שיתוף | מה חדש בבינה מלאכותית - נספח עדכוני פיצ'רים ודיונים 💬
-
@CSS-0 https://status.claude.com/
גם לי עובד מצוין
תרענן קשיח
(לא מתחייב שלא תאבד את התשובה) -
@CSS-0 https://status.claude.com/
גם לי עובד מצוין
תרענן קשיח
(לא מתחייב שלא תאבד את התשובה) -
גם לי עובד מצוין
תרענן קשיח
(לא מתחייב שלא תאבד את התשובה)לא עוזר אבל אחרי חצי שעה של מאבקים הוא חזר לעצמו..
-
@CSS-0 נחמד... לא יכול להיות שהוא היה רופף באותו הזמן?
הבדיקה המתבקשת תהיה שבפעם הבאה שזה קורה תבדוק את המהירות, ואז תדע אם זה קשור...
-
אני מנסה לעשות מנוי של 17$
אבל לא מצליח להבין כמה יגבו לו
מופיעה הודעה סותרת
Your subscription will auto-renew on 8/2/2027. You will be charged 200.00 USD/year.Your subscription will auto-renew on 9/2/2026. You will be charged 20.00 USD/month.Your subscription will auto-renew on 8/2/2027. You will be charged 200.00 USD/year.Your subscription will auto-renew on 9/2/2026. You will be charged 20.00 USD (approx ₪59.00)/month. -
נראה לי שהנושא הזה חרג לגמרי ממטרתו המקורית:
לטובת כל אלו פתחתי את האשכול , המיועד בעיקר לזה
פיצ'רים חדשים, עדכוני ממשק, שינויי עיצוב וכו' - כל מה שהוא לא כותרת בחדשות אבל עדיין מעניין.כמו"כ אם "בוער" לכם להגיב על עדכון מסוים – זה המקום. (אם כי עדיף כמובן שיישאר בעיקר לעדכונים)
בואו נשאיר את האשכול המקורי נקי ומקצועי.הנושא הזה לא נועד כדי לשאול שאלות ספציפיות או סתם לקשקש...
שימו לב

-
נראה לי שהנושא הזה חרג לגמרי ממטרתו המקורית:
לטובת כל אלו פתחתי את האשכול , המיועד בעיקר לזה
פיצ'רים חדשים, עדכוני ממשק, שינויי עיצוב וכו' - כל מה שהוא לא כותרת בחדשות אבל עדיין מעניין.כמו"כ אם "בוער" לכם להגיב על עדכון מסוים – זה המקום. (אם כי עדיף כמובן שיישאר בעיקר לעדכונים)
בואו נשאיר את האשכול המקורי נקי ומקצועי.הנושא הזה לא נועד כדי לשאול שאלות ספציפיות או סתם לקשקש...
שימו לב

@אברהם-גלסר לא הצלחתי להבין מה הבעיה.
מצטער. -
@אברהם-גלסר לא הצלחתי להבין מה הבעיה.
מצטער.@המלאך מה הבעיה??
יש בנושא הזה 1932 פוסטים, שאני יכול לשער ששליש מתוכם לא משרתים את המטרה המקורית של הנושא.
דוגמה הכי טרייה:
מופיעה הודעה סותרת
Your subscription will auto-renew on 8/2/2027. You will be charged 200.00 USD/year.Your subscription will auto-renew on 9/2/2026. You will be charged 20.00 USD/month.Your subscription will auto-renew on 8/2/2027. You will be charged 200.00 USD/year.Your subscription will auto-renew on 9/2/2026. You will be charged 20.00 USD (approx ₪59.00)/month.זאת שאלה שלא קשורה לנושא הזה.
מחילה מ @אפי-זינגר, זה ממש לא אישי, כמו שכתבתי, הנושא הזה הפך להיות מעין הכולבויניק של הפורום, וחבל. -
@המלאך מה הבעיה??
יש בנושא הזה 1932 פוסטים, שאני יכול לשער ששליש מתוכם לא משרתים את המטרה המקורית של הנושא.
דוגמה הכי טרייה:
מופיעה הודעה סותרת
Your subscription will auto-renew on 8/2/2027. You will be charged 200.00 USD/year.Your subscription will auto-renew on 9/2/2026. You will be charged 20.00 USD/month.Your subscription will auto-renew on 8/2/2027. You will be charged 200.00 USD/year.Your subscription will auto-renew on 9/2/2026. You will be charged 20.00 USD (approx ₪59.00)/month.זאת שאלה שלא קשורה לנושא הזה.
מחילה מ @אפי-זינגר, זה ממש לא אישי, כמו שכתבתי, הנושא הזה הפך להיות מעין הכולבויניק של הפורום, וחבל.@אברהם-גלסר אנשים רוצים מקום לדיונים כלליים על ai,
זה המקום הכי נח.אם יש לך בעיות תוכל להעיר לצ"פ בפרטי.
לא פה לכולם. -
@אברהם-גלסר אנשים רוצים מקום לדיונים כלליים על ai,
זה המקום הכי נח.אם יש לך בעיות תוכל להעיר לצ"פ בפרטי.
לא פה לכולם. -
@המלאך זה דיון כללי על AI? זאת השאלה הכי ספציפית ולא כללית שיש

צוות פיקוח ממש לא קשור לפה, זאת בקשה מהמשתמשים.
ואל תכתבו "עכשיו אתה מספים את הנושא בפוסטים שלך", כי "עדיף...שבת אחת...שבתות הרבה" וכו'.
@אברהם-גלסר לא השתכנעתי.
מחילה. -
@המלאך מה הבעיה??
דוגמה הכי טרייה:
מופיעה הודעה סותרת
מחילה מ @אפי-זינגר, זה ממש לא אישי, כמו שכתבתי, הנושא הזה הפך להיות מעין הכולבויניק של הפורום, וחבל.מחילה מ @אפי-זינגר, זה ממש לא אישי, כמו שכתבתי, הנושא הזה הפך להיות מעין הכולבויניק של הפורום, וחבל.
מה עדיף?
שכל יום יפתחו 10 נושאים+ על "באג בקלוד עכשיו" או "מה המודול הכי טוב כיום" וכו'
כרגע זה עדיף -
אפשר לפתוח שרשור נפרד של תקלות בAI
-
@אברהם-גלסר לא השתכנעתי.
מחילה.@המלאך אני אישית הייתי סוג של "שותף" בפתיחת הנושא (אחרי שרציתי לכתוב משהו שהוא לא רלוונטי לשרשור של א.מ.ד. - אז כתבתי ל@ בנימין-מחשבים שאולי כדאי שמישהו יפתח נושא של עדכונים פשוטים יותר (ואכן זה מה שקרה), ובהחלט @אברהם-גלסר צודק. המטרה הייתה שיהיה מקום לעדכן עדכונים קטנים ולדון על השדרוג (דוגמה לעדכון? גמיני הוסיפו אפשרות לייצא קובץ וכד'. דוגמה לדיון? איך עושים את זה? הוא לא מייצא לי לקובץ)
(למי שלא הבין - דיון = דיון על העדכון. לא דיון סתם!!)שאלות סתם - ברור שזה לא המקום, בטח לא שאלות כמו:
האם יש כיום מודל שמבצע דברים לא חוקיים כמו פריצה וכאלה???
איך יוצרים סוכנים דרך הקלוד קוד בפקודה אליו או דרך הגדרות אחרות?
ועוד כהנה וכהנה רבות הן..
זה מצ'אט עם בנימין בזמנו - הבאתי צילום קטן - בו הוא כותב שהדיונים יהיו על השדרוגים הקטנים

@המלאך אני לא בא להאשים מישהו, ברור שכרגע זה השרשור, וחושב שצריך לפתוח שרשור חדש לחלוטין שיהיה לדיונים נטו, ושרשור חדש לחלוטין - שיהיה לעדכונים קטנים נטו.
אבל אם כבר דנים מה הייתה כוונת המשורר, אז זו דעתי..גילוי נאות - גם אני לא שמרתי על ה'כוונת משורר' בשרשור הזה.. (ומודה [ואולי עוזב
] ירוחם..) -
@המלאך אני אישית הייתי סוג של "שותף" בפתיחת הנושא (אחרי שרציתי לכתוב משהו שהוא לא רלוונטי לשרשור של א.מ.ד. - אז כתבתי ל@ בנימין-מחשבים שאולי כדאי שמישהו יפתח נושא של עדכונים פשוטים יותר (ואכן זה מה שקרה), ובהחלט @אברהם-גלסר צודק. המטרה הייתה שיהיה מקום לעדכן עדכונים קטנים ולדון על השדרוג (דוגמה לעדכון? גמיני הוסיפו אפשרות לייצא קובץ וכד'. דוגמה לדיון? איך עושים את זה? הוא לא מייצא לי לקובץ)
(למי שלא הבין - דיון = דיון על העדכון. לא דיון סתם!!)שאלות סתם - ברור שזה לא המקום, בטח לא שאלות כמו:
האם יש כיום מודל שמבצע דברים לא חוקיים כמו פריצה וכאלה???
איך יוצרים סוכנים דרך הקלוד קוד בפקודה אליו או דרך הגדרות אחרות?
ועוד כהנה וכהנה רבות הן..
זה מצ'אט עם בנימין בזמנו - הבאתי צילום קטן - בו הוא כותב שהדיונים יהיו על השדרוגים הקטנים

@המלאך אני לא בא להאשים מישהו, ברור שכרגע זה השרשור, וחושב שצריך לפתוח שרשור חדש לחלוטין שיהיה לדיונים נטו, ושרשור חדש לחלוטין - שיהיה לעדכונים קטנים נטו.
אבל אם כבר דנים מה הייתה כוונת המשורר, אז זו דעתי..גילוי נאות - גם אני לא שמרתי על ה'כוונת משורר' בשרשור הזה.. (ומודה [ואולי עוזב
] ירוחם..)@חובבן-מקצועי אדרבה.
@בנימין-מחשבים מה דעתך?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות