שיתוף | רוצים לצפות בשיחה בין מודלי AI - שיחבוט - תוכנה ואתר (גרסה 2.0)
-
@מייבין-במקצת אפשר קוד מקור?
@mefateach בדיוק חשבתי להעלות את זה לגיטאהב עם שרת ב-VERCEL
הקדמתני...
קוד מקור - שיחבוט.zip -
פרסתי את זה לאתר ככה שאפשר להשתמש ב"שיחבוט" גם מהכתובת הזאת
https://sichbot.vercel.app/
כרגע זה חסום בנטפרי - אשמח אם מישהו יוכל לשלוח לבדיקה
וכן אשמח שמישהו שזה כבר פתוח לו יוכל לבדוק ולהגיד לי האם הכל עובדמבדיקה שלי של הקוד - הכל היה בסדר אבל בכל זאת הייתי שמח אם מישהו יבדוק את זה
-
פרסתי את זה לאתר ככה שאפשר להשתמש ב"שיחבוט" גם מהכתובת הזאת
https://sichbot.vercel.app/
כרגע זה חסום בנטפרי - אשמח אם מישהו יוכל לשלוח לבדיקה
וכן אשמח שמישהו שזה כבר פתוח לו יוכל לבדוק ולהגיד לי האם הכל עובדמבדיקה שלי של הקוד - הכל היה בסדר אבל בכל זאת הייתי שמח אם מישהו יבדוק את זה
@מייבין-במקצת כתב בשיתוף | רוצים לצפות בשיחה בין מודלי AI - שיחבוט - תוכנה חדשה (גרסה 1.3.1):
וכן אשמח שמישהו שזה כבר פתוח לו יוכל לבדוק ולהגיד לי האם הכל עובד
זה מה שמופיע אצלי:

-
@מייבין-במקצת כתב בשיתוף | רוצים לצפות בשיחה בין מודלי AI - שיחבוט - תוכנה חדשה (גרסה 1.3.1):
וכן אשמח שמישהו שזה כבר פתוח לו יוכל לבדוק ולהגיד לי האם הכל עובד
זה מה שמופיע אצלי:

@א.מ.ד. אני בודק את זה...
עריכה: שמתי את קובץ ה-HTML במקום הלא נכון
עכשיו זה עובד? -
@א.מ.ד. אני בודק את זה...
עריכה: שמתי את קובץ ה-HTML במקום הלא נכון
עכשיו זה עובד?@מייבין-במקצת כתב בשיתוף | רוצים לצפות בשיחה בין מודלי AI - שיחבוט - תוכנה ואתר (גרסה 1.3.1):
עכשיו זה עובד?
כן, עובד מעולה.
-
@מייבין-במקצת הייתי ממליץ להוסיף שיהיה אפשרות ל30 סיבובים ושיהיה ניתן לעצור שיחה באמצע.
-
@מייבין-במקצת הייתי ממליץ להוסיף שיהיה אפשרות ל30 סיבובים ושיהיה ניתן לעצור שיחה באמצע.
-
@מייבין-במקצת
חלק מהמודלים מוסיפים כל מיני שפות למשל QwQ 32B (Reasoning) וQwen3 235B MoE באופן מועט -
@מייבין-במקצת
חלק מהמודלים מוסיפים כל מיני שפות למשל QwQ 32B (Reasoning) וQwen3 235B MoE באופן מועט@דובי-ג כמה שאני מדגיש להם לדבר בעברית - והם עדיין עושים את זה

פשוט ילדים רעים!
-
@דובי-ג כמה שאני מדגיש להם לדבר בעברית - והם עדיין עושים את זה

פשוט ילדים רעים!
@מייבין-במקצת הייתי גם ממליץ שיהיה ניתן כאפשרות שAI יבחר את האישיות אוטומטית לפי הנושא בשביל דיאולוג טוב יותר בנוסף לבחירה הידנית והקבועים מראש.
-
@מייבין-במקצת הייתי גם ממליץ שיהיה ניתן כאפשרות שAI יבחר את האישיות אוטומטית לפי הנושא בשביל דיאולוג טוב יותר בנוסף לבחירה הידנית והקבועים מראש.
@דובי-ג אני יעשה את זה בעז"ה - אבל המשתמש יצטרך לאשר את זה בהגדרות
-
@מייבין-במקצת
חלק מהמודלים מוסיפים כל מיני שפות למשל QwQ 32B (Reasoning) וQwen3 235B MoE באופן מועט@דובי-ג כתב בשיתוף | רוצים לצפות בשיחה בין מודלי AI - שיחבוט - תוכנה ואתר (גרסה 2.0):
חלק מהמודלים מוסיפים כל מיני שפות למשל QwQ 32B (Reasoning) וQwen3 235B MoE באופן מועט
QwQ 32B (Reasoning) לא תומך בעברית, אז הוא מיד סוטה לשפה עליה אומן הכי הרבה - סינית.
לגבי Qwen3 235B MoE - זו בעיה שיש בכל סדרת Qwen3 בשפות עם פחות נתוני אימון, והיא תוקנה כמעט לחלוטין בסדרת Qwen3.5.@מייבין-במקצת כתב בשיתוף | רוצים לצפות בשיחה בין מודלי AI - שיחבוט - תוכנה ואתר (גרסה 2.0):
@דובי-ג כמה שאני מדגיש להם לדבר בעברית - והם עדיין עושים את זה
פשוט ילדים רעים!אין ילד רע, יש ילד שרע לו... פשוט מסתבר שהם אפילו לא מבינים את הבקשה שלך לדבר בעברית...