שיתוף | מה חדש בבינה מלאכותית - נספח עדכוני פיצ'רים ודיונים 💬
-
@חובבן-מקצועי איך עושים את זה? פשוט מבקשים ממנו? פשוט הוא לא הסכים..
https://gemini.google.com/share/127ff4e6f428 -
@חובבן-מקצועי איך עושים את זה? פשוט מבקשים ממנו? פשוט הוא לא הסכים..
https://gemini.google.com/share/127ff4e6f428@שניאור-שמח מוזר באמת שזה לא עובד.
אגב, מעניין לראות את הדרך שבה הוא יוצר את הקובץ, מריץ פייתון פנימי שמייצא את זה לקובץ..
לדוגמה, כתבתי לו צור לי קובץ CSV לדוגמה להורדה, אז הוא הריץ קוד פנימי כזה:
import csv # Create a sample CSV data data = [ ["שם", "תפקיד", "מחלקה", "שנת הצטרפות"], ["ישראל ישראלי", "מפתח תוכנה", "פיתוח", "2020"], ["שרה כהן", "מנהלת מוצר", "מוצר", "2019"], ["דני לוי", "מעצב גרפי", "עיצוב", "2021"], ["מיכל אברהם", "מנתחת נתונים", "אנליזה", "2022"] ] csv_filename = "data_example.csv" with open(csv_filename, mode='w', newline='', encoding='utf-8-sig') as file: writer = csv.writer(file) writer.writerows(data) print(f"File created: {csv_filename}") -
@צדיק-וטוב-לו-0 כנראה שהסוד זה קודם להתעניין בשלומו ולשאול אותו מה נשמע..

https://gemini.google.com/share/f9b2b52d12ddאבל הדפוק הזה יצר לי קובץ PDF למרות שביקשתי שיצור לי וורד.. והוא עוד רושם בקובץ שזה וורד..
-
@שניאור-שמח מוזר באמת שזה לא עובד.
אגב, מעניין לראות את הדרך שבה הוא יוצר את הקובץ, מריץ פייתון פנימי שמייצא את זה לקובץ..
לדוגמה, כתבתי לו צור לי קובץ CSV לדוגמה להורדה, אז הוא הריץ קוד פנימי כזה:
import csv # Create a sample CSV data data = [ ["שם", "תפקיד", "מחלקה", "שנת הצטרפות"], ["ישראל ישראלי", "מפתח תוכנה", "פיתוח", "2020"], ["שרה כהן", "מנהלת מוצר", "מוצר", "2019"], ["דני לוי", "מעצב גרפי", "עיצוב", "2021"], ["מיכל אברהם", "מנתחת נתונים", "אנליזה", "2022"] ] csv_filename = "data_example.csv" with open(csv_filename, mode='w', newline='', encoding='utf-8-sig') as file: writer = csv.writer(file) writer.writerows(data) print(f"File created: {csv_filename}")@חובבן-מקצועי באמת זה מעניין, עכשיו זה כן עבד לי כמו שרשמתי פוסט מעל..
-
גוגל משיקים מודל AI בתוך גוגל פיננס. (ובכלל עיצוב חדש לאתר..) כרגע זה נחשב לגירסת בטא.

-
Google Translate ומשיקה פיצ'ר לאימון הגייה
גוגל מציינת 20 שנה להשקת שירות התרגום Google Translate.
החברה הוסיפה פיצ'ר חדש לאימון הגייה המבוסס על בינה מלאכותית.
השירות תומך בכ-250 שפות ומשמש למעלה ממיליארד אנשים מדי חודש.
פיצ'ר ההגייה זמין בשלב זה למשתמשי אנדרואיד בארה"ב ובהודו בלבד. -
@arish מה שכתבת כאן על המידע אישי שהוא שומר, עד עכשיו זה היה קיים כבר בGPT וגרוק (בקלוד לא), ומה שיש בג'ימיני זה בעיקר זיכרון של מידע אישי כמו שם משתמש מגורים וכאלה, אבל לא יותר מזה, אין לו זיכרון משיחה לשיחה (תשאל אותו על מה שכתבת בצאט קודם, הוא לא יזכור) זה זיכרון על מידע במייל דרייב וכאלה.
לגבי זה "מעכשיו אפשר לבקש ממנו להכין קבצי Docs, Sheets, Slides או PDF, ולהוריד אותם בלחיצה מיד כשהם מוכנים." בחלק זה נתן לי, אבל PDF לדוגמא, זה לא נתן לי..
-
@arish מה שכתבת כאן על המידע אישי שהוא שומר, עד עכשיו זה היה קיים כבר בGPT וגרוק (בקלוד לא), ומה שיש בג'ימיני זה בעיקר זיכרון של מידע אישי כמו שם משתמש מגורים וכאלה, אבל לא יותר מזה, אין לו זיכרון משיחה לשיחה (תשאל אותו על מה שכתבת בצאט קודם, הוא לא יזכור) זה זיכרון על מידע במייל דרייב וכאלה.
לגבי זה "מעכשיו אפשר לבקש ממנו להכין קבצי Docs, Sheets, Slides או PDF, ולהוריד אותם בלחיצה מיד כשהם מוכנים." בחלק זה נתן לי, אבל PDF לדוגמא, זה לא נתן לי..
@היפ-הופ כתב בשיתוף | מה חדש בבינה מלאכותית - נספח עדכוני פיצ'רים ודיונים
:בחלק זה נתן לי, אבל PDF לדוגמא, זה לא נתן לי..
לי ג'ימני יצר גם PDF
-
:בחלק זה נתן לי, אבל PDF לדוגמא, זה לא נתן לי..
לי ג'ימני יצר גם PDF
@יוסף-מאיר-וייס מוזר.. כנראה בעית עדכון אצלי..
-
-
@היפ-הופ עלי הוא יודע את הכל משיחות קודמות ששמורות לו הוא יודע בדיוק מי אני מה ההעדפות שלי וכ"ו
@חד-צורבא מסומן פה או לא

-
@חד-צורבא מסומן פה או לא

@יוסף-מאיר-וייס אכן, אגב זה כבר הרבה זמן ככה (אני חושב לפחות שבועיים,לפני זה אין לי מושג)
-
-
:אין לו זיכרון משיחה לשיחה
זה בגלל נטפרי. מכיון שהם מפנים כל שיחה לGEM מותאם אישית אז ההגדרה הזאת לא חלה שם.
-
@החכם-התם ומלפני כמה ימים זה פעיל לחלוטין גם בנטפרי וגם מהסטוריית השיחות, כאמור אני ממליץ מאד לנסות.
(אני בקשתי ממנו ניתוח אישיות והתוצאות היו מדהימות ממש, כמובן שצריך לבקש שהתשובה תהיה בהתאם למידע מהזיכרון ומהדרייב ומהמייל).@ARISH מהדרייב והמייל כן עובד ואתה יכול לראות שהוא מפעיל התחברות לדרייב/מייל, אבל זיכרון משיחות קודמות אין לו.
תנסה לשאול אותו משהו על סמך שיחות קודמות ותראה.עריכה - צודק, עכשיו בדקתי ויש לו גם אפשרות להפעיל התחברות לשיחות קודמות.
עריכה ב'- לאחר בדיקה אפשר לראות שנטפרי שינו את צורת ההזרקה של ההנחיות ועכשיו השיחות כבר לא עוברות דרך GEM של נטפרי שהוא היה הגורם לכל הבעיות האלו מכיון שזה היה כמו סביבה מבודדת.
(כשמרעננים את השיחה כבר לא רואים בשורת הכתובת שהכתובת משתנה לכתובת הGEM של נטפרי וגם אין את הסמל שלהם).