שיתוף | מה חדש בבינה מלאכותית - נספח עדכוני פיצ'רים ודיונים 💬
-
@המלאך במקרה שנקצץ ונגיע מוכנים ולא נצתרך שו םבדיקותוכל הדאטה יהיה מוכן כבר ונתחיל את האימון על הדקה לא אמור לקחת יותר מחודש...
-
-
האמת היא שאם יהיה מישהו שיסכם עם חברות הסינון שבמסלולים מסוימים יפתחו רק את המודל שהוא יאמן על קימי3 זה אולי יכול לצאת אפילו רווחי
-
האמת היא שאם יהיה מישהו שיסכם עם חברות הסינון שבמסלולים מסוימים יפתחו רק את המודל שהוא יאמן על קימי3 זה אולי יכול לצאת אפילו רווחי
-
@המלאך א' - כוונון
ב' - למה זה אמור לקחת יותר מחודש אולי תסביר?
(ובעבר כווננתי גם מודל בעצמי כמובן קטן על המחשב שלי ובסיום הכל נמחק (המחשב שלי כבה.. ) והתיאשתי מלתקן את הקוד אז עזבתי -
@CSS-0 פשוט מאוד.
א׳ אימון, כי בשביל סינון ועברית חזקים למודל עם 2 טריליון פרמטרים זה קצת פחות בקטע של כיוונון, ויותר כמו התאמת קורפוס נתונים עצום לאימון.
ב׳ לא כל כך ברור מה הקשר אבל אפשר צילומסך מהמפרט מחשב שלך? -
-
@CSS-0 מה תעשה אם נטפרי מגיעים למסקנה שאין יותר AI חופשי אצלם
ומי שבאמת צריך שישלם למודל שבאמת מסונן
ומי שלא צריך שלא יהיה לו
-
@CSS-0 פשוט מאוד.
א׳ אימון, כי בשביל סינון ועברית חזקים למודל עם 2 טריליון פרמטרים זה קצת פחות בקטע של כיוונון, ויותר כמו התאמת קורפוס נתונים עצום לאימון.
ב׳ לא כל כך ברור מה הקשר אבל אפשר צילומסך מהמפרט מחשב שלך? -
לי יש שתי ניסיונות עם כיוונון מודל, פעם אחת מודל רגיל רק בשביל הכיף, ופעם אחת מודל הטמעה,
בראשון הסתדרתי בקלות בקולאב, ובשני עברתי לקאגל והסתבכתי כהוגן, אז נתתי ל @א.מ.ד. האלוף, שאימן בעצמו.. -
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות