרגיש לי לא נגמר אף פעם הוא עובד שעות ולא נגמר אף פעם
בגימיני עצמו המכסה כוללת גם את הצאט וגם את גימני ספארק כך שזה נגמר ממש מהר -
-
טוב, אם כבר דיונים על מי יותר טוב וכו'
מי יותר טוב בתור סוכן כללי, לא קוד? שאפשר לחבר לסוכן של א.מ.ד ששכחתי את שמו, להרמס או לשלישי שגם כן שכחתי את שמו, הגלגול של מולטבוט (כמו שאתם מבינים אני חלש בשמות...).
-
שאפשר לחבר לסוכן של א.מ.ד ששכחתי את שמו
סמארטי...
או לשלישי שגם כן שכחתי את שמו
OpenClaw...
מי יותר טוב בתור סוכן כללי, לא קוד? שאפשר לחבר לסוכן של א.מ.ד ששכחתי את שמו, להרמס או לשלישי שגם כן שכחתי את שמו, הגלגול של מולטבוט (כמו שאתם מבינים אני חלש בשמות...).
אני אישית משתמש בסמארטי עם GPT 5.6 Sol, סתם כי גם ככה יש לי מנוי לקודקס אז אני מנצל אותו גם לסמארטי, אבל מידי פעם אני מנסה עם Gemini 3.6 Flash, והוא היה מעולה ומהיר בטירוף, לעומת GPT 5.6 שכל משימה לקחה כמה דקות גם על חשיבה נמוכה. אז לכאורה 3.7 Flash יהיה טוב יותר...
-
כבר זמין ב-AI STUDIO
את זה ראיתי, אני שואל מתי לפי דעת חכמי הפורום הוא יהיה זמין ב https://gemini.google.com/ ששם תכלס אני משתמש
@לעכשיו עיקר החידוש במודל הזה כפי שהוא הגדיר
- Gemini 3.7 Flash (של Google)
מודל שפותח במיוחד כמנוע עבודה מרכזי ("Workhorse") לפיתוח קוד, משימות סוכניות (Agentic Workflows) וחשיבה מורכבת:
יכולות קידוד וסוכנים משופרות: שיפור משמעותי בניפוי שגיאות (Debugging), פתרון בעיות מורכבות בקוד, התמודדות עם חסימות וביצוע תוכניות מרובות שלבים עם שימוש אמין בכלי עבודה (Tool calling).
פיתוח ווב (Web Development): יכולת לייצר ממשקים ופריסות שלמות, פונקציונליות ומוכנות לייצור בפחות פקודות (Prompts).
חשיבה מתכווננת (Tunable Thinking): אפשרות לקבוע את רמת ההעמקה והחשיבה של המודל לפי הצורך (Low / Medium / High).
מפרט טכני: חלון הקשר (Context Window) של עד 1 מיליון טוקנים, ופלט מקסימלי של עד 64,000 טוקנים.
לגבי הצאט עצמו אין הרבה עדכונים לכן הם שחררו אותו קודם כל בAI STUDIO
- Gemini 3.7 Flash (של Google)
-
מההתנסות שלי עם Gemini 3.7 Flash, הוא הרבה יותר איטי באופן משמעותי מ-Gemini 3.6 Flash, ומזכיר יותר את Gemini 3.1 Pro מבחינת המהירות, מה שעשוי לחזק את ההערכה שזה בכלל המודל שיועד להיות Gemini 4 Pro...
מההתנסות שלי עם Gemini 3.7 Flash, הוא הרבה יותר איטי באופן משמעותי מ-Gemini 3.6 Flash, ומזכיר יותר את Gemini 3.1 Pro מבחינת המהירות, מה שעשוי לחזק את ההערכה שזה בכלל המודל שיועד להיות Gemini 4 Pro...
מוזר, לי הוא עונה רבע מהזמן כמדומני.
לא מדידות מדוייקות, אבל אני רגיל לחכות בAI STUDIO כמעט דקה לכל תשובה על פי רוב, ולעבור כמובן בינתיים לכרטיסיות אחרות, והיום הוא ענה לי כמה פעמים תוך 11 שניות
-
לא מדידות מדוייקות, אבל אני רגיל לחכות בAI STUDIO כמעט דקה לכל תשובה על פי רוב, ולעבור כמובן בינתיים לכרטיסיות אחרות, והיום הוא ענה לי כמה פעמים תוך 11 שניות
-
סך הכל מספרים רגועים
ונחמד שזה חינמי
ותוך שבוע אחד הגעתי לכאלה סכומים
לטענת גימני באזור ה70 $
אה ושכחתי לציין מדובר לרוע המזל במודל דייפסיק V4 פלאש
אבל עדיין זה מחיר החינם -
@לנציצ מחיר החינם הזה של דיפסיק שהם לוקחים את כל הקבצים שלך - ודרך סוכן אתה אפילו לא יודע מה הם לוקחים וכו' - הם כותבים במפורש באתר שלהם שדיפסיק כרגע לוקחת את כל הנתונים והקבצים שלך - תסתכל בשות באתר של FREEBUFF
@חיים-שנקר אני עובר 3 פעמים על השו"ת באתר זה לא כתוב שם
אם יש לך מקורות אחרים אשמח שתציין
לא שאני אומר שזה אומר לא לוקחים נתונים (יכול להיות שהם משקרים)
אבל אם אני רוצה לא לסמוך עליהם אני יכול באותה מידה לא לסמוך על קלוד -
לפי נתוני artificialanalysis.ai לא רק שפלאש 3.7 מהיר יותר, הוא מהיר בפער עצום ביחס למודלים קודמים!
בערך פי 3 בהשוואה לג'מיני 3.1 פרו...תואם למהירות של פלאש לייט למעשה, כמו שהובא בפוסט לעיל

-
שאפשר לחבר לסוכן של א.מ.ד ששכחתי את שמו
סמארטי...
או לשלישי שגם כן שכחתי את שמו
OpenClaw...
אני אישית משתמש בסמארטי עם GPT 5.6 Sol, סתם כי גם ככה יש לי מנוי לקודקס אז אני מנצל אותו גם לסמארטי, אבל מידי פעם אני מנסה עם Gemini 3.6 Flash, והוא היה מעולה ומהיר בטירוף, לעומת GPT 5.6 שכל משימה לקחה כמה דקות גם על חשיבה נמוכה. אז לכאורה 3.7 Flash יהיה טוב יותר...
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות