שיתוף | מה חדש בבינה מלאכותית - נספח עדכוני פיצ'רים ודיונים 💬
-
@א.מ.ד. מרשים כמה גודל מאגר הזוגות
15K דוגמאות.
למה לדעתך זה לא יצא מספיק טוב
לא כתבתי שלא יצא מספיק טוב אלא שזה בבדיקות, ושלדעתי זה כבר מספיק טוב בשביל התחלה.
האם זה תלוי בגודל מודל הבסיס - מה שאומר שאפשר אולי לנסות מודלים מעט גדולים יותר
א"א, כי זה צריך לרוץ על CPU של מחשבי אברכים.
-
@ztcebuck כנראה נטפרי
@בנימין-מחשבים אני לא על נטפרי עכשיו
זה לא מופיע בכלל -
-
@CSS-0 https://status.claude.com/
גם לי עובד מצוין
תרענן קשיח
(לא מתחייב שלא תאבד את התשובה) -
@CSS-0 https://status.claude.com/
גם לי עובד מצוין
תרענן קשיח
(לא מתחייב שלא תאבד את התשובה) -
גם לי עובד מצוין
תרענן קשיח
(לא מתחייב שלא תאבד את התשובה)לא עוזר אבל אחרי חצי שעה של מאבקים הוא חזר לעצמו..
-
@CSS-0 נחמד... לא יכול להיות שהוא היה רופף באותו הזמן?
הבדיקה המתבקשת תהיה שבפעם הבאה שזה קורה תבדוק את המהירות, ואז תדע אם זה קשור...
-
אני מנסה לעשות מנוי של 17$
אבל לא מצליח להבין כמה יגבו לו
מופיעה הודעה סותרת
Your subscription will auto-renew on 8/2/2027. You will be charged 200.00 USD/year.Your subscription will auto-renew on 9/2/2026. You will be charged 20.00 USD/month.Your subscription will auto-renew on 8/2/2027. You will be charged 200.00 USD/year.Your subscription will auto-renew on 9/2/2026. You will be charged 20.00 USD (approx ₪59.00)/month. -
נראה לי שהנושא הזה חרג לגמרי ממטרתו המקורית:
לטובת כל אלו פתחתי את האשכול , המיועד בעיקר לזה
פיצ'רים חדשים, עדכוני ממשק, שינויי עיצוב וכו' - כל מה שהוא לא כותרת בחדשות אבל עדיין מעניין.כמו"כ אם "בוער" לכם להגיב על עדכון מסוים – זה המקום. (אם כי עדיף כמובן שיישאר בעיקר לעדכונים)
בואו נשאיר את האשכול המקורי נקי ומקצועי.הנושא הזה לא נועד כדי לשאול שאלות ספציפיות או סתם לקשקש...
שימו לב

-
נראה לי שהנושא הזה חרג לגמרי ממטרתו המקורית:
לטובת כל אלו פתחתי את האשכול , המיועד בעיקר לזה
פיצ'רים חדשים, עדכוני ממשק, שינויי עיצוב וכו' - כל מה שהוא לא כותרת בחדשות אבל עדיין מעניין.כמו"כ אם "בוער" לכם להגיב על עדכון מסוים – זה המקום. (אם כי עדיף כמובן שיישאר בעיקר לעדכונים)
בואו נשאיר את האשכול המקורי נקי ומקצועי.הנושא הזה לא נועד כדי לשאול שאלות ספציפיות או סתם לקשקש...
שימו לב

@אברהם-גלסר לא הצלחתי להבין מה הבעיה.
מצטער.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות