בירור | ג'מיני עונה לי בתמונות! (לא ביצירת תמונות)
-
-
@קראנץ-ונילה יפה שזה הגיע לג'ימיני, GPT כבר הרבה זמן עונה ככה כשצריך,
-
@קראנץ-ונילה יפה שזה הגיע לג'ימיני, GPT כבר הרבה זמן עונה ככה כשצריך,
-
@SHIMI-0 כתב בבירור | ג'מיני עונה לי בתמונות! (לא ביצירת תמונות):
@א.מ.ד. אצלי לא קרה אף פעם
עניין של מזל
-
@א.מ.ד. לא כזה מזל כי גם אם אני מבקש שיתאר לי עם תמונה הוא לא נותן
כתב בבירור | ג'מיני עונה לי בתמונות! (לא ביצירת תמונות):
עניין של מזל
!!!
-
@א.מ.ד. אצלי לא קרה אף פעם
עניין של מזל
-
@א.מ.ד. תלוי יותר בהנחיה, פחות מזל, אני לא כ"כ משתמש עם ג'ימיני לדברים כאלה (כמו תיאור של משהו מסויים ושהוא לא יכול ליצור לי תמונה מכל סיבה שהיא..)
אני רק אמרתי שבGPT היה את זה תמיד.. (תכנית, אני יותר משתמש איתו)@היפ-הופ כתב בבירור | ג'מיני עונה לי בתמונות! (לא ביצירת תמונות):
@א.מ.ד. תלוי יותר בהנחיה, פחות מזל, אני לא כ"כ משתמש עם ג'ימיני לדברים כאלה (כמו תיאור של משהו מסויים ושהוא לא יכול ליצור לי תמונה מכל סיבה שהיא..)
זה כמו שפיצ'ר יצירת המוזיקה לא הגיע לכל החשבונות במקביל, וכן פיצ'רים קודמים, ולא תעזור שום הנחיה אם לא הוגרלת ע"י האלגוריתם (אם קיים) של גוגל.
@היפ-הופ כתב בבירור | ג'מיני עונה לי בתמונות! (לא ביצירת תמונות):
אני רק אמרתי שבGPT היה את זה תמיד..
מה, מאז GPT 3.5?!

-
זה כמו שפיצ'ר יצירת המוזיקה לא הגיע לכל החשבונות במקביל, וכן פיצ'רים קודמים, ולא תעזור שום הנחיה אם לא הוגרלת ע"י האלגוריתם (אם קיים) של גוגל.
אני רק אמרתי שבGPT היה את זה תמיד..
מה, מאז GPT 3.5?!

@א.מ.ד. כתב בבירור | ג'מיני עונה לי בתמונות! (לא ביצירת תמונות):
מה הקשר? הפיצ'רים המתקדמים שלוקח זמן עד שזה מתעדכן לכולם (לדעתי זה יח"צ) זה רק בדברים חדשים....
-
@א.מ.ד. כתב בבירור | ג'מיני עונה לי בתמונות! (לא ביצירת תמונות):
מה הקשר? הפיצ'רים המתקדמים שלוקח זמן עד שזה מתעדכן לכולם (לדעתי זה יח"צ) זה רק בדברים חדשים....

)