שיתוף | מה חדש בבינה מלאכותית - נספח עדכוני פיצ'רים ודיונים 💬
-
@חובבן-מקצועי בתחומים שונים - מזמן כבר. 3.1 פרו פחות טוב מ-3.5 פלאש - 3.1 פרו על 46, לא 50 כמו שכתבת.
-
@חובבן-מקצועי ולא ללייט
-
סוף סוף, הגיע גם התור שלהם לאפס, כל הטופ של הAI עשו את זה, מי שרוצה להיות בליגה - צריך לאפס לפחות פעם אחת..
כדי להיות בליגה חסר להם עוד כמה דברים...
ישראל123 כתב:
@חובבן-מקצועי כתב:
סוף סוף, הגיע גם התור שלהם לאפס, כל הטופ של הAI עשו את זה, מי שרוצה להיות בליגה - צריך לאפס לפחות פעם אחת..
וזה למרות שהפוטנציאל שלהם הוא מטורף ומוזר מאוד למה הם לא רצים קדימה ועוקפים את כולם בסיבוב
-
ישראל123 כתב:
@חובבן-מקצועי כתב:
וזה למרות שהפוטנציאל שלהם הוא מטורף ומוזר מאוד למה הם לא רצים קדימה ועוקפים את כולם בסיבוב
-
@המלאך כשיצא ג'מיני 4 כבר יהיה gpt 6.5 וקלוד 6...
היא לכל היותר תעקוף את המודלים הנוכחיים
-
@המלאך לו יהי!!!!
אני מדבר לא רק על המודלים עצמם אלא על כל המעטפת- GPT עשו את הצעד הכי חכם בכך שהם הפכו את הצ'אט הרגיל לסוכן על מלא והתעלו מעל עצמם כשצירפו אליו את קודקס
- זה שאתה צריך לשכנע את ג'מיני שיבדוק תיעודים רשמיים כדי לא להיות מפגר בחצי שנה שנה מבחינת הידע זה הזוי
- google ai studio זה אחלה כלי שחסרים לו פונקציות מאוד בסיסיות (כמו משיכת השינויים מגיטהאב
אני אערוך את הפוסט בהמשך עם עוד כמה נקודות
-
@המלאך לו יהי!!!!
אני מדבר לא רק על המודלים עצמם אלא על כל המעטפת- GPT עשו את הצעד הכי חכם בכך שהם הפכו את הצ'אט הרגיל לסוכן על מלא והתעלו מעל עצמם כשצירפו אליו את קודקס
- זה שאתה צריך לשכנע את ג'מיני שיבדוק תיעודים רשמיים כדי לא להיות מפגר בחצי שנה שנה מבחינת הידע זה הזוי
- google ai studio זה אחלה כלי שחסרים לו פונקציות מאוד בסיסיות (כמו משיכת השינויים מגיטהאב
אני אערוך את הפוסט בהמשך עם עוד כמה נקודות
-
הבנתי שגוגל עובדים על ג'מיני 3.5 מחדש
ככל הנראה יש כמה באגים בסיסיים (בבסיס של המודל) וגוגל החליטו לעשות אותו מחדש או משהו כזה
תראו כאן https://www.youtube.com/watch?v=93n3sJaUfbU&vl=iw -
@המלאך למה לא יודעים? שתינו יודעים מצוין שג'מיני במשבר גדול ומודל הפרו התעכב כבר פעמיים לפחות כי הביצועים שלו לא מספקים
נראה שיהיה להם קשה מאוד להפוך לתחרותיים מול החברות האחרות שמוכיחות את עצמן שוב ושוב
ברי ושמא, ברי עדיף
-
הבנתי שגוגל עובדים על ג'מיני 3.5 מחדש
ככל הנראה יש כמה באגים בסיסיים (בבסיס של המודל) וגוגל החליטו לעשות אותו מחדש או משהו כזה
תראו כאן https://www.youtube.com/watch?v=93n3sJaUfbU&vl=iw -
@NH.LOCAL אבל שנינו יודעים שהם ישנו משהו מעבר לאימון נוסף של המודל בג׳מיני 4,
ואנחנו לא יודעים מה הוא.
אמנם ברי עדיף.
אבל לגוגל יש משאבים.
והם כנראה ישתמשו בהם מעבר.
בסופו של דבר זה גוגל.
אני על גוגל - סומך. -
@המלאך סליחה שאני מתערב פה אבל אני חושב שבמבחן התוצאה קלוד לוקח את כולם. וגוגל עם כל היכולות שלה יהיה לה מאוד קשה להגיע ליותר טוב מזה,
@הישבשר-המלומד טוב אני אגיד להם לוותר.
כי הישיבישר המלומד אמר שאין להם סיכוי.

-
@הישבשר-המלומד טוב אני אגיד להם לוותר.
כי הישיבישר המלומד אמר שאין להם סיכוי.

-
-
@המלאך סליחה שאני מתערב פה אבל אני חושב שבמבחן התוצאה קלוד לוקח את כולם. וגוגל עם כל היכולות שלה יהיה לה מאוד קשה להגיע ליותר טוב מזה,
וזאת מכיוון ש...?
כנראה הם לא ניסו
"אם באמת תרצה אתה תצליח" אמר המורה לתלמיד(כוונתי לזה שהם לא מתמקדים במה שאנתרופיק מתמקדים כמו שאנתרויק התמקדו בחכמה בלקוחות העסקיים בשעה שאופן AI התמקדו בפרטיים והפסידו מלא כסף)
-
וזאת מכיוון ש...?
כנראה הם לא ניסו
"אם באמת תרצה אתה תצליח" אמר המורה לתלמיד(כוונתי לזה שהם לא מתמקדים במה שאנתרופיק מתמקדים כמו שאנתרויק התמקדו בחכמה בלקוחות העסקיים בשעה שאופן AI התמקדו בפרטיים והפסידו מלא כסף)
-
@המלאך כשיצא ג'מיני 4 כבר יהיה gpt 6.5 וקלוד 6...
היא לכל היותר תעקוף את המודלים הנוכחיים
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות