שיתוף | מה חדש בבינה מלאכותית - נספח עדכוני פיצ'רים ודיונים 💬
-
@עידו300 3.7 זה פלאש, 3.5 זה פרו
-
@שלץ אני מניח שלא קראת את השרשור, זה ספאם או סטיה רצינית מהנושא. אלו ויכוחים חסרי תכלית או שחר על איזו חברה יותר טובה, מי הכוכב הבא, איך אימנו כל מודל, מה המשאבים של כל חברה או מי יודע להכניס כסף הכי טוב.
אין לי בעיה שיכתבו, אגב. מה שלא מעניין אני פשוט מדלג.
-
@עידו300 אני דווקא מאוד נהנה לקרוא (ולנסות להבין כמה שיותר...) את הדיונים
לאחרונה במיוחד...!ואם תוך כדי אני גם מקבל עדכוני AI ברקע מה טוב...
@עידו300 אני דווקא מאוד נהנה לקרוא (ולנסות להבין כמה שיותר...) את הדיונים
לאחרונה במיוחד...ואם תוך גדי אני גם מקבל עדכוני AI ברקע מה טוב...
אישית אני שמח לשמוע, כי לרוב אני מרגיש שחבל על הזמן שמתבזבז בוויכוחי סרק. time is money.
אם המידע והדיונים מחדשים דברים לקוראים, והיה זה שכרי...
-
טוב, אם כבר דיונים על מי יותר טוב וכו'
מי יותר טוב בתור סוכן כללי, לא קוד? שאפשר לחבר לסוכן של א.מ.ד ששכחתי את שמו, להרמס או לשלישי שגם כן שכחתי את שמו, הגלגול של מולטבוט (כמו שאתם מבינים אני חלש בשמות...).
מי יותר טוב בתור סוכן כללי, לא קוד? שאפשר לחבר לסוכן של א.מ.ד ששכחתי את שמו, להרמס או לשלישי שגם כן שכחתי את שמו, הגלגול של מולטבוט (כמו שאתם מבינים אני חלש בשמות...).
איך קוראים לזה, שאמר לזה, שהוא זה..

סתם, תיכף יבואו המומחים ויגידו לך מה השמות, הכל טוב..
אגב, פעם הבאה, אם אתה שוכח איך קוראים למשהו, אין מה להתבייש מgemini..
-
איך קוראים לזה, שאמר לזה, שהוא זה..

סתם, תיכף יבואו המומחים ויגידו לך מה השמות, הכל טוב..
אגב, פעם הבאה, אם אתה שוכח איך קוראים למשהו, אין מה להתבייש מgemini..
-
-
שאפשר לחבר לסוכן של א.מ.ד ששכחתי את שמו
סמארטי...
או לשלישי שגם כן שכחתי את שמו
OpenClaw...
אני אישית משתמש בסמארטי עם GPT 5.6 Sol, סתם כי גם ככה יש לי מנוי לקודקס אז אני מנצל אותו גם לסמארטי, אבל מידי פעם אני מנסה עם Gemini 3.6 Flash, והוא היה מעולה ומהיר בטירוף, לעומת GPT 5.6 שכל משימה לקחה כמה דקות גם על חשיבה נמוכה. אז לכאורה 3.7 Flash יהיה טוב יותר...
-
-
-
-
@שלץ באיזה פלטפורמה השתמשת בantigravity כי זה מרגיש לי לא נגמר אף פעם הוא עובד שעות ולא נגמר אף פעם
בגימיני עצמו המכסה כוללת גם את הצאט וגם את גימני ספארק כך שזה נגמר ממש מהר -
-
-
שאפשר לחבר לסוכן של א.מ.ד ששכחתי את שמו
סמארטי...
או לשלישי שגם כן שכחתי את שמו
OpenClaw...
אני אישית משתמש בסמארטי עם GPT 5.6 Sol, סתם כי גם ככה יש לי מנוי לקודקס אז אני מנצל אותו גם לסמארטי, אבל מידי פעם אני מנסה עם Gemini 3.6 Flash, והוא היה מעולה ומהיר בטירוף, לעומת GPT 5.6 שכל משימה לקחה כמה דקות גם על חשיבה נמוכה. אז לכאורה 3.7 Flash יהיה טוב יותר...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות