דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • בהיר
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • כהה
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. קטגוריות בהרצה
  3. תכנות
  4. בינה מלאכותית - AI
  5. עזרה הדדית - בינה מלאכותית
  6. שיתוף | מה חדש בבינה מלאכותית - נספח עדכוני פיצ'רים ודיונים 💬

שיתוף | מה חדש בבינה מלאכותית - נספח עדכוני פיצ'רים ודיונים 💬

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית - בינה מלאכותית
2.0k פוסטים 117 כותבים 90.7k צפיות 85 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • ח מחובר
    ח מחובר
    חמור חמורותיים
    כתב נערך לאחרונה על ידי

אפשר לפתוח שרשור נפרד של תקלות בAI

שיח רגוע ומכובד, ללא חשדנות עודפת וסימני קריאה מיותרים, יוביל את כולנו למקום טוב יותר....

תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • המלאךה המלאך

@אברהם-גלסר לא השתכנעתי.
      מחילה.

חובבן מקצועיח מנותק
      חובבן מקצועיח מנותק
      חובבן מקצועי
      כתב נערך לאחרונה על ידי חובבן מקצועי

@המלאך אני אישית הייתי סוג של "שותף" בפתיחת הנושא (אחרי שרציתי לכתוב משהו שהוא לא רלוונטי לשרשור של א.מ.ד. - אז כתבתי ל@ בנימין-מחשבים שאולי כדאי שמישהו יפתח נושא של עדכונים פשוטים יותר (ואכן זה מה שקרה), ובהחלט @אברהם-גלסר צודק. המטרה הייתה שיהיה מקום לעדכן עדכונים קטנים ולדון על השדרוג (דוגמה לעדכון? גמיני הוסיפו אפשרות לייצא קובץ וכד'. דוגמה לדיון? איך עושים את זה? הוא לא מייצא לי לקובץ)
      (למי שלא הבין - דיון = דיון על העדכון. לא דיון סתם!!)

שאלות סתם - ברור שזה לא המקום, בטח לא שאלות כמו:

האם יש כיום מודל שמבצע דברים לא חוקיים כמו פריצה וכאלה???

איך יוצרים סוכנים דרך הקלוד קוד בפקודה אליו או דרך הגדרות אחרות?

ועוד כהנה וכהנה רבות הן..

זה מצ'אט עם בנימין בזמנו - הבאתי צילום קטן - בו הוא כותב שהדיונים יהיו על השדרוגים הקטנים
      70dcaa6f-40fc-44e0-b8c7-763c03e5dfc1-image.jpeg

@המלאך אני לא בא להאשים מישהו, ברור שכרגע זה השרשור, וחושב שצריך לפתוח שרשור חדש לחלוטין שיהיה לדיונים נטו, ושרשור חדש לחלוטין - שיהיה לעדכונים קטנים נטו.
      אבל אם כבר דנים מה הייתה כוונת המשורר, אז זו דעתי..

גילוי נאות - גם אני לא שמרתי על ה'כוונת משורר' בשרשור הזה.. (ומודה [ואולי עוזב 😉 ] ירוחם..)

המלאךה תגובה 1 תגובה אחרונה
      1
      • חובבן מקצועיח חובבן מקצועי

@המלאך אני אישית הייתי סוג של "שותף" בפתיחת הנושא (אחרי שרציתי לכתוב משהו שהוא לא רלוונטי לשרשור של א.מ.ד. - אז כתבתי ל@ בנימין-מחשבים שאולי כדאי שמישהו יפתח נושא של עדכונים פשוטים יותר (ואכן זה מה שקרה), ובהחלט @אברהם-גלסר צודק. המטרה הייתה שיהיה מקום לעדכן עדכונים קטנים ולדון על השדרוג (דוגמה לעדכון? גמיני הוסיפו אפשרות לייצא קובץ וכד'. דוגמה לדיון? איך עושים את זה? הוא לא מייצא לי לקובץ)
        (למי שלא הבין - דיון = דיון על העדכון. לא דיון סתם!!)

שאלות סתם - ברור שזה לא המקום, בטח לא שאלות כמו:

האם יש כיום מודל שמבצע דברים לא חוקיים כמו פריצה וכאלה???

איך יוצרים סוכנים דרך הקלוד קוד בפקודה אליו או דרך הגדרות אחרות?

ועוד כהנה וכהנה רבות הן..

זה מצ'אט עם בנימין בזמנו - הבאתי צילום קטן - בו הוא כותב שהדיונים יהיו על השדרוגים הקטנים
        70dcaa6f-40fc-44e0-b8c7-763c03e5dfc1-image.jpeg

@המלאך אני לא בא להאשים מישהו, ברור שכרגע זה השרשור, וחושב שצריך לפתוח שרשור חדש לחלוטין שיהיה לדיונים נטו, ושרשור חדש לחלוטין - שיהיה לעדכונים קטנים נטו.
        אבל אם כבר דנים מה הייתה כוונת המשורר, אז זו דעתי..

גילוי נאות - גם אני לא שמרתי על ה'כוונת משורר' בשרשור הזה.. (ומודה [ואולי עוזב 😉 ] ירוחם..)

המלאךה מנותק
        המלאךה מנותק
        המלאך
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@חובבן-מקצועי אדרבה.

@בנימין-מחשבים מה דעתך?

האתר שלי: https://amlaach.github.io/personal-site/

תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • א אפי זינגר

אני מנסה לעשות מנוי של 17$

אבל לא מצליח להבין כמה יגבו לו
          מופיעה הודעה סותרת
          Your subscription will auto-renew on 8/2/2027. You will be charged ‏200.00 ‏USD/year.Your subscription will auto-renew on 9/2/2026. You will be charged ‏20.00 ‏USD/month.Your subscription will auto-renew on 8/2/2027. You will be charged ‏200.00 ‏USD/year.Your subscription will auto-renew on 9/2/2026. You will be charged ‏20.00 ‏USD (approx ₪59.00)/month.

M מחובר
          M מחובר
          MAD
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@אפי-זינגר יש‌​‌‌​‌​​​​​‌ שתי סוגי מנויים אחד זה שנתי שזה יוצא 17 $ לחודש אבל אתה משלם עכשיו על שנה קדימה
          ואחד זה חודשי שזה 20 $ לחודש שאתה מחויב כל חודש 20 דולר $

תגובה 1 תגובה אחרונה
          1
          • E מנותק
            E מנותק
            elch
            כתב נערך לאחרונה על ידי

דיפסיק חסום בנטפרי זה חדש???

חובבן מקצועיח תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • E elch

דיפסיק חסום בנטפרי זה חדש???

חובבן מקצועיח מנותק
              חובבן מקצועיח מנותק
              חובבן מקצועי
              כתב נערך לאחרונה על ידי

@elch מעולם הוא לא היה פתוח. (על כל פנים ככה זכור לי..)

תגובה 1 תגובה אחרונה
              2
              • י מנותק
                י מנותק
                יודע ספר
                כתב נערך לאחרונה על ידי יודע ספר

עשרות‌​‌‌​‌​​​​​‌ מיליארדים נמחקו
                רק בן 25: ⭐ הבינה המלאכותית התרסק בתוך ימים
                כך הפך אחד הכוכבים הגדולים של עולם הבינה המלאכותית לסמל של הסיכונים המשמעותיים הטמונים בתחום9bed36db-0012-4c93-80af-ece756580f37-image.jpeg
                הכתבה בספויילר

מה שנראה עד לאחרונה כאחד מסיפורי ההצלחה הגדולים של עולם הבינה המלאכותית וההשקעות, הפך בתוך ימים ספורים לאחת הקריסות הבולטות של וול סטריט. קרן הגידור Situational Awareness, שהקים לאופולד אשנברנר – חוקר לשעבר ב-OpenAI – איבדה את מרבית שוויה, לאחר שנכסיה הצטמקו מכ-45 מיליארד דולר לכ-10 מיליארד דולר. ההתפתחות הדרמטית הפכה את אשנברנר לאחת הדמויות המדוברות ביותר בשוק ההון ובקהילת ה-AI.

לפי גורמים המעורים בפרטים, הגורם המרכזי לקריסה היה הירידות החדות במניות השבבים, לצד דרישות בטחונות (Margin Calls) מצד הגופים המממנים. הקרן, שעל פי הדיווחים פעלה במינוף שהגיע עד ל-400%, נאלצה למכור את כל השקעותיה הממונפות בשוק הציבורי. בין היתר נמכרו החזקות במניות SK Hynix ו-CoreWeave בהנחה לקרן הגידור Citadel שבבעלות המשקיע קן גריפין.

הקריסה בולטת במיוחד משום שעד לפני זמן קצר נחשבה הקרן לאחת ההצלחות הגדולות של השנים האחרונות. על פי דיווחים קודמים, היא רשמה תשואה של יותר מ-1,000% מאז הקמתה ביולי 2024. אשנברנר, שהיה אז בן 23 בלבד, זכה למעמד של מומחה עולמי בקרב משקיעי הטכנולוגיה, ורבים עקבו אחר דיווחי הקרן כדי לנסות לזהות את מניות הבינה המלאכותית הבאות שצפויות לזנק.
                אשנברנר התפרסם עוד לפני שהפך למנהל קרן גידור, לאחר שפרסם ביוני 2024 מסמך מקיף בן 165 עמודים בשם Situational Awareness. החיבור, שהפך לחומר קריאה פופולרי בעמק הסיליקון, טען כי בינה מלאכותית כללית עשויה להגיע בתוך שנים ספורות וכי ממשלות אינן מבינות את קצב ההתפתחות של התחום. רבים ראו בו חזון יוצא דופן, בעוד אחרים טענו כי תחזיותיו שאפתניות מדי.

הרקע האקדמי והמקצועי של אשנברנר תרם למעמדו. יליד גרמניה להורים רופאים, הוא דילג על מספר כיתות, סיים את לימודיו בתיכון בגיל 15 והוכתר למצטיין המחזור באוניברסיטת קולומביה. לאחר מכן עבד בקרן הפילנתרופית Future Fund של FTX, ובהמשך הצטרף לצוות Superalignment של OpenAI, שם עסק בפיתוח מנגנונים שיבטיחו שבינה מלאכותית תפעל בהתאם לאינטרסים של בני האדם.

עזיבתו את OpenAI לוותה במחלוקת. החברה טענה כי שיתף מידע חסוי בניגוד לנהלים, בעוד אשנברנר השיב כי בסך הכול התריע מפני ליקויי אבטחה וסיכוני ריגול מצד מדינות זרות, ובפרט סין. גם לאחר עזיבתו המשיך לעורר עניין רב, כאשר הפך את המוניטין שצבר למנוע לגיוס הון ראשוני של כ-225 מיליון דולר ממשקיעים מוכרים, בהם מייסדי Stripe פטריק וג'ון קוליסון, מנכ"ל GitHub לשעבר נאט פרידמן והמשקיע דניאל גרוס.

לצד ההערצה שזכה לה, אשנברנר ספג גם ביקורת לא מעטה. מתנגדיו טענו כי מעולם לא ניהל כספי משקיעים לפני הקמת הקרן, וכי הצלחתו התבססה במידה רבה על מינוף חריג ועל תנאי שוק יוצאי דופן. חלקם גם הזכירו את עבודתו הקודמת ב-FTX של סם בנקמן-פריד, חברת הקריפטו שהתמוטטה באחת מפרשות ההונאה הגדולות בשנים האחרונות.

למרות ההתרסקות, הקרן עדיין מחזיקה בהשקעות משמעותיות בחברות פרטיות, ובראשן החזקה בשווי של מיליארדי דולרים ב-Anthropic. אולם עבור רבים בוול סטריט, הסיפור של אשנברנר הפך לתזכורת עד כמה השילוב בין ההגזמות סביב בינה מלאכותית, מינוף אגרסיבי ותנודתיות בשווקים עלול להפוך הצלחה מסחררת לקריסה כואבת בתוך זמן קצר בלבד.

cfopuserC תגובה 1 תגובה אחרונה
                🤦
                3
                • ב מנותק
                  ב מנותק
                  במה
                  כתב נערך לאחרונה על ידי

כעת אני רואה בג'מיני
                  ג'מיני ספארק
                  16e5735d-25cb-4161-9569-7fa1e6ed4df9-image.jpeg
                  1684d332-39d8-45f7-8f6c-e3a618a3e9b8-image.jpeg

CSS 0C תגובה 1 תגובה אחרונה
                  0
                  • ב במה

כעת אני רואה בג'מיני
                    ג'מיני ספארק
                    16e5735d-25cb-4161-9569-7fa1e6ed4df9-image.jpeg
                    1684d332-39d8-45f7-8f6c-e3a618a3e9b8-image.jpeg

CSS 0C מנותק
                    CSS 0C מנותק
                    CSS 0
                    מדריכים
                    כתב נערך לאחרונה על ידי CSS 0

@במה בוקר טוב...

לא משהו נגדך אבל כל אחד שרואה את זה מייד כותב בלי לבדוק את זה כבר שלושה ימים יש את זה... ואלף כתבו את זה לפניו...

https://iosii123212-hub.github.io/ani/

ב תגובה 1 תגובה אחרונה
                    🙏
                    1
                    • CSS 0C CSS 0

@במה בוקר טוב...

לא משהו נגדך אבל כל אחד שרואה את זה מייד כותב בלי לבדוק את זה כבר שלושה ימים יש את זה... ואלף כתבו את זה לפניו...

ב מנותק
                      ב מנותק
                      במה
                      כתב נערך לאחרונה על ידי

@CSS-0 בוקר אור
                      כנראה הפריסה היא מדורגת למשתמשים
                      כי אני כל יום על ג'מיני ואצלי זה הופיע רק עכשיו

אז אולי בכל אופן חידשתי לאלו שזה עדין לא מופיע להם...

CSS 0C תגובה 1 תגובה אחרונה
                      0
                      • ב במה

@CSS-0 בוקר אור
                        כנראה הפריסה היא מדורגת למשתמשים
                        כי אני כל יום על ג'מיני ואצלי זה הופיע רק עכשיו

אז אולי בכל אופן חידשתי לאלו שזה עדין לא מופיע להם...

CSS 0C מנותק
                        CSS 0C מנותק
                        CSS 0
                        מדריכים
                        כתב נערך לאחרונה על ידי

@במה גם את זה כתבו... ואם חידשת משהו זה לך כי השאר ראו את ה אלף שכתבו לפניך...

https://iosii123212-hub.github.io/ani/

ביוסב תגובה 1 תגובה אחרונה
                        0
                        • CSS 0C CSS 0

@במה גם את זה כתבו... ואם חידשת משהו זה לך כי השאר ראו את ה אלף שכתבו לפניך...

ביוסב מנותק
                          ביוסב מנותק
                          ביוס
                          מדריכים
                          כתב נערך לאחרונה על ידי

@י.-פל. איזה כיף לראות שוב שאני צודק.
                          בכל המדדים והבנצמארקים האחרונים שהספיקו להכיר את אופוס 5 מאז שיצא, אופוס קורע את הצורה של סול.
                          ומבחינתי הכי חשוב בבדיקות האישיות שלי סול ברמת גן לעומת אופוס בטיל אביב...
                          פשוט השוואת פדיחה

https://imreykodesh.com/index.html

ע י. פל.י 2 תגובות תגובה אחרונה
                          0
                          • ביוסב ביוס

בכל המדדים והבנצמארקים האחרונים שהספיקו להכיר את אופוס 5 מאז שיצא, אופוס קורע את הצורה של סול.
                            פשוט השוואת פדיחה

ע מנותק
                            ע מנותק
                            עידו300
                            כתב נערך לאחרונה על ידי

@ביוס לדעתי אופוס 5 גרוע (במושגים של אופוס כמובן)... אני משתמש בעיקר ב4.8, עושה רושם יותר טוב ובטוח.

תגובה 1 תגובה אחרונה
                            0
                            • ביוסב ביוס

פשוט השוואת פדיחה

י. פל.י מנותק
                              י. פל.י מנותק
                              י. פל.
                              כתב נערך לאחרונה על ידי

@ביוס כתב:

בכל‌​‌‌​‌​​​​​‌ המדדים והבנצמארקים האחרונים שהספיקו להכיר את אופוס 5 מאז שיצא, אופוס קורע את הצורה של סול.

זה מעניין: אני חושב שכל מי שניסה ברצינות, לתת את העבודה של אופוס לסול - ואת העבודה של סול לאופוס, יגיד לך מיד מי מוצלח יותר.

גאה להיות חלק:
                              otzaria.org

תגובה 1 תגובה אחרונה
                              0
                              • ח מחובר
                                ח מחובר
                                חמור חמורותיים
                                כתב נערך לאחרונה על ידי

כתבתי כאן חוויות כמהגר טרי לGPT...
                                https://mitmachim.top/post/1217480

שיח רגוע ומכובד, ללא חשדנות עודפת וסימני קריאה מיותרים, יוביל את כולנו למקום טוב יותר....

תגובה 1 תגובה אחרונה
                                0
                                • י יודע ספר

עשרות‌​‌‌​‌​​​​​‌ מיליארדים נמחקו
                                  רק בן 25: ⭐ הבינה המלאכותית התרסק בתוך ימים
                                  כך הפך אחד הכוכבים הגדולים של עולם הבינה המלאכותית לסמל של הסיכונים המשמעותיים הטמונים בתחום9bed36db-0012-4c93-80af-ece756580f37-image.jpeg
                                  הכתבה בספויילר

מה שנראה עד לאחרונה כאחד מסיפורי ההצלחה הגדולים של עולם הבינה המלאכותית וההשקעות, הפך בתוך ימים ספורים לאחת הקריסות הבולטות של וול סטריט. קרן הגידור Situational Awareness, שהקים לאופולד אשנברנר – חוקר לשעבר ב-OpenAI – איבדה את מרבית שוויה, לאחר שנכסיה הצטמקו מכ-45 מיליארד דולר לכ-10 מיליארד דולר. ההתפתחות הדרמטית הפכה את אשנברנר לאחת הדמויות המדוברות ביותר בשוק ההון ובקהילת ה-AI.

לפי גורמים המעורים בפרטים, הגורם המרכזי לקריסה היה הירידות החדות במניות השבבים, לצד דרישות בטחונות (Margin Calls) מצד הגופים המממנים. הקרן, שעל פי הדיווחים פעלה במינוף שהגיע עד ל-400%, נאלצה למכור את כל השקעותיה הממונפות בשוק הציבורי. בין היתר נמכרו החזקות במניות SK Hynix ו-CoreWeave בהנחה לקרן הגידור Citadel שבבעלות המשקיע קן גריפין.

הקריסה בולטת במיוחד משום שעד לפני זמן קצר נחשבה הקרן לאחת ההצלחות הגדולות של השנים האחרונות. על פי דיווחים קודמים, היא רשמה תשואה של יותר מ-1,000% מאז הקמתה ביולי 2024. אשנברנר, שהיה אז בן 23 בלבד, זכה למעמד של מומחה עולמי בקרב משקיעי הטכנולוגיה, ורבים עקבו אחר דיווחי הקרן כדי לנסות לזהות את מניות הבינה המלאכותית הבאות שצפויות לזנק.
                                  אשנברנר התפרסם עוד לפני שהפך למנהל קרן גידור, לאחר שפרסם ביוני 2024 מסמך מקיף בן 165 עמודים בשם Situational Awareness. החיבור, שהפך לחומר קריאה פופולרי בעמק הסיליקון, טען כי בינה מלאכותית כללית עשויה להגיע בתוך שנים ספורות וכי ממשלות אינן מבינות את קצב ההתפתחות של התחום. רבים ראו בו חזון יוצא דופן, בעוד אחרים טענו כי תחזיותיו שאפתניות מדי.

הרקע האקדמי והמקצועי של אשנברנר תרם למעמדו. יליד גרמניה להורים רופאים, הוא דילג על מספר כיתות, סיים את לימודיו בתיכון בגיל 15 והוכתר למצטיין המחזור באוניברסיטת קולומביה. לאחר מכן עבד בקרן הפילנתרופית Future Fund של FTX, ובהמשך הצטרף לצוות Superalignment של OpenAI, שם עסק בפיתוח מנגנונים שיבטיחו שבינה מלאכותית תפעל בהתאם לאינטרסים של בני האדם.

עזיבתו את OpenAI לוותה במחלוקת. החברה טענה כי שיתף מידע חסוי בניגוד לנהלים, בעוד אשנברנר השיב כי בסך הכול התריע מפני ליקויי אבטחה וסיכוני ריגול מצד מדינות זרות, ובפרט סין. גם לאחר עזיבתו המשיך לעורר עניין רב, כאשר הפך את המוניטין שצבר למנוע לגיוס הון ראשוני של כ-225 מיליון דולר ממשקיעים מוכרים, בהם מייסדי Stripe פטריק וג'ון קוליסון, מנכ"ל GitHub לשעבר נאט פרידמן והמשקיע דניאל גרוס.

לצד ההערצה שזכה לה, אשנברנר ספג גם ביקורת לא מעטה. מתנגדיו טענו כי מעולם לא ניהל כספי משקיעים לפני הקמת הקרן, וכי הצלחתו התבססה במידה רבה על מינוף חריג ועל תנאי שוק יוצאי דופן. חלקם גם הזכירו את עבודתו הקודמת ב-FTX של סם בנקמן-פריד, חברת הקריפטו שהתמוטטה באחת מפרשות ההונאה הגדולות בשנים האחרונות.

למרות ההתרסקות, הקרן עדיין מחזיקה בהשקעות משמעותיות בחברות פרטיות, ובראשן החזקה בשווי של מיליארדי דולרים ב-Anthropic. אולם עבור רבים בוול סטריט, הסיפור של אשנברנר הפך לתזכורת עד כמה השילוב בין ההגזמות סביב בינה מלאכותית, מינוף אגרסיבי ותנודתיות בשווקים עלול להפוך הצלחה מסחררת לקריסה כואבת בתוך זמן קצר בלבד.

cfopuserC מנותק
                                  cfopuserC מנותק
                                  cfopuser
                                  כתב נערך לאחרונה על ידי cfopuser

@יודע-ספר כתב:

מכ-45 מיליארד דולר לכ-10 מיליארד דולר.

מסכן ממש. 🙂

ר תגובה 1 תגובה אחרונה
                                  🤦 🙄 😂
                                  0
                                  • cfopuserC cfopuser

@יודע-ספר כתב:

מכ-45 מיליארד דולר לכ-10 מיליארד דולר.

מסכן ממש. 🙂

ר מחובר
                                    ר מחובר
                                    רציונל
                                    כתב נערך לאחרונה על ידי

@cfopuser כתב:

מסכן ממש.

הוא את המשכורת שלו קיבל , מסכנים המשקיעים

תגובה 1 תגובה אחרונה
                                    0

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.

נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.

בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗

הרשמה התחברות

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                                    • פוסט ראשון
                                      פוסט אחרון
                                    0
                                    • חוקי הפורום
                                    • פופולרי
                                    • לא נפתר
                                    • משתמשים
                                    • חיפוש גוגל בפורום