בקשת מידע | המודל טוקנים של winserf השתנה ואני אובד עצות
-
זמן רב עד כה שנהנתי מהמודל של חברת windsurf בתשלום חודשי של 15$ קיבלתי 500 טוקנים לשימוש חופשי מקסימום שהיה נגמר קניתי עוד טוקנים , בימים האחרונים משהו במודל השתנה אחרי משהו כמו 10 שאלות אני מקבל הודעה שהגעתי למגבלה יומית ואחרי כמה ימים גם מגבלה שבועית.
שילמתי 5$ נוספים היום להסרת המגבלה היומית ואחרי מקסימום 6 שאלות הלך הכסף , אשמח לשמוע מי מכם שיודע האם יש אפשרות לחזור למודל הישן או שיש תחליף ראוי לwindsurf שאפשר לעבוד איתו נורמלי. -
זמן רב עד כה שנהנתי מהמודל של חברת windsurf בתשלום חודשי של 15$ קיבלתי 500 טוקנים לשימוש חופשי מקסימום שהיה נגמר קניתי עוד טוקנים , בימים האחרונים משהו במודל השתנה אחרי משהו כמו 10 שאלות אני מקבל הודעה שהגעתי למגבלה יומית ואחרי כמה ימים גם מגבלה שבועית.
שילמתי 5$ נוספים היום להסרת המגבלה היומית ואחרי מקסימום 6 שאלות הלך הכסף , אשמח לשמוע מי מכם שיודע האם יש אפשרות לחזור למודל הישן או שיש תחליף ראוי לwindsurf שאפשר לעבוד איתו נורמלי.@זונדל אני משתמש ב vs code לדעתי יותר נח, ופחות מוגבל.
API של ג'מיני. (בינתיים)
יתכן ואפשר להתקין שם את התוסף של winserf -
שילמתי 5$ נוספים היום להסרת המגבלה היומית ואחרי מקסימום 6 שאלות הלך הכסף , אשמח לשמוע מי מכם שיודע האם יש אפשרות לחזור למודל הישן או שיש תחליף ראוי לwindsurf שאפשר לעבוד איתו נורמלי. -
שילמתי 5$ נוספים היום להסרת המגבלה היומית ואחרי מקסימום 6 שאלות הלך הכסף , אשמח לשמוע מי מכם שיודע האם יש אפשרות לחזור למודל הישן או שיש תחליף ראוי לwindsurf שאפשר לעבוד איתו נורמלי.