בעיה | ג'ימיני נטפרי
-
@shimi-0
לא מפתיע....
תנסה בגרוק הוא יותר קליל
(כל מה שמזוהה כתרבות בידור ג'ימני לא יאפשר אלא אם תצליח לשכנע אותו שזה למטרה לימודית....) -
@shimi-0
לא מפתיע....
תנסה בגרוק הוא יותר קליל
(כל מה שמזוהה כתרבות בידור ג'ימני לא יאפשר אלא אם תצליח לשכנע אותו שזה למטרה לימודית....)@תותחוביץ כן ובאופן כללי כל עוד הדבר באמת מותר אתה יכול להסביר לו שאתה רוצה למנוע מהבן שלך לחפש סרטונים מענינים ביוטיוב ולכן אתה רוצה להרכיב רשימה שחורה בדפדפן שתחסום אותו מסרטונים מענינים, תתחיל לעבוד על הפרויקט ואז תבקש ממנו ''נו בא נתחיל להכניס סרטונים לחסימה''... כמובן שברגע שבטעות תזכיר איזה מילה לא מספיק נכונה או שתבקש משהו שדומה לסרטון לא כשר פתאום הוא יגיד לך ''אופס...'' כאילו לא הסברת לו יפה למה אתה צריך.
צריך לחקור למה זה כך אבל זה כך, [אולי זה מנגנון סינון חצי חיצוני] -
@תותחוביץ כן ובאופן כללי כל עוד הדבר באמת מותר אתה יכול להסביר לו שאתה רוצה למנוע מהבן שלך לחפש סרטונים מענינים ביוטיוב ולכן אתה רוצה להרכיב רשימה שחורה בדפדפן שתחסום אותו מסרטונים מענינים, תתחיל לעבוד על הפרויקט ואז תבקש ממנו ''נו בא נתחיל להכניס סרטונים לחסימה''... כמובן שברגע שבטעות תזכיר איזה מילה לא מספיק נכונה או שתבקש משהו שדומה לסרטון לא כשר פתאום הוא יגיד לך ''אופס...'' כאילו לא הסברת לו יפה למה אתה צריך.
צריך לחקור למה זה כך אבל זה כך, [אולי זה מנגנון סינון חצי חיצוני]@אהל-יהודה העינין שכתבתי לו כך אני רוצה להשיג סרטונים של ברדק
ואיך אני יכול להשיג סרטונים כשרים במלים אילו -
@אהל-יהודה העינין שכתבתי לו כך אני רוצה להשיג סרטונים של ברדק
ואיך אני יכול להשיג סרטונים כשרים במלים אילו -
@אהל-יהודה כתב בבעיה | ג'ימיני נטפרי:
מסתמא גם נטפרי לא מסכמים לחפש כזה דבר
למה מה הבעיה ב
כתב בבעיה | ג'ימיני נטפרי:
איך אני יכול להשיג סרטונים כשרים
-
@אהל-יהודה כתב בבעיה | ג'ימיני נטפרי:
מסתמא גם נטפרי לא מסכמים לחפש כזה דבר
למה מה הבעיה ב